Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )
YZ yi pek bilemiyorum, ama WR250 R dersen muhteşem derim. Zaten ramzey veya benzeri bir motordan sonra hala arazide kalmayı istersen en iyi tercih WR250 olacaktır.
Sevgili arkadaşlar,
Geçen seneki bu gurubu oluşturma çabamdan bir sonuç alamamıştım. Yine deniyorum :) İstanbulda ikamet eden. 150-250 cc (küçük cc li) motora sahip ve özellikle "motorunun teknik özellikleri kişilik özelliklerinden üstün olmayan" :) enduro-cross sever, çevreye saygılı, uyumlu...
Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )
Sevgili arkadaşlar bu motoru halen kullanmakta olan biri olarak yorumlarımı paylaşayım. Öncelikle Ramzey 200 cross un farkı motorudur. motoru suzuki dr200 motorudur ki bu çok mühimdir. İkincisi hiç bir parça sıkıntıtısı yoktur (üçerler motor -tuzla Ramzey...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Arkadaşlar, fotograf çekmedim ama Seymen'dekileri gördüm. Araçlar perişan haldeler, o bir yana bazı motor parçalarıda sökülmüş durumdaydı. Herhalde ihale sonrasında takmak için saklıyorlar. Sanırım yürü halde almak en doğrusu en azından bu koşullarda...
Hiç tartışmasız insanlık tarihinin yapabildiği en iyi arazi aracını tanıyalım arkadaşlar. Öncelikle belirteyim ki alınabilecek bir şey değil, para olsa bile. Kendileri, önce 100 milyon km. yolculuk yaparak offroad pist alanına ulaşmaktadır. Nükleer bir enerji kaynagı oldugu için mazot sorunu...
Ynt: nasıl bişey alabilirim
Teşekkür ederim hasanahmet, nacizane kendi düşüncelerimi anlatarak bir zamanlar geçtiğimiz yollardan ve yaşadımız acı tecrubelerden arkadan gelen arkadaşlarımzı uyarmaya gayret ediyorum, hepimizin yaptığı gibi.
KTM 690R benim için çok özel bir makina ve senin de...
Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?
Sevgili arkadaşlar özellikle arazi kullanımında bence motosiklet ikinci derecede öneme sahiptir. Adı geçen motorların hepsi güzel olmakla beraber, klasik olarak ihtiyaç ve kullanım amacı en önemli husustur. Arazide, tork, güç, ağırlık ve dayanıklılık...
Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti
Arkadaşlar bu durumda biraz daha organize olalım ve kısmetse gelecek baharda geziler düzenleyelim. Bilmediğimiz daha ne güzellikler var etrafımızda bekleyen kimbiilir.
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor
Ankara'daki bir hurdacıdan komple kapalı kasa (110 ) fiyatının 3000 tl civarı olduğunu öğrenmiştim .
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor
Sevgili arkadaşlar, daha öncede sordum ama sanırım kaynadı gitti Defender kapalı kasa arka (bagaj) kapısının ebatlarını bilen var mı acaba?
Ynt: Seyfem.. Düşeyim yollarına Nazlı Seyfem
Sevgili arkadaşalr, 2008 yılına kadar kurumuş halde olan göl bol yağışlı mevsimler nedeni ilede su toplamış durumdadır. Yukarıda fotograflar (flamingolar açıkça görülmektedir) 3 Temmuz 2011 tarihinde çekilmiştir.
Yine 2012 yılının temmuz ayındaki...
Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010
Yolunuz açık olsun, Dulkadirli Kasabası Yeraltı şehride çok iyidir. Hitit dönemine ait. Üçayak kilisesine çok yakındır.