Arama sonuçlarınız

1. Aykut Karabulut

5.25 Çekme Karavan Ile Gezilir Mi?

Şimdiden hayırlı olsun, Allah içinize sindirsin güzel günlerde kazasız, belasız sürüşler dilerim..[emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Aykut Karabulut

4x2 Duster Esp-off (esp’yi Kapatmak)

Teşekkürler açıklamaların ve düşünceleriniz için arazi araçlarında süspansiyon pek aranmıyor önemli olan zor şart ve koşulda üstesinden gelmesi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Aykut Karabulut

4x2 Duster Esp-off (esp’yi Kapatmak)

Selamlar bu konu başlığından anladığım duster araçlarla ilgili kişiler burada, bu yüzden çekme karavanıma araç arayışında duster 4*4 araçı da ekledim için sizlerle de bu konuda bir kaç sorum olacak. 1500 -1650 kğ ağırlığında 5.25 karavanımı duster 4*4 110 bg bir araç ile yollarda, dağlarda rahat...

4. Aykut Karabulut

Selamlar öncelikle emekli hayatınızın şimdiden keyifli ve güzel olmasını dilerim. Karavanda sabit yaşamayı planladığınızdan dolayı ve bahsettiğiniz aracınızın motor ve tork değerlerine göre de 5.25 karavan sizin için uygun olacaktır. 1,5 nufüsa göre büyük olacağını düşünmeden 5.25 karavanın...
  5. Aykut Karabulut

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Bu sene bizde katılmak isteriz Allah kısmet ederse Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Aykut Karabulut

Evet normal şartlarda kullandığıınızda 6.5 6.8 gibi bir yakıt ortalaması vardır..

7. Aykut Karabulut

Linea'nın Ortiz karavanla yakıt ortalaması 8.5 9.0 Foca İzmir yolundaki
  8. Aykut Karabulut

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Ben bu haftsonu ortiz karavan ile Foca İngiliz burnuna gittim. Cumartesi öğlen İngiliz burnuna vardım, Ortiz karavanı linea 1.6 arabamız ile çektik, Eşim otcu olduğu için yolda ot gördükçe benim durmamı istedi, durduk, rampa da durduk bayır aşağı durduk uygun yer bulduk durduk. Cumartesi gecesi...
  9. Aykut Karabulut

Bu haftasonu 5.25 karavanımız ile Cumartesi öğlen Foca İngiliz burnuna gittik orada gece kaldık pazar akşamı geri döndük, 5.25 karavanımızı linea 1.6 dizel arabamız ile çektik. Çok keyifli iki gün geçirdik, ne Ortiz 5.25 karavanımız ne de linea 1.6 dizel araçımız bizi üzmedi. Cumartesi ve Pazar...

10. Aykut Karabulut

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Ortiz bana da fiyatı verirken kdv dahil olarak fiyat verdi..

11. Aykut Karabulut

Foça Ingiliz Burnu Hakkında

İngiliz burnu foca yazdığınızda yol haritası çıkıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Aykut Karabulut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Aykut Karabulut

Şimdi yüklendi sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Aykut Karabulut

15. Aykut Karabulut

16. Aykut Karabulut

Evet sıkıntı oldu cepten yüklemiştim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. Aykut Karabulut

18. Aykut Karabulut

Selamlar hafta sonunu karavanda geçirmeyi plandık bize en yakın ve doğanın nimetlerinden faydalana bileceğimiz yer olarak Eski Foça İngiliz burnunu uygun gördük içimizden gidenler var mı? Yol tarifi olarak iki alternatif var bunlardan hangisi karavan ile seyahat etmeye uygundur sizlere sormak...

19. Aykut Karabulut

Satılık 1996 Grandcherokee 5.2 Değişensiz Orjinal

Hayırlı satışlar olsun..
  20. Aykut Karabulut

Ilk Sahibinden 1994 4ranner 3.0 V6 Otomatik Lpg Li

Hayırlı satışlar dilerim. Aracın fotoğrafları var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR