Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp Alanlarında Köy Odaları
Çocukluğumda böyle bir yerde kaldığımı hatırlıyorum.Eğer aynı yerse kesinlikle tavsiye ederim.Denizin hemen kenarında ve yazın ortasında gittiyseniz yan odalarda neşeli komşularınız olur.Eğer huysuz bir çocuk eğlenebiliyorsa herkes eğlenebilir diye tahmin...
Ynt: Yapmadan Dönme
Cennet-cehennemle ilgili küçük bir uyarı.İndiğiniz merdivenleri geri çıkmak zorundasınız o yüzden inerken göze alabileceğiniz kadar inin.Yoksa helak olabilirsiniz.Ve ileride cennet ismi size pek de cenneti çağrıştırmayabilir.=)
Ynt: İshak Paşa Sarayı
Temmuz civarı gittiğim halde oldukça rüzgarlıydı.Ama kesinlikle görülmesi gerek bir yer.Hele de yüksek bir yerde olduğu için=) Gittiğimde restorasyon olduğu için çok inceleyemedim.Klostrofobim olduğu için de zindanlara giremedim malesef ama baya pişman oldum.Bir dahakinde...