Arama sonuçlarınız

1. ankaragüçlü

Wj 4.7 V8 2016 Güncel Lpg Tüketimi

bu tarzda bi araç bakıyorsanız size tavsiyem şu olacak acizane. bu tip araçlar keyif arabasıdır tabiri caizse,stres atmak keyif yapmak için tek aracınız bu tarz bi araç olacaksa iyi düşünün derim.yanlış anlamassanız wj 4.7 benim 3. aracım bazen olurki 15 gün kontak basmadıgım olur.sanayiye gider...

2. ankaragüçlü

2000 model 4.7
  3. ankaragüçlü

50 krş şehir içi 40 krş uzun yol tabi gaza basmayla alkalı bunlar normal kullanım verileri.

4. ankaragüçlü

2000 wj katoloğu banada lazım gönderirseniz çok sevinirim. u.tekin.06@hotmail.com

2000 wj katoloğu banada lazım gönderirseniz çok sevinirim. u.tekin.06@hotmail.com
  5. ankaragüçlü

Tamirciden Kovuldum :(

ben birde şunu bilirim ustaların genelinin yaptığı bişey,abi şu parçayıda değiştirmek lazım yok şöyle yok böyle yolda kalırsın daha üyük arıza açar felan gibi inanın ben hiç yaptırmam bırak öyle kalsın sen şimdiki arızayı gider yeter derim.korkuturlar aman dikkat işin ehline verin hakkı neyse...

6. ankaragüçlü

elektrik tesisatı ile alakalı sorun olmuştu.tesisat yenilendi çok şükür 1 sene olacak nerdeyse bi sıkıntı yok durduk yere pompa felan değişecekti.

7. ankaragüçlü

bende başımdan geçen olayı anlatıyım.arababam çalışmıyo alarm iptal olmuyo neyse çekici ile sanayiye götürdük (ankaranın o meşhur servisi)usta geldi baktı etti sonuç benzin pompası değişecek şu değişecek bu değişecek derken dedim dayı bu bize kaça maal olacak, yaklaşık 5-6 bin dedi :) çekiciye...
  8. ankaragüçlü

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

naparsanız yapın 2. el araba şans işidir bence.
  9. ankaragüçlü

gitti keklik diye üzülmüş bence..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak