Arama sonuçlarınız

1. mydonnoz

Lastik Sesi Mi Yoksa Başka Bir Şey Mi

Ynt: Lastik Sesi Mi Yoksa Başka Bir Şey Mi 2002 var bende ve aynen 60km de o ritimli ses basliyor ve 80den sonra duymuyorum. Lastiklerimi 2013 kasimda michellin latitude tour hp den ayni serinin ayni ebattaki cross M+S versiyonuyla degistirerek kullaniyorum. Herhangi bir ustaya henuz...

2. mydonnoz

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi İhsan Bey yeni projeniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. Masallah 41 kere. Pajeroyu ne yaptiniz bu arada? GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  3. mydonnoz

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? İlfer otonun netten numarasini alip arayin mutlaka. Masraf ve sokturme isinden once mutlaka arayin konusun derim. GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4. mydonnoz

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Hayırlı ve yolunuz her zaman açık olsun İhsan Bey. Gerçekten baya extrem dişli bir lastik. Sonuçları bekleyeceğiz.
  5. mydonnoz

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı İlginiz için teşekkürler İhsan abi. Gündelik kullanıma da aracınızı ayırıyorsanız söylediklerinize katılıyorum. Aracınız yapılı olduğu için ikinci araçtır gibi düşünmüştüm. Sizin aracın olduğu çekimlere ayrıca dikkat ettim evet...

6. mydonnoz

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Dodikleri ne zaman değişeceksiniz. Biraz daha yükseltme yapmayı düşünüyor musunuz. İzci gezisini izledim, geçtiğiniz yerlerden sanki bir tık yükseklik olsa daha güzel geçecekmiş gibi geldi bana. Daha extrem kanallı yollardan sıkça...

7. mydonnoz

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Amiinnn tez zamanda sahip olurum inşallah :) Sizin di-did de hayırlı olsun Allah kaza beladan korusun. İyi çamurlamalar. İhsan Bey, siz konuyu güncel tuttukça ben baştan okumaya daha çok vaktimi ayıracağım demek. Sizin did dide...
  8. mydonnoz

Rav4 Hakkında Genel Yardım

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım Normal olarak çamurun jantı çizip çizmediğini sormak istemiştim. Elbette çiziyordur sonuçta dışında boya vernik vs. bir alaşım var. Sizin tecrübeniz benden fazla baya aydınlatıcı konuşuyorsunuz. Gerekirse Rav'ı extrem zemin olmadıkça korkmadan araziye...
  9. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım Çamurun içindeki patinajda jant zarar görmüyor mu? Ben görüntü için yapmak istiyorum. Cast folyo tuzluya gelir jantta.

10. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım Plastidip'in piyasada kalitesi düşük olan ucuz versiyonları olabilir sertleşenler. Folyo konusunda cast folyo galiba daha avantajlıydı. Her ikisinden biri olabilir. Benimde jantları plasti yapma düşüncem var ama ne zaman allah bilir.

11. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım Tecrübe konusunda L200 den antrenmanlıyım o yüzden giriş çıkış yönleri gaz verme vs. konularda sorunum yok diyebilirim. Rav'ı harcamak istemedim diyelim :) sağlam temiz aracı bulmuşken elimde kalmasın dedim. Artık bu işlerin darısı yeni aracın başına.
  12. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım Valla çok güzel anlatmışsınız. Benim rav4 ile bu tarz girişimlerim hiç olmadı açıkçası dediğim gibi hem korktum hemde 90binde 2002 model olunca kıyamadım merete :) kıyamıyorum da :) ama çamur da bata çıka ite ite uğraşmak, karda tipide dolaşmak ve derelerin...

13. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım evet yükseklikte kurtarmıyor. Zaten bu yüzden hiç araziye vurmadım hem sürtme hemde askıda kalma korkusu yüzünden. Girdiğim yollar genelde orman bile olsa içindeki yolların düzgün tarafları oldu. "arazi aracı gibi arazi aracı" herkese lazım değil elbette ama ne...
  14. mydonnoz

Ynt: Rav4 Hakkında Genel Yardım 1 yıl dere tepe dağ 2006 L200 magnum kullanmış biri olarak şuan kullandığım 2002 rav4 için sakyuz'ün söylediklerine katılıyorum. Bu araç yol aracı, arazi dersen bildiğimiz patika gibi çamur balçık olmayan tarzda yollarda kullanabilirsiniz. Araziye girme konusunda...
  15. mydonnoz

Satılık Hella Ff300 Sis Farları

Ynt: Satılık Hella Ff300 Sis Farları merhaba, 300 ler yayıcı mı delici mi? durumlarını gösteren resimler ekleyebilir misiniz?

16. mydonnoz

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı vosdost ne yaptınız allahaşkınıza :) bu sorunların sayısal bir istatistiği var mı? herhalde her araç değilde kullanıma ve bakımına bağlı araçlar yapar bunları değil mi? valla 2004 lere niyetleniyorum vaz caymayalım !!!
  17. mydonnoz

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Bu yasanında tezatlığı yine kendi içinde. ''Param var, modifiyemi yaparım ruhsatımada işletir kafam rahat böhürtürüm, Küfür yesem ne olacak zaten insan olsam aracı bu halde trafikte kullanmam'' diyordur bence bu tarz kişiler. Bence bu iş de devlet için yeni...
  18. mydonnoz

Lastik Seçimi

Ynt: Lastik Seçimi 2002 modeli var bende. aldığımda michelin latitude hp tour vardı üzerinde 5mm derinlik olmasına rağmen 5 yıllıktı 2013 kasım ayında michellin latitude cross ile değiştim öncekine göre biraz uğultu arttı ve gördüğüm tek sıkıntı çakıllı araziden çıkınca diş aralarına sıkışan...

19. mydonnoz

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 Problemleri 2006 magnum 1 yıl kullandım manuel 3 dk da tık sesini duyardım. Sorununuzla alakalı toyota rav4 ün şanzuman problemi konularında rastlamıştım beyin yazılımını yenilemeyle çözmüşlerdi. Vites'i beyin algılamıyordu. En basit şöyle düşünün motor soğuk veya sıcak...
  20. mydonnoz

Rav4 1.5" Lift Kit

Ynt: Rav4 1.5" Lift Kit BF'lerin kullanımını merak ediyorum nasıllar? Mevsimsel olarak şuan şikayet ettiren bir tarafı oldu mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR