Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balıkesirden selamlar sevgiler iş seyahatimiz nedeniyle 3 gündür buradayım.. D-max Ortiz karavan ikilisinin bu üç günlük seyahatlerini sizlere İzmir’e döndüğümde aktaracağım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle Ortiz karavanınız hayırlı olsun, kazasız, belasız ve arızasız kullanımlar dilerim. Bizde yaklaşık 3 ay önce 5.25 Ortiz karavan aldık, donanımlarından dolayı yaklaşık 1650 kg ağırlığı olacağını Metin beyden öğrendik, iş amaçlı olarak da kullanacağımız karavanımız için hem ducado 2.5...
Teşekkürler, trafik belge konusunda perşembe günü tüvtürk e girecek araç tesbit muayene için eskiden tesbit için randevu almadan gidip işlemleri ücretsiz yaptırabiliyorken 01 şubat 2018 den itibaren gm ve eem dolmasada yaptırma zorunluluğu getirmişler o yüzden genel muayene ve ekzoz muayene...
Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı inişlerde...
Öncelikle karavanınız hayırlı olsun, karavanı nerede yaptırdınız, bazı karavan imalatı yapan şirketler karavanları istenen yere götürüyor diye biliyorum.
Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı inişlerde...
Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı...
Burunda öyle camping hizmetleri veren bir yer yok burası halka açık piknik alanı güzel yanı denize sıfır bir konumda karavanınızı koyup gündüz ve gecenin keyfini çıkarıyorsunuz. Foca'da camping yerleri var İngiliz burnunun ilerisinde Eski Foca'dan yeni Foça'ya giden yol üzerinde karavanlar için...