Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 750 kg. Üzeri Karavan Çekmek için E Tipi mi, yoksa D Tipi mi Sürücü Belgesi Gerekir?
Arkadaşlar ben de "C" tipi ehliyet var. Bir dönem 10 teker kamyona kadar kullanılmak için verilmişti. Çift dingil 750 kg. üstü bir karavan almak/yapmak istiyorum. Ehliyet kurtarır mı sizce?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Sağol hocam, bir araştırayım forumda yeniyim vakit bulabildikçe bakıyorum. Maşallah forum derya gibi, hakim olmak zaman alacak ;)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Arif hocam, 750 kg. geçmediği için herhangi bir tescil işlemi gerekmiyor değil mi. Eğer kendi yaptığımız, mesela çift dingil bir karavan 750 kg. geçse mevzuat açısından başımıza ne gelebilir. Ya da kamyonetime "fifth wheeler...
Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi?
Merhaba, Amerikada özellikle kamyonetlere takılan "fifth wheeler" karavan modellerinin yasal mevzuatını bilen var mı? Biz de örneği var mı? teşekkürler