Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Merhaba adımı ben de listeye ekliyorum. Selamlar 01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8- ZJ -...

2. S

94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. Teşekkürler, benim montaj işi büyük bir ihtimalle 2009 Nisan Mayıs ayına kalacak. Ama niyetim aracın tüm yükseltme işlemlerini aşama aşama fotoğraflayıp sizlerle paylaşmak. Saygılarımla, Serdar Timur
  3. S

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. Önder Bey bugün Atilla Beyle görüştüm. Sağolsun çok yardımcı oldu. 3.5" lik bir yükseltme için bazı malzemelerini de kendisi yaptırarak gayet güzel bir kit sundu. Sizden bir ricam daha olucak, acaba aracınızın yükseltilmiş halinin...

4. S

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Bu durumda Ati ile bir görüşmek gerekir. Saygılarımla, Serdar Timur
  5. S

Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. Önder Bey merhaba, bendeki 93 model zj 5.2 yi ben de yükseltmeyi düşünüyorum. Antalya'da ikamet ettiğimden adı geçen tecrübeli ustalara ulaşmam biraz zor olucak. Benim merak ettiğim; 3.5 " yükseltme kitinin markası nedir? Şuanda piyasada...

6. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Arkadaşlar zj listesine beni de ekleyebilirsiniz. Antalya'dan Serdar Timur 1993 grand cherokee 5.2 zj

7. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar, Ben Antalya'dan Serdar Timur, 33 yaşındayım ve Antalya Devlet Hastanesinde Adli Tıp Uzmanı olarak çalışmaktayım. 1999 yılında ilk offroad aracım olan 1989 model diesel Land Rover Defender 110 aldım ve 2008 yılına kadar hem trafikte hem de...
  8. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ergün Bey ellerinize sağlık çok teşekkürler. Serdar Timur
  9. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Arkadaşlar ben Antalya'dan Serdar Timur. 1993 zj grand cherokee sahibiyim ve bu kitaba benim de ihtiyacım var. Her türlü masrafa ben de katılırım. Şimdiden herekese teşekkürler, saygılarımla, Serdar Timur

10. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 4" Lift Kit Uygulaması Sorunları?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 4" Lift Kit Uygulaması Sorunları? Merhabalar ben Antalya'dan Serdar Timur. Bende 1993 model grand cherokee 5.2 zj var. Bir süredir Türkiye ve Amerikadaki lift kitleri araştırıyorum. Amerikada uygun fiyata birçok kit var ancak Türkiye'ye kargolanması üstüne vergiler...

11. S

Amerika'dan Parça

Ynt: Amerika'dan Parça Merhaba Tan Bey, 1993 model grand cherokee sahibiyim ve bazi parçaları doğrudan Amerika'dan getirtmeyi düşünüyordum. Amerikadan siparis ile ilgili gorüşmek isterim. Beni ararsaniz yada numaranizi verirseniz sevinirim. Serdar Timur Tel: 0505 775 84 52 e-mail...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri