Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bir Türk Kahvesi daha içiyorum.

2. yugun

Merhaba Arkiler, Günaydınlar. Uyandım kendime bir Türk Kahvesi tellendirdim. Geçtim bilgisayarın başına...
  3. yugun

Emeklilik Hayalleri...

Kamp temalı cafe işletebilirim. Yada sadace Cafede çalışabilirim.

4. yugun

Emeklilik Hayalleri...

Emeklilikte kamp malzemesi satan bir dükkanda yarı zamanlı çalışabilirim belki...
  5. yugun

Haruki Murakami okumaya devam...

6. yugun

Sağolun. Amin.

7. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım, Seviliyorsunuz unutmayın!...
  8. yugun

İyi şeyler düşünmek ve iyi şeyler ummak için çok nedenim var...

9. yugun

Yine de şu anda iyiyim önemli olan bu. İnşallah bir daha yeniden hiç hasta olmam. Kafama taktığım konulardan da kurtulurum inşallah.

10. yugun

Kimse yarınını bilemez. Belki hastalığım beni yine muhtaç bir duruma sokacak... Bunu bilemeyiz ki. Bir insan olarak büyüklenecek hiçbir nedenim yok. Aksine ben çok aciz bir insanım.
  11. yugun

Ben dostlarım dediğim insanları gerçekten büyüklerim olarak görüyor ve seviyorum kendilerini. Sevmek bir suç değildir. Kimseye karşı bir yanlış yapmadım. Hiç bir canlıya zarar vermem. Ben böyle biriyim. Benim hayatımda sadece sevgi var.

12. yugun

Arkadaşlar ben garibanın birisiyim. Yalnız yaşamaya çalışıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Kendime kadarlık bir yaşamım var. Ben Yücel Hoca'yım. İçim sevgi dolu. Sevgi dolu bir Dünya'm var. Kimseyle aşık atamam. Benim kampçılığım kendi gücümün yetebildiği kadar kampçılık ve karavancılık. Her...
  13. yugun

Ne hoş bir güzelliği vardır; Hafif adımlarla, dünyadan gülümseyerek geçenlerin. Kimseye bir kötülüğü dokunmadan yaşayanların. Onurlu bir yaşamı seçenlerin... Virginia WOLF
  14. yugun

Arkadaşlar, Şizofreni amansız ve acımasız bir hastalık. Ben bu hastalıkla yine iyi mücadele ediyorum.

15. yugun

Arkadaşlar, Ben bir şizofren hastasıyım. Benim hayatımda en önemli şey Rexapin ve Risperdal'imi düzgün kullanmam. Kafamı gereksiz şeylere takıp yormamam, Rahat ve huzurlu bir yaşam geçirmemdir. Benim için birinci derecede önemli olan şey sağlığımdır. Bu nedenle kafamı olmadık şeylere takıp...
  16. yugun

Dostlar, Kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalışıyorum. Ben bir şizofreni hastasıyım. Kampçılık ve Karavancılığı biraz takıntılı olarak fazla seviyorum. Ama olsun bu benim bitanecik hobim sonuçta. Birileri iftira etti diye kafama taktım ama aslında bir sorun olduğu yok bence. Kendim takıyorum...
  17. yugun

Bugün ilk defa kombiyi 45 dereceye yükselttim. İçerisi soğumuş çünkü.

18. yugun

Evceezime geldim. Yemeğimi yedim Türk kahvemi de tellendirdim. Afiyetle Türk Kahvemi içiyorum. Bilgisayarın başında efendim...
  19. yugun

Hem de şimdi artık bir Ayaş Beyefendisiyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri