Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Çok Güzel Bir Oyun Bulmuşsunuz .Bu oyunuda ruslar yapmış. ağır kamyon üzerinde engellerle Racing KrAZ.Holdingovaya şirket AvtoKrAZ bir yol araçların en iyi üreticilerinin eski SSCB topraklarında bulunuyor. Ağır kamyon hepsi off-road ve kurnaz...

2. serdaragdas

ZJ Difransiyel Yağ Değişimi

Ynt: ZJ Difransiyel Yağ Değişimi Çok faydalı bir resimli ve açıklamalı bilgi olmuş. Elinize emeğinize sağlık, Sağlıcakla kalın
  3. serdaragdas

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı Öncelikle Sorununuzun ana başlığı fazla yakıt. Buda şuna işaret eder osijen sensörünüz arızalı. Yakıt değerlerini ecu ya oksijen sensörü bildirir.Bu gazda ayrı değer verir. Benzinde ayrı. Önemli olan benzindeyken aracınız nekadar yakıyor. Hepsini...

4. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları ruslar bu işi biliyor http://www.youtube.com/watch?v=VPBVXFdrCPs
  5. serdaragdas

The Çekmeköy 2 :)

Ynt: The Çekmeköy 2 :) çok güzel bir gezi yapmışsınız, emeğinize sağlık.

6. serdaragdas

XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(

Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-( saygılar

7. serdaragdas

Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-( http://www.coopertire.com/html/products/tires_lighttruck.aspx?page=discoverer_stt Comparison Matrix* değerlerine lütfen dikkat ediniz. .%100 arazi dediği gibi %50 on road kullanılabilme özelliği vardır diyor.
  8. serdaragdas

Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-( 91 MODEL XJ em var . aynı özellikleri üzerinde barındırıyor. 3inch yükseltme kiti skyejacker. ve procomp 15 inch jant. cooper stt 31,10.5 lastik var. max 31x10,5 takıldığını yurt dışı web sayfalardan çok araştırdım ve öğrendim. bana sorarsanız cooper...
  9. serdaragdas

Kağızman/Camuşlu Köyü 15000 Yıllık Kaya Resimleri

Ynt: Kağızman/Camuşlu Köyü 15000 Yıllık Kaya Resimleri önder ve kenan'ı acaba kim yazdı .Yazıklar olsun onu yazana ve yazdırana. böyle bir mirasımız var korumuyoruz.........................paylaşım için teşekkürler

10. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Yeni çıkan bir oyun malesef yok.

11. serdaragdas

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Allah Rahmet etsin.Ailesine Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun..
  12. serdaragdas

Kars Yemekleri

Ynt: Kars Yemekleri Vallahi söylemesi ayıp bizim dolapta bitane var. Nezaman yiyicez bilmiyorum 2 yaşında iken yemişim yaşım 33 bakalım ne olacak Saygılarımla, Serdar

13. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları evet son satırınız çok doğru. Fakat hummer deki senaryo malesef motorm4x de yok.Örneğin vinçleme ve aşırı zorlamada alatın kopması.çamur içinde giderken aracın zorlanarak gitmesi gibi. Ama genede motorm4x bir numara.keşke araçlar lisanslı olsaydı.
  14. serdaragdas

xj bilgi

Ynt: xj bilgi power ve compfort düğmesi var ise ho dur.
  15. serdaragdas

xj... izlerken çok eğlendim:)))

Ynt: xj... izlerken çok eğlendim:))) çok güzel .paylaşım için teşekkürler

16. serdaragdas

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Öncelikle şunu sormak isterim. Hava filtresinin kapak kısmında bir tadilat yapılmışmı. Yani bir valf yeri açılıp yaylı valf takılmışmı. Bu neden yapılır eski sistem lpg olduğu için patlatma yapar. Ve hava filtresine ve kapağına zarar verir. Böyle bir durum yok...
  17. serdaragdas

JEEP CJ-7 VİNÇ NE ALIRDINIZ

Ynt: JEEP CJ-7 VİNÇ NE ALIRDINIZ Mile Marker 9500se
  18. serdaragdas

Kars Yemekleri

Ynt: Kars Yemekleri HANGEL : Terekemelerin en önemli yemeğidir. Değerli bir misafir geldiğinde ikram için yapılır. Hangeli sevmeyen terekeme yoktur. Kars yöresinde çok yaygındır. Sivas’ta da terekeme köylerinde Hıngel adı ile yapılır. Birkaç farklı şekili vardır. En yaygın olanı boş hamur...

19. serdaragdas

LPG Bakımları

Ynt: LPG Bakımları Aracımda atiker sıralı fast modeli var. Tabiki nedemek.
  20. serdaragdas

LPG Bakımları

Ynt: LPG Bakımları Ayhan Bey. araçım şuanda son zamlarla 0,50 kuruş yakıyor hafta sonları kullanıyorum arazide çok dalaşıyorum. genelde seri kullandığım için bu fiyat. ama uzun yolda 0,38 gördüm. 90 km sabit hızla. 4000 motor için gayet normal diye düşünüyorum.Sonuçta Jeep . Adı ve Havası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri