Arama sonuçlarınız

1. Excursion

(Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe)

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) Çok teşekkür ederim. Çok makbule geçecek. Bizim buralar malum her aradığını her zaman bulma şansın yok. Bulursan da fiyatından nikahına alıyorsun sanırsın. Sizin gibi değerli amatörlere bu camianın her zaman ihtiyacı var...

2. Excursion

(Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe)

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) Muhammed hocam nasıl söylenir bilmem ama; göndereceğiniz transistörlerden sonra belki biraz yüzsüzlük olacak. Bu konnektörlerden iki tane de bana gönderme şansınız olur mu? Ama lütfen bu sefer kargo ücretini biz ödeyelim...
  3. Excursion

YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925

Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925 Cihazım yapılır-yapılmaz ilk işim size çağrı yapmak olacak. Bölge istasyonları adına 73's Değerli desteğiniz için tekrardan teşekkürler. Yeni işinizde de başarılar dilerim.

4. Excursion

Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925 Çok teşekkürler Muhammed Bey ama bu kadarına gerek yoktu. Bari kargo giderlerini biz ödeseydik. Mahcup olduk şimdi. Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. Kayseriye yolunuz düşerse muhakkak bekliyorum. Ayrıca buralardan bir isteğiniz olursa...
  5. Excursion

Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925 Merhaba Öncelikle bu yardımseverlik ve amatör camiaya verilen destek için teşekkürler. Uzun zamandır arıyordum bu transistörleri. Gördüğüm kadarıyla sizdekiler de çok hızlı şekilde tükenmiş. Telefonunuz sürekli meşgul olduğundan dolayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri