Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

93 Grand Cherokee 5.2 Icın Angle Merceklı Far Aranıyor?

Selam, çıkma ıhtıyacı olmayan varsa ılgılenıyorum.. Aksam sokaga cıkasım gelmıyor standart far ısıgı kendıne bıle yetmıyor.. tşkler,

2. suziki jimny

Km Göstergesi Çalışmıyor!!

Selamlar, 93 ZJ5 in KM saati çalışmıyor, yani hızımı göremiyorum. Altdaki anlık sayaç da kafasına gore bazen çalışıyor bazen olduğu yerde sayıyor.. Nerke kıme ne kadara yaptırabılırım yardım rıca ederım? Yada bısıkletlerde olduğu gıbı hızımı gösterecek ucuz yollu bır ıcat yokmudur guzelım...
  3. suziki jimny

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Selamlar Arkadaslar, 2007 1.3 Suzuki Jimny den 93 model Cherooke 5.2 V8 e geçtim dünyamı şaştım :) Bunca zaman neden bu aracı almadım dıye cok pısmanım, aracın satısını daha bugun uzerıme aldım ve dırek pasta cılaya bıraktım, sadece tavan bezınde ufak çaplı sarkma, ıcınde on koltukların sırt...

4. suziki jimny

Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık

Selamlar, malum sıtede ılandadır,grand cherokee 5.2 V8 aldıgım ıcın arac fazlasıdır :) ilan no 148095723 . Tertemız, h.sonu kullanıldı, sıfır masraf. Fiyat 26000 TL pazarlık var , siteye extra ındırımde var, saygılar
  5. suziki jimny

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Selamlar, 2007 manuel atiker lpg li jimny sahıbıyım, aracımın hastasıyım ama şu yokuşlarda bayılması benı olduruyor.. Şu aralar dengesını bozmadan performansı nasıl arttırırız dıye kafa yoruyorum.. Benzinde de kucuk motorun dezavantajlarını yasıyoruz lpg kısmen daha ıyı performans sergılesede...

6. suziki jimny

Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme

Selam, 2007 manuel atıker lpg lı (nısan 13 de kendım taktırdım) aracım ,4 ay once temızlık amaclı motor ve kaputa tazıklı su tutmamdan 1 hafta sonra motor arıza ısıgı yaktı ve aracta ciddi sallanma + çekişten dusme yasandı. Sanayıde ısıgı sıldırıp gaz kelebegını temızlettık ayrıca 2.ateşleme...

7. suziki jimny

Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny)

Selam, aracımı sadece yaylarla 5cm kadar yukseltmek ıstıyorum, amacım ön yayları sokup arkaya takmak önede grand vıtara yada uygun yaylar takmak.. 4 adetde yenı uzun amortısor alıp eskılerıyle degıstırmek.. Ayrıca 2.el MT lastik de arıyorum çok yıpranmamıs.. E bıde 4 adet uygun GET bulursam...
  8. suziki jimny

2007 Manuel Siyah 1.3 Suzuki Jımny 111bin Km+lpg+bakımları Yeni

OFFROAD donanımsız :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2007-jimny-tertemiz-tum-bakimlari-yeni-111-bin-km-de-pluslpg-148095723/detay/
  9. suziki jimny

Bosch Duble Platınıum Buji??

Selam, 10bin bakım geldı, yağ,filtreler,debriyajtel, vede BOSCH DUBLE PLATINIUM BUJİ yi alabılecegım bır ınternet sıtesı bılıyormusunuz guvenılır ve uygun? otomobilyedekparcaları.com diye bir sıte buldum ama pek guvenemedım oradan alısverıs yapan varmı hıc? birde araç teklıyor bujiden...

10. suziki jimny

2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır?

Selamlar, 1 yıldır sıteye uyeyım bende suan 2007 manuel jımny var, 2005 1.6 otomatık grand vıtaralar ılgımı cekıyor ve almayı düşünüyorum ama gıdısını konforonu, mekanıgını , yakıtını hıc bılmıyorum.. detaylı bılgılendırmelerınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Bırde temız olanı ort kaç TL...

11. suziki jimny

Jımny Motor Işığı Yanıyor??

Merhaba, benım ufaklığı (2007 manuel 111bın km de) bugun satma kararı almıştım ılanı gunduz sadece bu sıteye yazdım, biraz once markete gıtmek ıcın aracıma bındım, çıt ses gelmeyen tek problemı olmayan arabam once gurultulu calıstı sonra boştayken sallanmaya başladı, once motoro pıslık kaçmıştır...
  12. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Selam Arkadaslar, çok severek aldıgım, kullandıgım ama kit di get di lastık di vs çok gıdıklamaya baslayıp para harcamak ıstemedıgımden, aracımı satıyorum ve otomatık 4 kapı HONDA HR-V almayı dusunuyorum 2005 model.. Resımlerı telefonumdakı gezılerden ekleyebıldım, 2007 model Suzuki Jimny düz...

13. suziki jimny

Ps3 Oyun Off-road

Selamlar, PS3 için Off-Road Drive 4*4 diye bir oyun var, çok gerçekçi olmuş ama satın almak ıcın araştırdım hıcbıryerde yok! Arazıye cıkamadıgımız günler evde vakıt gecırelım dıyee :) bılen bulan varsa bır yardım
  14. suziki jimny

Bu Lastıgı Bılen Kullanan Varmı? Jımny Ye Uyarmı?

Selam herkeze, herzaman oldugu gıbı araç la ılgılı tum sorunlarıma ılk careyı bu sıteden ve sız degerlı uyelerden arıyorum, cogunluklada çözum buluyorum. Yenı sorum şu, elime 1 takım 2010 model LASSA RALLY 4 isminde M+S lastik geçti. 203/65/15 boyutlarında, lastıgın şekli şemalı dişleri ve kare...
  15. suziki jimny

15-20 Tl Ye Cip Alacağız, Ne Önerirsiniz?

Selamlar, abimin off-road donanımlı 89 samurai sini bugun sattık, yeni bir suv alacak 15-20.000 TL arası bütçemiz var. Bızım ıcın onemlı olan, en azından MT lastık, vınc ve yukseltme olaylarının hazır olması, dizel ve duz vıtes oncelıklı ama lpg de dusunulur uygun bır arac olursa, abimin samuraı...

16. suziki jimny

Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum

Selam, 2007 SUZUKİ JIMNY İÇİN 2-3'' inç yükseltme kiti arıyorum, Mehmet Becce olmadan ucuz yollu aracı yukseltme ve 215-235/75/15 ebatlarda MT lastik kullanmak nıyetındeyım,
  17. suziki jimny

Satılık 205/70/15 Kumho 4 Mevsım Takım, 2011 - 215/75/15 Bfg A/t İle Takas Olur

Selamlar, 2007 model SUZUKI JIMNY aracımın uzerındekı 4 mevsım 205/70/15 KUMHO lastikler satılıktır, 2011 model ve diş dedinliği 8mm dir, gayet iyi durumdalar, 215/75/15 bfgoodrıch A/T lastık alacagımdan satılıktır. -çıkma temiz elınızde var ıse taksa olur yada nakit alabılırım, 4 adet 400 TL...
  18. suziki jimny

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Selam, Standart donanımlı jimny ıcın aylardır lastık arayısım devam edıyor. Aracımı sürekli asfaltda kullanıyorum, eserse yada zorda kalırsamda çamur hariç dağ bayıra çıkıyorum. Üzerinde standart 4mevsım asfalt lastıklerı var 205/70/15. Görüntüsü düdük gibi oldugundan biraz heybetli olsun...

19. suziki jimny

Michelin 225/75r15 M+s Jımny Ye Uyarmı?

Selam, kardesımın samuraısınden cıkma michelin 225/75r15 m+s lastıklerı benım standart donanımlı JIMNY me takmak ıstıyoruz, sorularım; **Yukseltme yapmadan takılabılıyormu? Surtunme yaparmı? **Yukseltme sart ıse malıyetı ne olur? Istanbul levent de oturuyorum, işin ehli duzgun usta tavsıyenız...
  20. suziki jimny

Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle..

Selamlar, 1 saat once garaja gırerken aracı stop ettırdım, yanastıktan sonra baktımkı fren lamlabarı yanıyor. Arac stop halde lambalar kapalıl ve yınede yanıyor. Bende gece gece ugrasmayayım dıye aku kablosunu cıkarıp bıraktım. Fren musuru kırıldı yada arızalandı dıye gelıyor aklıma ama fıkrı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri