Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE
Teşekkür ederim.
Görmek isteyen arkadaşlar özelden bana mesaj atıp randevu alabilirler.Adreslerinden gelip alıp aracı test ettirebilirim.
Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE
Senelik vergisi 261 TL dir. 6 aylık 130,5 TL dir. Off road için özel toplanmış fakat Offroad yapılmamıştır. Yürüyen aksam ve motor çok iyi durumdadır. Şanzumanı yeni ve sıfır takılmıştır. XJ lerin 1.000.000 km yapanını amerikada şu anda bile...
Fazla Söze gerek yok detay aşağıdaki adrestedir.
http://www.araba.com/3204514/Jeep%20Cherokee%204.0%20L
25.000 TL fiyat,
261 TL senelik vergi
0.385krş.lşehir içi gaz tüketimi,
Saygılarımla,
Ynt: 91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum
aracımı ilk aldığımda bende şokta idim. km diye hesap ediyordum.hayretler içinde kalıyordum.yav okadar dolaşıyorum 125 km yol yapmışım depo bitmiş.nasıl oluyor falan derken. kadran mil imiş yani 125*1,6093=201 km 89 tl lpg /201 :0,442 kuruş...
Ynt: 91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum
Çok güzel yazmışssınız.Aynen benim yaşadığım sorunları birebir yazdığınız için teşekkür ederim.Hikayenin bitişi arabanın değerinden fazla harçama yaptım,satsam fiyata ulaşamam başka modellere baktığımda insanlar boşver negerek var araçın...
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon
Maşallah Allah Korusun .
Emeklerinize sağlık Allah gönlünüze göre versin.
Sağlıcakla kalın güle güle kullanın.
Ynt: CHEROKEE XJ 1990 4.0
merhaba öncelikle 233 binde derken kadranda mil mi yazıyor km mi?
eğer mil ise 233.000*1,6039=374.000 km yapar
ben 455000 km yapmış 91 modelini aldım. km yanılttı beni ama aracımı topladım.şanzumandan en ufak civatasına kadar topladım. bana epey bir paraya mal oldu...
Ynt: L200 Radyatör Pervanesi
Aracınızın pervanesi termikli pervanedir.
Çok sağlam ve uzun ömürlüdür.
Buradaki amaç aracınız hararet yapacağı zaman devreye girmesidir.
Sürekli tam devirde çalışmamaktadır.
saygılarımla,