Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi ben sana bernim kiti verirdim ama neyse sen almışsın ben aracı yarışlara hazırlamaya karar verdim bu yüzden de araç üzerindeki aksesurları satıyotum düşünürsen konuşuruz saygılar
Raşit bey, aracınızın yeni görünümü çok güzel olmuş, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, size bu canavarla, bol çamurlu günler dilerim, iyi bayramlar...
Aracınız gerçekten çok güzel olmuş,güle güle klullanın.Kendi görüşümü söylemek istiyorum aracınıza bu bagaj değil de şöyle güzel bir bagaj olursa sizi kimse tutamaz.Saygılar.
Sayın Raşit iyi akşamlar.Yanlış ifade ettim herhalde.Bagaj olduğunu görüyorum fakat şöyle bazı Jeep lerde var ya hani biraz kaba türlerden onu kastetmiştim.
Güzel yorumlar için teşekkür nederim yapım aşamasında ve sonrasında küçük bir örnek olduysak nu mutlu.Bağaj işinde sizi anlıyorum çok güzel çalışmaları olan arkadaşlar var ve güzel şeyler çıkartmışlar zaman olusa bakacağım bende ilkl yapmak istediğim tavan spotları...