Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin
Emme eksoz manifoldu nissan cabstar`ın. normal manifolduyla hiç bi farkı yok sadece turbonun bağlantısı var.
İyi bi autocad çizimiyle lazer kesim orjinal bi eksoz flanşı yapır. emme kısmınada 10 mm aliminyum flanş kesilip uydurulur çok bi zorluğu yok...
Parçaların hepsi orjinal kendi nissanın modeli. Motorun gömlekleri zaten krom BD 30 motorlar zaten turbo alt yapılı olarak imal edilmiş. Türkiyeye gelen modellerde emme ve eksoz manifoldu normal atmosferik şekilde. Standart olarak bağladık turboyu. Motorda...
İlerleme yavaş yavaş devam ediyorr motor kulakları 6 mm st 37 sac kullandım. CNC Frezede 12 mm uçla plakayı merkezli bi şekilde 40 mm oydum. kaynak işlemi bittikden sonra epoxi boya ile kat kat boyadım ve üstünede kauçuk pütür sıktım. Turbo manifoldunun...
Motor Rektefe oldu ve toplanıyor. Pistonlara ve blokda tadilatlar yapıldı pompa ve enjektörlerde elden geçti.
Bu arada Kapakda NİSMO ;) ;) ;)
Hasan ustam Landın üstünden çıkan motoruna yaptığı ayarlarla standart motora 130 km hıza çıkabiliyordu.(araç...