Arama sonuçlarınız

1. kevin

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek guzel temenlileriniz icin tesekkurler burda hata yapiyorsunuz :D daha gormediginiz ruyaya amin diyorsunuz :) :) :) once benim gibi ruyayi gorun sonra amin deyin bak nasil gercek oluyor ilk ornek ben oluyorum ruyayi gordum daha uyanmadan amin dedim...

2. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek sagollun evet ozellikle sordum taroto ya havuz kismini yok dediler tesekkurler herkeze
  3. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

4. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek arac su an bayide sali gunu ist gidecek bensiz temoto suat usta islemlere basliyacak
  5. kevin

6. kevin

7. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek ruyanin gercek yuzu
  8. kevin

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti firmayi hatirlamiyorum ama ben tur paketi almadim atla git eger biraz ingilizcen varsa oooo taylanti feht edersin hic korkma ilk bir kac saat zor ama sonra cabuk uyum saglarsin havaalanindan sehre taksi ile gitme otobusler dolu ila taksi dersen duraktan binme...
  9. kevin

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti ben turkmenistan hava yollari ile uctum ist turkmenistana kadar guzeldi ama arda uzun bir bekleme yapiyorsun bilet saatini dikkate al cunki saat farki var havaalaninda yiyecek bir sey yok sadece turk biskuvi ve cola ben ac kaldim sonra ucus ise bolca rus dolu...

10. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Ah omer bey agzinizdan bal damliyor keske 100.000 tl olsa 70.000 arac +extralar 5000 gibi ve sonrakilar 25.000 aud + 2000 usd +iscilik ben diyorumki hilux 3.0 + hilux 2.5 = parasi kisa hesap

11. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek su an icin hilux 3.0 70.000 + sonra yazarim
  12. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek ruya bu hemde ayin 28 temoto suat usta ile baslaniyor

13. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek bugun arac icin verdigim siparisler toyotada takilacak 1 Hılux performans kiti 2 Bagaj havuzu kasa dışı 3 Yan cam rüzgarlığı 4 İsimli basamak kaplaması ön-arka set 5 Araç içi stil kaplaması krom 6 Cam Filmi 7 alarm bunlar toyotada takilip bu ayin...
  14. kevin

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan hepinize hayirli yolculuklar
  15. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek evet en buyuk siparis parca geldi yani toyota hilux 3.0 4x4 temmuz onundan sonra bayi teslim alacak ufak tefek isler yapildiktan sonra bende sonra dogru tem oto suat ustaya ama once taroto kalan parcalari tamamlayacak tahminimce arac ile ayni zamana...

16. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek burhaniye degil evimde agirlamak isterdim sizi ama borcum olsun gunler guzel bir guzel gunde beklerim sizleri
  17. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek slm bende isterdim gorusmeyi ama o tarihte akcay olmucam 1 ay gibi temmuz sonu yada agustos basi gibi arac bitince sizin kapinin onune birakirim soyle gerile gerile istediginiz ruyayi gorursunuz soz uyandirmam
  18. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek gorseller gelecek gelmesinede parcalar tam gelmedi gerci arac daha gelmediki varsa bir toyata takip bakalim resimleriz sonra cikarmak icinde sahibin ile kavga et dur cikartmaz onlari bende olsam bir tur bahanesi ile kacardim :D herhalde bu guzellikler...

19. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek onlar taman jel aku ve hijack alindi bazi ufak seyler ruyanin ana semasi bozmasin diye bitince yazicaktim ;D
  20. kevin

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Belki ben kaldirmisimdir seni kalk canakkaleye geldik diye sisdagili61 pek uzak degilim sana gel istedigin zaman uyursun icinde :D bende gure-edremit olucam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

SON KONULAR

Geri