Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WK nın da amortisörleri sert. KJ kadar olmasa da öyleymiş. evet WJ nin yayları beşik gibi çok hoşuma gidiyor öyle sallanmak.. =) tabi o konforu WK da bulabilecek miyiz..
Konu başlığı "WK 3.0 alsak mı ?" ama konu içeriği buluşma organizasyonu =) Bence konu başlığına dönmeniz lazım. Evet 3.0 WK kullanıcıları hedefimde ki araç bu. 2.7 crd den 3.0 crd ye geçmem gerekir mi..
Yok yok kapı üstünde switch yok. Bu modelde kapı kilidine bağlı. Servise gösterdiğimde front kontrol beyni değişmeli dedi. Çıkması 1.700 tl fiyatı var. Daha uygunu olursa alacağım. Araştırma içerisindeyim.
Katılıyorum sana. Ben 2 şehirde ikamet ediyorum. Bandırma ve İstanbul. Bandırma da olduğum dönemlerde Bursa Birlik Oto, İstanbul'da olduğum dönemlerde elbette Jeep Garage servis merkezlerim. Başkasını tanımıyorum.
Servis kayıtları belgeleri verme açısından mı. Ben en son Jeep Garage da 2864 TL lik bakım yaptırdım. Tüm detaylarını ve fiyatlarını yazan "İş Emri" adı altında belgeyi de aldım. Şu an yanımda ki dosya içinde duruyor. Bursa birlik Oto ya 2 kere servise girdim her iki bakım kağıtlarını da aldım...
Yetkili servis farkı elbette daha çok tercih edilmelidir. Ancak özel servisler de bu kayıtları tutuyorlar. Ve isteyene veriyor. Ayrıca özel servisler de garanti veriyor parçalara. Sonuç olarak aracın servis bakımlı olması gerektiği aşikardır. Bana göre özel servisler daha çok tecrübeli yetkili...
2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 595374130
E tamam işte bulmuşsun =) araç sahibi ile görüş. Madem tüm fonksiyonları çalışıyor demiş çalışmadığı her fonksiyon için 500 tl indirim iste. Kabul eder ise yüz yüze görüş. sonra bir expertiz yaptır. :)
Bunu öğrenmek için servis kayıtlarına bakmak lazım. Servise giren aracın mutlaka değişen parçaların sıvıların vs.. ne varsa hepsi firma tarafından kaşeli imzalı antetli kağıdın olması gerekiyor. Ben tüm kayıtları belgeleri saklıyorum. Bunlar yok ise sizin dediğiniz gibi bir durum ile karşılaşılır.
LPG ye soğuk isen dizel al kardeşim. Daha fazla da kurcalama. Her ne kadar dizelin bakım masrafları yüksek olsa da LPG ile de çok can sıkıcı durumlar ile karşılaşıyorsun. En kötü ihtimalle bagajından feragat ediyorsun. 70 lik bir tank seni en fazla 250 bilemedim 300 km götürür. Arazide 200 anca...
Ben her zaman benzinliyi seçerdim. Onun keyfi bir başka. Amcamda vardı epey bi sürmüşlüğüm oldu. Ama maalesef eşimi kandıramadığımdan dizelini aldım. Hanım LPG istemedi. =)
O yüzden uzak durmakta yarar var. Gerçekten bu araçlar çok özel ve bakım gerektiren araçlar. Parçası olsun bakımı olsun yüksek ücretlere çıkabiliyor. bende 2.7 crd var. Geçen hafta periyodik bakımına 700 TL verdim. Sıvı bakımı 1.500 TL lere çıkıyor. Araç 250 bin üstü ise en yakın zamanda...
Tercihim bu ikisinden biri olurdu
2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 595374130
2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 62.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 563848315
Bir kere ilan açıklaması bile yetersiz. Aracına güvenen birisi olsa tek cümle ile açıklama yapmaz detaylı yapar. Çünkü yüzleştiğin zaman gerçekler ortaya çıkacak. Bu aracın sahibi araçta kusur bulduğun zaman diyeceği tek şey "ben ilanda öyle yazmadım" olacak. Çünkü savunmaya çekilecek. Fiyatı...
40-50 binlik bütçe ile alacağın 4.7 seni üzebilir. O fiyatlara masraflı veya hasarlı araç alınabilir. 2.7 crd için yorumda bile bulunmuyorum. O bütçe ile dizele hiç bulaşma derim. Techini kare kasa 4.0 - 5.2 - 5.9 lardan yana kullanabilirsin.
Temiz bakımlı bir WJ kasa 4.7 veya 2.7 crd araçlar...