Arama sonuçlarınız

1. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Fabrika verilerine göre WK 1 litre fazla yazıyor. Ancak arada ki güç farkı %34.. Bu farka göre versin 2 litre fazla yaksın yine çok iyi..

2. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

WK nın da amortisörleri sert. KJ kadar olmasa da öyleymiş. evet WJ nin yayları beşik gibi çok hoşuma gidiyor öyle sallanmak.. =) tabi o konforu WK da bulabilecek miyiz..
  3. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Profil resminde WJ var =)

4. engyzc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Konu başlığı "WK 3.0 alsak mı ?" ama konu içeriği buluşma organizasyonu =) Bence konu başlığına dönmeniz lazım. Evet 3.0 WK kullanıcıları hedefimde ki araç bu. 2.7 crd den 3.0 crd ye geçmem gerekir mi..
  5. engyzc

Jeep Ekibi, Neredesiniz!

Bu haftasonu mu yoksa önümüzde ki haftasonu mu

6. engyzc

Jeep Wj Arka Sol Kapı Açık Uyarısı

Yok yok kapı üstünde switch yok. Bu modelde kapı kilidine bağlı. Servise gösterdiğimde front kontrol beyni değişmeli dedi. Çıkması 1.700 tl fiyatı var. Daha uygunu olursa alacağım. Araştırma içerisindeyim.

7. engyzc

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Mantık olarak doğru diyorsunuz aslında. 55 e 2.7 crd alacak isem 10 bin TL de diğer cepte bulunmalı.
  8. engyzc

Katılıyorum sana. Ben 2 şehirde ikamet ediyorum. Bandırma ve İstanbul. Bandırma da olduğum dönemlerde Bursa Birlik Oto, İstanbul'da olduğum dönemlerde elbette Jeep Garage servis merkezlerim. Başkasını tanımıyorum.

9. engyzc

Aynen katılıyorum da arkadaş en son 55 bin TL ye çıktı. Bulalım bu aradaşa bir araç. WH benim de hedefimde ki araç.

10. engyzc

Servis kayıtları belgeleri verme açısından mı. Ben en son Jeep Garage da 2864 TL lik bakım yaptırdım. Tüm detaylarını ve fiyatlarını yazan "İş Emri" adı altında belgeyi de aldım. Şu an yanımda ki dosya içinde duruyor. Bursa birlik Oto ya 2 kere servise girdim her iki bakım kağıtlarını da aldım...
  11. engyzc

Yetkili servis farkı elbette daha çok tercih edilmelidir. Ancak özel servisler de bu kayıtları tutuyorlar. Ve isteyene veriyor. Ayrıca özel servisler de garanti veriyor parçalara. Sonuç olarak aracın servis bakımlı olması gerektiği aşikardır. Bana göre özel servisler daha çok tecrübeli yetkili...

12. engyzc

2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 595374130 E tamam işte bulmuşsun =) araç sahibi ile görüş. Madem tüm fonksiyonları çalışıyor demiş çalışmadığı her fonksiyon için 500 tl indirim iste. Kabul eder ise yüz yüze görüş. sonra bir expertiz yaptır. :)
  13. engyzc

Bunu öğrenmek için servis kayıtlarına bakmak lazım. Servise giren aracın mutlaka değişen parçaların sıvıların vs.. ne varsa hepsi firma tarafından kaşeli imzalı antetli kağıdın olması gerekiyor. Ben tüm kayıtları belgeleri saklıyorum. Bunlar yok ise sizin dediğiniz gibi bir durum ile karşılaşılır.
  14. engyzc

LPG ye soğuk isen dizel al kardeşim. Daha fazla da kurcalama. Her ne kadar dizelin bakım masrafları yüksek olsa da LPG ile de çok can sıkıcı durumlar ile karşılaşıyorsun. En kötü ihtimalle bagajından feragat ediyorsun. 70 lik bir tank seni en fazla 250 bilemedim 300 km götürür. Arazide 200 anca...

15. engyzc

Ben her zaman benzinliyi seçerdim. Onun keyfi bir başka. Amcamda vardı epey bi sürmüşlüğüm oldu. Ama maalesef eşimi kandıramadığımdan dizelini aldım. Hanım LPG istemedi. =)
  16. engyzc

O yüzden uzak durmakta yarar var. Gerçekten bu araçlar çok özel ve bakım gerektiren araçlar. Parçası olsun bakımı olsun yüksek ücretlere çıkabiliyor. bende 2.7 crd var. Geçen hafta periyodik bakımına 700 TL verdim. Sıvı bakımı 1.500 TL lere çıkıyor. Araç 250 bin üstü ise en yakın zamanda...
  17. engyzc

Tercihim bu ikisinden biri olurdu 2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 595374130 2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 62.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 563848315

18. engyzc

Bir kere ilan açıklaması bile yetersiz. Aracına güvenen birisi olsa tek cümle ile açıklama yapmaz detaylı yapar. Çünkü yüzleştiğin zaman gerçekler ortaya çıkacak. Bu aracın sahibi araçta kusur bulduğun zaman diyeceği tek şey "ben ilanda öyle yazmadım" olacak. Çünkü savunmaya çekilecek. Fiyatı...
  19. engyzc

40-50 binlik bütçe ile alacağın 4.7 seni üzebilir. O fiyatlara masraflı veya hasarlı araç alınabilir. 2.7 crd için yorumda bile bulunmuyorum. O bütçe ile dizele hiç bulaşma derim. Techini kare kasa 4.0 - 5.2 - 5.9 lardan yana kullanabilirsin. Temiz bakımlı bir WJ kasa 4.7 veya 2.7 crd araçlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri