Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse yarınını bilemez. Belki hastalığım beni yine muhtaç bir duruma sokacak... Bunu bilemeyiz ki. Bir insan olarak büyüklenecek hiçbir nedenim yok. Aksine ben çok aciz bir insanım.
Ben dostlarım dediğim insanları gerçekten büyüklerim olarak görüyor ve seviyorum kendilerini. Sevmek bir suç değildir. Kimseye karşı bir yanlış yapmadım. Hiç bir canlıya zarar vermem. Ben böyle biriyim. Benim hayatımda sadece sevgi var.
Arkadaşlar ben garibanın birisiyim. Yalnız yaşamaya çalışıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Kendime kadarlık bir yaşamım var. Ben Yücel Hoca'yım. İçim sevgi dolu. Sevgi dolu bir Dünya'm var. Kimseyle aşık atamam. Benim kampçılığım kendi gücümün yetebildiği kadar kampçılık ve karavancılık. Her...
Ne hoş bir güzelliği vardır;
Hafif adımlarla, dünyadan gülümseyerek geçenlerin.
Kimseye bir kötülüğü dokunmadan yaşayanların.
Onurlu bir yaşamı seçenlerin...
Virginia WOLF
Arkadaşlar,
Ben bir şizofren hastasıyım. Benim hayatımda en önemli şey Rexapin ve Risperdal'imi düzgün kullanmam. Kafamı gereksiz şeylere takıp yormamam, Rahat ve huzurlu bir yaşam geçirmemdir.
Benim için birinci derecede önemli olan şey sağlığımdır. Bu nedenle kafamı olmadık şeylere takıp...
Dostlar,
Kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalışıyorum. Ben bir şizofreni hastasıyım. Kampçılık ve Karavancılığı biraz takıntılı olarak fazla seviyorum. Ama olsun bu benim bitanecik hobim sonuçta. Birileri iftira etti diye kafama taktım ama aslında bir sorun olduğu yok bence. Kendim takıyorum...