Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek
guzel temenlileriniz icin tesekkurler
burda hata yapiyorsunuz :D daha gormediginiz ruyaya amin diyorsunuz :) :) :) once benim gibi
ruyayi gorun sonra amin deyin bak nasil gercek oluyor ilk ornek ben oluyorum
ruyayi gordum daha uyanmadan amin dedim...
Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti
firmayi hatirlamiyorum ama ben tur paketi almadim atla git eger biraz ingilizcen varsa oooo taylanti feht edersin hic korkma ilk bir kac saat zor ama sonra
cabuk uyum saglarsin havaalanindan sehre taksi ile gitme otobusler dolu ila taksi dersen duraktan binme...
Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti
ben turkmenistan hava yollari ile uctum ist turkmenistana kadar guzeldi ama arda uzun bir bekleme yapiyorsun bilet saatini dikkate al cunki saat farki var havaalaninda yiyecek bir sey yok sadece turk biskuvi ve cola ben ac kaldim sonra ucus ise bolca rus dolu...
bugun arac icin verdigim siparisler toyotada takilacak
1 Hılux performans kiti
2 Bagaj havuzu kasa dışı
3 Yan cam rüzgarlığı
4 İsimli basamak kaplaması ön-arka set
5 Araç içi stil kaplaması krom
6 Cam Filmi
7 alarm
bunlar toyotada takilip bu ayin...
evet en buyuk siparis parca geldi yani toyota hilux 3.0 4x4 temmuz onundan sonra bayi teslim alacak
ufak tefek isler yapildiktan sonra bende sonra dogru tem oto suat ustaya
ama once taroto kalan parcalari tamamlayacak tahminimce arac ile ayni zamana...
slm bende isterdim gorusmeyi ama o tarihte akcay olmucam 1 ay gibi temmuz sonu yada agustos basi gibi arac bitince sizin kapinin onune birakirim
soyle gerile gerile istediginiz ruyayi gorursunuz soz uyandirmam
gorseller gelecek gelmesinede parcalar tam gelmedi gerci arac daha gelmediki varsa bir toyata takip bakalim resimleriz sonra cikarmak icinde sahibin
ile kavga et dur cikartmaz onlari bende olsam bir tur bahanesi ile kacardim :D herhalde bu guzellikler...
Belki ben kaldirmisimdir seni kalk canakkaleye geldik diye sisdagili61 pek uzak degilim sana gel istedigin zaman uyursun icinde :D bende gure-edremit olucam