Arama sonuçlarınız

1. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Om 603 6 silindir 3000 cc 193hp

2. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Efsane motor Om 603 motorumuzu ankara ostimden aldik montaji için sökümlere başladık.
  3. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin Motor değişimi için babam gerekli ölçüleri kontrol ediyor. Motor sanjiman yerleri kontrol ediyoruz

4. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Arac 2013 mayis ayinda alindi Modifiye'ye start verdik ;D Araç standart 240 dizel hedefimiz om603 veya om606 motor.
  5. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Suriye ;D Ben suriyeden getirttim :)

6. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı?

Ynt: Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı? araya flanş gerekir diye düşünüyorum BD30 motor LT 77 ve RN380 şanzımana drek oturuyor

7. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Motor içi komple aynı. Yağ jetleri (kimisi fiskiye diyor ) motorda zaten standart var. Alt yapısı aynı.
  8. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Arkadaşlar sadece şunu diyorum V8 3.9 dan daha atak daha performanslı. :) biz bile bukadar beklemiyorduk.
  9. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Emme eksoz manifoldu nissan cabstar`ın. normal manifolduyla hiç bi farkı yok sadece turbonun bağlantısı var. İyi bi autocad çizimiyle lazer kesim orjinal bi eksoz flanşı yapır. emme kısmınada 10 mm aliminyum flanş kesilip uydurulur çok bi zorluğu yok...

10. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Parçaların hepsi orjinal kendi nissanın modeli. Motorun gömlekleri zaten krom BD 30 motorlar zaten turbo alt yapılı olarak imal edilmiş. Türkiyeye gelen modellerde emme ve eksoz manifoldu normal atmosferik şekilde. Standart olarak bağladık turboyu. Motorda...

11. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin standart defender 65 hp orjinal dizel motoru
  12. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin İlerleme yavaş yavaş devam ediyorr motor kulakları 6 mm st 37 sac kullandım. CNC Frezede 12 mm uçla plakayı merkezli bi şekilde 40 mm oydum. kaynak işlemi bittikden sonra epoxi boya ile kat kat boyadım ve üstünede kauçuk pütür sıktım. Turbo manifoldunun...

13. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin bağlantılar, boyama, yalıtım bitti ve motor yerinde
  14. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin montaj
  15. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin montaj

16. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Umarım herşey hesapladığım gibi ilerler..
  17. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Ramazan dolayısıyla İşler yavaş ilerliyor. Herkes Gergin hava 45 derece. :)
  18. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Motor Rektefe oldu ve toplanıyor. Pistonlara ve blokda tadilatlar yapıldı pompa ve enjektörlerde elden geçti. Bu arada Kapakda NİSMO ;) ;) ;) Hasan ustam Landın üstünden çıkan motoruna yaptığı ayarlarla standart motora 130 km hıza çıkabiliyordu.(araç...

19. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Veeee Sırada BD 30 TURBO. Motor hemen sökülüp piston sekman durumuna bakılması için sökülüp dağıldı
  20. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin şampiyon

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas