Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında
Vergi konusu tam bir muamma . Benim aracım 4*4 . Verginin 896 TL olması gerekiyor .Fakat , Gelirler.gov.tr 'de 400 küsür TL görünüyor . Bİldiğim 4*2 araçların vergisinin 400 civarı olması gerekir . Vergi dairesine gidip düzeltme yaptırmanız gerekir .
Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)
Çok güzel zaman geçireceğinize inanıyorum ve orada olamadığım için çok üzülüyorum . Umarım uygun bir zamanda düzenlenen etkinlikte tanışırız .
Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?
Merhaba;
Yeterli bir araç . Tabii ki sizin ölçütlerinizin ne olduğu çok önemli . Bana göre yeterli değil fazla bile . Karıştırılmaması gereken bu bir ''......gibi'' araç değil . 4*4 çift kabin kamyonet .
Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?
Kısaca diyorsunuz ki , kim hangi marka ile başlamış ise , o marka ile devam ediyor . Ben Zenit ile başlamıştım . Üç makine kullandım . Lens alacağıma komple makine aldım . Daha uygundu . Sonra kompakt makineler (tembbel makineler ). Kolaycılık . En son EOS...
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
Üç araç , beş araç çok da önemli değil . Ekip lideri hemşerim , Nereye , ne zaman ve ne tür bir organizasyon ile ? Ben bu yıl avlanma pulu almadım mesela .
Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)
Benim aracım 2009 . İlk ödenen vergi 868 TL . gelirler.gov.tr 'de ise yarısının ödenmesi gerektiği yazıyor . Bu işte bir gariplik var galiba . Ya da ne tutturulursa o alınıyor . Benzer urumda olan var mıdır ?