Arama sonuçlarınız

1. Quasar

150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir.

Ynt: 150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir. Yanlış yere mi yazdım acaba, yoksa rapcilerin forumlarında mıyım :)))))

2. Quasar

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) YZ yi pek bilemiyorum, ama WR250 R dersen muhteşem derim. Zaten ramzey veya benzeri bir motordan sonra hala arazide kalmayı istersen en iyi tercih WR250 olacaktır.
  3. Quasar

150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir.

Sevgili arkadaşlar, Geçen seneki bu gurubu oluşturma çabamdan bir sonuç alamamıştım. Yine deniyorum :) İstanbulda ikamet eden. 150-250 cc (küçük cc li) motora sahip ve özellikle "motorunun teknik özellikleri kişilik özelliklerinden üstün olmayan" :) enduro-cross sever, çevreye saygılı, uyumlu...

4. Quasar

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) Sevgili arkadaşlar bu motoru halen kullanmakta olan biri olarak yorumlarımı paylaşayım. Öncelikle Ramzey 200 cross un farkı motorudur. motoru suzuki dr200 motorudur ki bu çok mühimdir. İkincisi hiç bir parça sıkıntıtısı yoktur (üçerler motor -tuzla Ramzey...
  5. Quasar

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Kesinlikle öyle.

6. Quasar

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Hayırlı ugurlu olsun

7. Quasar

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar, fotograf çekmedim ama Seymen'dekileri gördüm. Araçlar perişan haldeler, o bir yana bazı motor parçalarıda sökülmüş durumdaydı. Herhalde ihale sonrasında takmak için saklıyorlar. Sanırım yürü halde almak en doğrusu en azından bu koşullarda...
  8. Quasar

Gelmiş Geçmiş En İyi Arazi Aracı

Hiç tartışmasız insanlık tarihinin yapabildiği en iyi arazi aracını tanıyalım arkadaşlar. Öncelikle belirteyim ki alınabilecek bir şey değil, para olsa bile. Kendileri, önce 100 milyon km. yolculuk yaparak offroad pist alanına ulaşmaktadır. Nükleer bir enerji kaynagı oldugu için mazot sorunu...
  9. Quasar

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? iyi para:)))

10. Quasar

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim Teşekkür ederim hasanahmet, nacizane kendi düşüncelerimi anlatarak bir zamanlar geçtiğimiz yollardan ve yaşadımız acı tecrubelerden arkadan gelen arkadaşlarımzı uyarmaya gayret ediyorum, hepimizin yaptığı gibi. KTM 690R benim için çok özel bir makina ve senin de...

11. Quasar

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim
  12. Quasar

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Sevgili arkadaşlar özellikle arazi kullanımında bence motosiklet ikinci derecede öneme sahiptir. Adı geçen motorların hepsi güzel olmakla beraber, klasik olarak ihtiyaç ve kullanım amacı en önemli husustur. Arazide, tork, güç, ağırlık ve dayanıklılık...

13. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri İyi para...
  14. Quasar

Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Arkadaşlar bu durumda biraz daha organize olalım ve kısmetse gelecek baharda geziler düzenleyelim. Bilmediğimiz daha ne güzellikler var etrafımızda bekleyen kimbiilir.
  15. Quasar

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Ankara'daki bir hurdacıdan komple kapalı kasa (110 ) fiyatının 3000 tl civarı olduğunu öğrenmiştim .

16. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Güzel soru :)
  17. Quasar

yeni motosikletim..

Ynt: yeni motosikletim.. Kazasız belasız günler...
  18. Quasar

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Sevgili arkadaşlar, daha öncede sordum ama sanırım kaynadı gitti Defender kapalı kasa arka (bagaj) kapısının ebatlarını bilen var mı acaba?

19. Quasar

Seyfem.. Düşeyim yollarına Nazlı Seyfem

Ynt: Seyfem.. Düşeyim yollarına Nazlı Seyfem Sevgili arkadaşalr, 2008 yılına kadar kurumuş halde olan göl bol yağışlı mevsimler nedeni ilede su toplamış durumdadır. Yukarıda fotograflar (flamingolar açıkça görülmektedir) 3 Temmuz 2011 tarihinde çekilmiştir. Yine 2012 yılının temmuz ayındaki...
  20. Quasar

Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Yolunuz açık olsun, Dulkadirli Kasabası Yeraltı şehride çok iyidir. Hitit dönemine ait. Üçayak kilisesine çok yakındır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri