Arama sonuçlarınız

1. raşit01

Suzuki Vitarada LPG Tüketimi

Ynt: Suzuki Vitarada LPG Tüketimi 98 vitara otomatik ,30*9,5*15 mt lastik ,karma 235 yakıyor .Lastiklerden önce 210 gibiydi

2. raşit01

Suzuki Vitara ÖnTakım Ses Sorunu

Merhabalar, aracımı fourart kiti ile yüksetmiştim. Kasislerden hafif sert geçişlerde sağ ön taraftan cak, cuk şeklinde sesler geliyor, tablayı ve somunları, amortisörün vidalarını kontrol ettik, gevşeyen birşey yok, elle yapılan esnemelerde o ses çıkmıyor sert geçişlerde geliyor, tecrübesi...
  3. raşit01

Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX hadi geçmiş olsun ,önemli olan kısa yoldan cözülmesi...

4. raşit01

Viraj Denge Çubuğunun Avantajları / Dezavantajları

Ynt: Viraj Denge Çubuğunun Avantajları / Dezavantajları Merhabalar, yükseltme kitini taktıktan sonra viraj denge çubuğunu takmadık.zaten söküldüğü gibi takılmak istendiği zaman takılacak yerlere karşılık gelmiyordu ,değişen tablalaraın deliklerine karşılık gelmiyordu ,yanlış hatırlamıyorsam...
  5. raşit01

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX bu araçlarda immobilizer var tabiki bu arada immobilizer arızasında kontak marşı çeviriyor ama araç çalışmıyor , yedek anahtar vardı kullanmadığım immobilizersiz düz anahtar oradan biliyorum.

6. raşit01

Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma

Ynt: Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma Hazır lastiğe geçmişken araya bende sıkıştırayım, 30*9,5*15 federal 25 ten yukarısı bana çok sert geldi 24-25 civarında kullanıyorum

7. raşit01

1998 Suzuki Vitara Yükseltme Uygulaması / Fotoğraflı Anlatım

Ynt: 1998 Suzuki Vitara Yükseltme Uygulaması / Fotoğraflı Anlatım Çok güzel olmuş elinize sağlık ,maliyette çok uygun.Büyük lastiklerle fotoğraflarıda görürüz inşallah...
  8. raşit01

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında benim araçtada yok ,problemde yok :)
  9. raşit01

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın 30*9,5*15 lastikle %15-20 gibi yakıt artışı oldu araçta bir vites düştü.Suçlu bulundu :))

10. raşit01

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. role taktırdım epey düzelme oldu, bundan iyisi can sağlığı :)

11. raşit01

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın aynen öyle :)))
  12. raşit01

1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Güzel yorumlar için teşekkür nederim yapım aşamasında ve sonrasında küçük bir örnek olduysak nu mutlu.Bağaj işinde sizi anlıyorum çok güzel çalışmaları olan arkadaşlar var ve güzel şeyler çıkartmışlar zaman olusa bakacağım bende ilkl yapmak istediğim...

13. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu ....
  14. raşit01

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Engin bey roleyi gördüm ama tarif etmem çok zo,r hiç bişe anlamadım bir elektrikçiye sormam lazım ne yapılmış,haftasonu bakarım inşallah.
  15. raşit01

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Sn Engin bey sizin sorununuz benim araçtada olmuştu, araç ısındıktan sonra marş hiç basmıyordu soğuduktan sonra marş basıyordu, bir role taktılar sorun tamamen gitti ama roleyi nereye taktılar derseniz bundan emin değilim...

16. raşit01

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX marş çeviriyorda çalışmıyormu yoksa marş hiç basmıyor mu?
  17. raşit01

Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2009)

Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2009) bende ava gidiyorum , iyi eğlenceler
  18. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu tabiki bitmez bu işler :) teşekkürler

19. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Arkadaşlar teşekkür ederim ,beğendiğinize sevindim umarım iyi bir örnek olmuştur.Yükseltme kitine 12oo tl verdim çok temizdi 4-5 ay kullanılmış ,amortisörler çok güzel.Viraj demir çubuğunu çıkardım o yüzden araç virajlarda daha fazla salınım...
  20. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri