Arama sonuçlarınız

1. acemi karavancı

Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006)

Bu bir karavan etkinliği değildir. Şuhut Afyonkarahisar arası 30 km kadar. İzmir'den Afyonkarahisar'a gelinip Şuhut'a geçilir. Yemek sorun değil, o gün Şuhut'lular evlerde ne yapmışlarsa (katmer, börek, ayran) ikram ediyorlar.Yolda Garnizon Kmutanlığı sıcak çorba, kuru fasulye, pilav, üzüm...

2. acemi karavancı

Cumhuriyetin Kazanıldığı Topraklar; Afyon Kocatepe, Dumlupınar

Teşekkürler.. Sevgili Dostlar; Yorumlarınız ve iltifatlarınız için teşekkürler... Fırsat bulduğumda gezinin devamını, Dinar, Eğirdir, Isparta ve Sakaryabaşı'nı yazmaya çalışacağım. Eğirdirdeki göl levreği ve istakozlarla çektiğimiz ziyafeti de anlatayım mı? ;)
  3. acemi karavancı

Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006)

Sevgili Dostlar; Bu yıl Büyük Taarruz’un 87. yıldönümünde düzenlenen "Kocatepe Zafer Yürüyüşü" etkinliği, 23-26 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 23 Ağustos Pazar günü Ankara’da Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak olan etkinlikler, Afyonkarahisar’da planlanan programlarla devam...

4. acemi karavancı

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Hayatta acemiyim... Sevgili yaybek, iltifatınız için teşekkürler; acemi olmak hep sürprizlere açık olmak demektir... Hayatta acemiyim ama karavan işinde gerçekten çok acemiyim...
  5. acemi karavancı

Kocatepe için seve seve Afyonkarahisar, Kocatepe ve Büyük Taarruz... Nasıl bir bilgi, yardım, destek isterseniz varım... Ben Afyonkarahisar'da bir yerel tarih müzesi kurma çabasındayım... http://www.aytam.org.tr ye bakabilirsiniz....

6. acemi karavancı

Ynt: Cumhuriyetin Kazanıldığı Topraklar; Afyon Kocatepe, Dumlupınar Meçhul Asker

7. acemi karavancı

Ynt: Cumhuriyetin Kazanıldığı Topraklar; Afyon Kocatepe, Dumlupınar Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, İleri… Anıt görevlisi “gelin” dedi sizi “gezdireyim”… Zafertepe’deki anıtın etrafını dolaştık. Anıtın yanına konulmuş bulunan 1950’li yıllara ait nakliye uçağının buranın tarihi ile bir...
  8. acemi karavancı

Aizonai’den Dumlupınar’a … Şuhut’u çok gördüm. Şuhut’tan Atatürk’ün izlediği yolla gece karanlığında Kocatepe’ye yürüyerek iki kez çıktım. Kocatepe’den günün her saatinde pek çok kez baktığım taarruzun başlangıç noktası, o çetin coğrafya çok etkileyicidir. Son 4 yıldır 25 Ağustos’u 26...
  9. acemi karavancı

Ynt: Aizonai'de Apil'i aramak... Sevgili Dostlar, Bu gezimiz Aizonai'den sonra Dumlupınar, Afyonkarahisar, Dinar, Eğridir, Isparta dönüşte yine Afyonkarahisar, Çifteler(Sakaryabaşı) Eskişehir, İstanbul olarak devam etti ve tamamlandı. Gezi notlarıma sizler için devam edeceğim. Evet aracım Fazer...

10. acemi karavancı

Apo mu Apil mi? Hamam

11. acemi karavancı

Stadyum ve Tiyatro Stadyum ve Tiyatro Tapınaktan çıktık, bahçeler arasından geçerek stadyumun güney yüzünde durduk. Burası aynı zamanda satadyumun dik kenarı idi.
  12. acemi karavancı

Anadolu'nun ortasında balık...

13. acemi karavancı

M. Apuleius Eurykles nerede? M. Apuleius Eurykles nerede? Gerçekten de yol yer yer stabilize oldu. Zorlu ama bir o kadar da güzel dağ yollarından Yaylababa, Güvem üzerinden Aslanapa istikametinde Uşak karayoluna indik. Temmuzun 10’u olmasına rağmen yağmur yağıyordu. Bir iki yol yapımında...
  14. acemi karavancı

Kumarı Köyü’nde Bin Yıllık Kestane Ağaçları Kumarı Köyü’nde Bin Yıllık Kestane Ağaçları Kumarı Köyü’ne Kütahya’nın içinden gidiliyor. Merkeze bağlı köye, Sultanbağı’ndan sonra Radar Caddesini takip ederek yukarılara, yokuşu çıkıp gittik. Yol bizim karavan için biraz zorlu olmasına rağmen...
  15. acemi karavancı

İstanbul – Kütahya yolundayız, gece yarısı… Ne zamandır M. Apuleius Eurykles’i ziyaret etmek istiyordum. Kendisini tanımıyorum. Bildiğim, bizim oraların insanı olması ve duyduğuma göre çok da sevilirmiş. Bu nedenle ben ona kendiliğimden Apil dedim; daha rahat okunuyor ve bizden biri olduğunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri