Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tarzda bi araç bakıyorsanız size tavsiyem şu olacak acizane.
bu tip araçlar keyif arabasıdır tabiri caizse,stres atmak keyif yapmak için tek aracınız bu tarz bi araç olacaksa iyi düşünün derim.yanlış anlamassanız wj 4.7 benim 3. aracım bazen olurki 15 gün kontak basmadıgım olur.sanayiye gider...
ben birde şunu bilirim ustaların genelinin yaptığı bişey,abi şu parçayıda değiştirmek lazım yok şöyle yok böyle yolda kalırsın daha üyük arıza açar felan gibi inanın ben hiç yaptırmam bırak öyle kalsın sen şimdiki arızayı gider yeter derim.korkuturlar aman dikkat işin ehline verin hakkı neyse...
bende başımdan geçen olayı anlatıyım.arababam çalışmıyo alarm iptal olmuyo neyse çekici ile sanayiye götürdük (ankaranın o meşhur servisi)usta geldi baktı etti sonuç benzin pompası değişecek şu değişecek bu değişecek derken dedim dayı bu bize kaça maal olacak, yaklaşık 5-6 bin dedi :)
çekiciye...