Arama sonuçlarınız

1. kobra9215

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği iyidir.

2. kobra9215

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği JAPON TOYO VAR BİRDE ONA BAKIN ARKADAŞLAR. BEN YENİ ALDIM FİYAT OLARAKDA UYGUN. 200 TL ADEDİ. DESEN FALAN GÜZEL.
  3. kobra9215

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi kış lastiği alacağım. ebadını 205 70 16 olarak değiştirsek bir problem çıkar mı ? bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi? kış lasiklerinin ince olması tavsiye ediliyor. birde alternatif uyabilecek ebatlarda veriliyor

4. kobra9215

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği kış lastiği alacağım. ebadını 205 70 16 olarak değiştirsek bir problem çıkar mı ? bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi? kış lasiklerinin ince olması tavsiye ediliyor. birde alternatif uyabilecek ebatlarda veriliyor
  5. kobra9215

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Tek sürücü ve bagajda boş ise yakıt ortalaman bence doğru. Sakin sürüşte bu değeri tutturmak mümmkün.

6. kobra9215

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Kol dayama (kolçağın) olmaması ve paçalıkların yetersiz kalarak dönüşlerde aracın kapılarına çamur atması.

7. kobra9215

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yakıt ortalamam 6,2 idi köye 2 çocuk ve eşyalarımla giderken 90 ve üzeri hızlarda ortalamam 6,3 oldu. dönüşte hızı 85-90 km arasında tutunca 6,2 ye tekrar düştü(daha fazla yük ve yolcu ile). 90 km önemli. hızlanınca ortalamanın 6,3 ve 6,2...
  8. kobra9215

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı Aracıma ses yalıtımı yaptırmak maksadıyla bir kaportacıya gittim.Nerelere ne yapmak istediğimi anlattım. Şoför bölümünün döşemesinin altını açıp baktı. Abi bu kullanılan malzeme PASSAT ta yok . Senin paran çoksa ver ben harcarım dedi. Gerçekten açtığı...
  9. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim aracım 4x4 ve ESP-ASR düğmesi aktif durumda. 4x2 lerin durumunu bilemiyorum.

10. kobra9215

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat Tornado kardeş DUSTER alacaksan 3 e- 5 e bakmayacaksın. Liste fiyatı belli. Sıfır aldımı 7 bin tl zarardasın zaten. Birde bnu düşün. Fiyat sorun değil diyorsan da başta söylediğim gibi.

11. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sn Macmaneman aracınızda ESP-ASR düğmesi aktif değilse(boşsa) aracınızda ESP-ASR olmadığını anlarım ben. Bu durumu iyice araştırın. Kandırılmış olabilirsiniz ( size olduğu söylenmiş ama araç donanımsız gelmiş ve sizde bu durumu anlamadan almış olabilirsiniz.)...
  12. kobra9215

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı Diğer markalara ve forumlara bakıldığında rüzgar ve diğer yol sesleri çözüm aranan sorunlar arasında. Linkteki uygulamalar ve önerileri okuyarak amatör olarakta çözümler bulunabilir. Yada aracımızı zaten ucuza aldık birazcık daha masrafla daha pahalı...

13. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sayın Bilalr bey diğer başlıklarda da yazmıştım. Siz aracı sürekli olarak şehir içi ve kısa mesafede kullanıyorsanız tüketim ortalamanızın yüksek olmasının bir sebebi de bu. Şehir dışı uzun yolda ortalamanın düşmesi lazım. Böylede...
  14. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 5000 km ye kadar yakıt tüketimi oturmadıysa bundan sonrada bişey oturmaz. Antalya da aracı alıp Ankara ya gelirken sadece sürücü ile 480 km ortalaması 5 lt.Şu anda yocu ağırlığından dolayı 1200 km de ort tüketim 6-6.1. Bence sizin kullanımınızda bir sıkıntı...
  15. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) aracımı alalı 1 ay(2. el 4x4 110 beygir) ve 1200km oldu.ortalama tüketim 6 lt. Yük ve yolcu sarfiyatı etkiliyor. ona göre. Klimada genelde açık.

16. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Tersi şöyle oluyor arkadaşlar.Öncelikle ben aracı hafta içi 2,5km git- gel şeklinde kullanıyorum.Dolayısı ile motor tam ısınıyorken eve yada işe varmış oluyorum.Bu durumda kışın olsaydı motor bile ısınmadan kontağı kapatıyordum.Kışın bu durumda ortalama 1,5-2...
  17. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sürekli şehir içi ve kısa mesafe kullanıyorsan, vites değiştirmek için devrini alması için gaza yükleniyorsan ve düşük vitesde kullanıyorsan ortalaman yüksek olur.Dediklerimin tersini dene birde.
  18. kobra9215

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bence de gürültü normal.Motor sesi de normal. Saatte 100 km hızı geçince rüzgar sesi başlıyor. Bende far edemedim gürültü olayını.

19. kobra9215

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri kampana- disk ve boyasız açıkta kalan ve yağmur ve nem alan kısımlarının özellikle birkaç gün kullanılmazsa paslanması normal. Aracımı Antalya dan alırken galerinin önünde bulunan Mercedes-BMV- Mazda- Renault yani orda bulunan bütün markaların fren diskleri...
  20. kobra9215

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Effiplus adında ÇİN malı bir lastik satılmaya başlanmış Türkiye de. Arkadaşlardan kullanan, kullananı tanıyan, bir bilgisi olan var mı? Kar lastiği alacağımda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR