Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

Satılık Offroad Aksamları (havalı Kilit,spacer,yay,vinç, Dijital Açı Ölçer, Hi Jack)

Ynt: Satılık Offroad Aksamları (havalı Kilit,spacer,yay,vinç, Dijital Açı Ölçer, Hi Jack) ürünler ve fıyatlar basarılı, ozelden mesaj gonderdım, ıyı satıslar dılerım

2. suziki jimny

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları İçin Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı suzuki jimny ön cam üstü spoyler üretıyormusunuz? fıyatı nedır? tşk.
  3. suziki jimny

Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme

Ynt: Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme bı iş ice karmasıklastı, çıkma sağlam bobin blup denedık, gazda rolantıdeki sallama durdu ama kalkıslardakı tıtreme kapaklanma ve zorlanmayı kesmedı.. Orjınal bobınde extra rolantıde sallamada oluyor lpg ıken ama benzınde hiç...

4. suziki jimny

Tavan Sepeti Moonvısor Toyota Nissan Cj Jeep

Ynt: Tavan Sepeti Moonvısor Toyota Nissan Cj Jeep Selamlar, bende suzuki jimny var , ölçüler tutarsa 100 TL ye el sıkışabılır mıyız? Sızede uygunsa numaranızı yazın arayayım goruselım hemen, kağıthanedeyım bende.. Isın aslı ben aracıma garajda yapacaktım sepet, aylar once kaynak makınası aldık...
  5. suziki jimny

Satılık 2001 Discovery 2 V8

Ynt: Satılık 2001 Discovery 2 V8 Selamlar oncelıkle hayırlı satıslar olur umarım, hep merak ettıgım bır konudur, bu model ve yastakı arac 100 km de kaç litre yakar? :) (lpg/benzın ayrı ıletırsenız sevınırım)

6. suziki jimny

Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny)

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) tşkler, 215-75-15 tanesi 260 TL den 5 adet 1300 TL nakit

7. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) ve toplamda 7 cm yukseltme son halı..
  8. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) selam, sonunda benım aracı tam ıstedıgım yukseklık-konfor ve guvenlı surus pozısyonuna getırebıldık. H.sonu 6 saatlık bir çalışma ile kendı garajımızda yaptık bunu, konu basında ılettıgım modelde amortısorler, yaylar ve 1,6mm takozlarla aracı...
  9. suziki jimny

Ynt: Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme iyi bi lpg ustasına gıttık, gaz ayarlarında hıc sorun yok dedı, ateşlemede azalma yada arıza varsa yeterlı atesleme beyne gıtmezse lpg yanması zorlasır arac tekler dedı, çözum ateşleme bobın degısmesıymıs.. Çıkma saglam bobın...

10. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) tşkler, monreo marka 4 yenı amortısor ve onlere 2 g.vıtara yayı ıle yukseltme denıyecegız sanırım son karar.. bakalım tutarsa tavsıye ederım artık

11. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) aynen herseyı orjınal, once yukseltıp sonra uygun lastık alacagım kısmetse, aslında 215/75/15 MT lastik sıgdıracak kadar yukselse kafi bana, yanı max 5-6 cm, şehir içi ve uzun yoldada cok kullanıyorum cunku , yukseltmeyı abartmak ıstemıyorum...
  12. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) dövseydin :) aralarda cahil cühala muamelesı yapmıssın onuda yardımsever bır arkadasın heycanına verıyorum :) dostum benım 1 senedır bu aractaki konforsuzluktan yana sıkayetım var, arac hafıf oldugundanmıdır yoksa yay ve amortısorler sert...

13. suziki jimny

Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny) hocam senle ozelden de yazıstık eyw ama şimdi bi abimiz derkı (unlu bır offroad ustası yanında calısıyor) ; önlere D7644 (vitara arkalar) arkalara D7011 (daihatsu önler) monreo amortısör alak, jımny ön yayları arkaya takak, önlere de vitara...
  14. suziki jimny

Ynt: Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme öyle sanıyodum ama degılmıs.. h.sonu trafıkte durur vazıyette lpg deyken ice bi salladı bızı sonra benzıne alınca kesıldı, tekrar lpg aldım yıne salladı benzınde olmadı.. olay lpg ve ayarında kesin.. Allah hıcbırımızın jimny...
  15. suziki jimny

Ynt: Kımse Sorunu Çözemedı! - Jımny Motor Isıgı Ve Cekısten Dusme obd arazı tespıt cıhazı servıstemı vardır? sanayıde mı sormak lazım? kagıthanedeyım, tşk

16. suziki jimny

Selam, 2007 manuel atıker lpg lı (nısan 13 de kendım taktırdım) aracım ,4 ay once temızlık amaclı motor ve kaputa tazıklı su tutmamdan 1 hafta sonra motor arıza ısıgı yaktı ve aracta ciddi sallanma + çekişten dusme yasandı. Sanayıde ısıgı sıldırıp gaz kelebegını temızlettık ayrıca 2.ateşleme...
  17. suziki jimny

Selam, aracımı sadece yaylarla 5cm kadar yukseltmek ıstıyorum, amacım ön yayları sokup arkaya takmak önede grand vıtara yada uygun yaylar takmak.. 4 adetde yenı uzun amortısor alıp eskılerıyle degıstırmek.. Ayrıca 2.el MT lastik de arıyorum çok yıpranmamıs.. E bıde 4 adet uygun GET bulursam...
  18. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Ynt: Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De walla dıkkat etmedım ama paralel olarak dıştan dışa 23-255 cm civarı..

19. suziki jimny

1996 Gmc Jimmy 4.3 V6 Satılık

Ynt: 1996 Gmc Jimmy 4.3 V6 Satılık Selamlar, birkaç sorum olacak, 6 aylık vergısı ne kadar? benzın 100km de tuketım ve lpg kaç kr tuketımı var? son olarak 2007 manuel 111bin kmde , sıyah Suzuki Jımny 1.3 lpg lı temız araçla takas dusunurmusunuz?
  20. suziki jimny

Jeep Zj 1997 Full Off-road Donanımlı

Ynt: Jeep Zj 1997 Full Off-road Donanımlı Selamlar hocam, 100km de kaç litre benzin tüketimi var? araçta lpg varmı varsa kaç kr tüketim var? samimi cevaplarınızı bekliyoruz, tşkler,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri