Arama sonuçlarınız

1. hamdieyuboglu

Fotoğraflarla Rize

Ynt: Fotoğraflarla Rize Bir fotğraf da benden .

2. hamdieyuboglu

Zilkale'ye Yaptığımız Hoş Gezinin Fotoğrafları

Ynt: Zilkale'ye Yaptığımız Hoş Gezinin Fotoğrafları Süper.
  3. hamdieyuboglu

Rize Yaylaları

Ynt: Rize Yaylaları Okudukça bir Çayeli'li olarak hüzünleniyorum . Neden buralara gitmedim ? Gezenbilir .

4. hamdieyuboglu

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Bağlı olduğun vergi dairesine gidip bilgi alabilmen gerekir . İnternet vergi dairesinden de bilgi alabilirsin.
  5. hamdieyuboglu

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Vergi konusu tam bir muamma . Benim aracım 4*4 . Verginin 896 TL olması gerekiyor .Fakat , Gelirler.gov.tr 'de 400 küsür TL görünüyor . Bİldiğim 4*2 araçların vergisinin 400 civarı olması gerekir . Vergi dairesine gidip düzeltme yaptırmanız gerekir .

6. hamdieyuboglu

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları Plajdaki kırmızı şemsiyeler işgalin bittiğini gösteriyor bence

7. hamdieyuboglu

Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) Çok güzel zaman geçireceğinize inanıyorum ve orada olamadığım için çok üzülüyorum . Umarım uygun bir zamanda düzenlenen etkinlikte tanışırız .
  8. hamdieyuboglu

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet Hamdi EYÜBOĞLU Çayeli , Sabuncular mahallesi .
  9. hamdieyuboglu

actyon yeterli bir pick-up mı?

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı? Hard top kapakta , başka sorun yaşayan var mıdır acaba ? Benim kapak da su alıyor .

10. hamdieyuboglu

actyon yeterli bir pick-up mı?

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı? Merhaba; Yeterli bir araç . Tabii ki sizin ölçütlerinizin ne olduğu çok önemli . Bana göre yeterli değil fazla bile . Karıştırılmaması gereken bu bir ''......gibi'' araç değil . 4*4 çift kabin kamyonet .

11. hamdieyuboglu

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? EOS 40D aldım . Tamron 18-200 F/3.5 ile birlikte . İlginize teşekkürler. Gebze'den selamlar.
  12. hamdieyuboglu

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Salih Bey , hoşgeldiniz .

13. hamdieyuboglu

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Kısaca diyorsunuz ki , kim hangi marka ile başlamış ise , o marka ile devam ediyor . Ben Zenit ile başlamıştım . Üç makine kullandım . Lens alacağıma komple makine aldım . Daha uygundu . Sonra kompakt makineler (tembbel makineler ). Kolaycılık . En son EOS...
  14. hamdieyuboglu

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Üç araç , beş araç çok da önemli değil . Ekip lideri hemşerim , Nereye , ne zaman ve ne tür bir organizasyon ile ? Ben bu yıl avlanma pulu almadım mesela .
  15. hamdieyuboglu

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Selamlar ; Buluşma başka bahara kaldı galiba .

16. hamdieyuboglu

Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)

Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller) Benim aracım 2009 . İlk ödenen vergi 868 TL . gelirler.gov.tr 'de ise yarısının ödenmesi gerektiği yazıyor . Bu işte bir gariplik var galiba . Ya da ne tutturulursa o alınıyor . Benzer urumda olan var mıdır ?
  17. hamdieyuboglu

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Tam da 4500 km olmuştu . Teşekkürler. Buluşmaya varım .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR