Arama sonuçlarınız

1. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Motor toplanıyor

2. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin şimdi sıra BD30 TURBO`da. Motor rektefiye olacak.
  3. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Teşekkür ederim sağolun. Araba iyi güzel hoş ama çoook hantal :( :( 0-100 hızlanma 3 dk sürüyo :) :)defenderim bunun yanında roket

4. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Çağdaş BAĞDATLI / W460 240GD 1984
  5. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013

Ynt: 2. Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14 Nisan 2013 Buda benden Gelsin :)

6. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender Motor İşletme

Ynt: Defender Motor İşletme Trafik polisi olan bi abim trafik tescildeki tescil memuru olan arkadaşından detaylı herşeyi öğrenecek. Bende hafta içi gidip arkadaşla tanışacağım gerekli ne var ne yoksa herşeyi öğreneceğim. İnşallah umduğumuz gibi olmaz prosedür.

7. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Osman abi Kolay gelsin :)
  8. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender Motor İşletme

Ynt: Defender Motor İşletme Ahmet bey sizinde dediğiniz gibi. (sırf bu yazdıklarımdan dolayı en az 2 projemi erteliyorum belkide hiç yapamıycam yazdıklarımın yanlış olduğunu öğrenmektende mutlu olucam bulunduğunuz yerdeki bilgili bir trafik muamelecisi ile görüşün ama hatır gönül rüşvet gibi...
  9. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender Motor İşletme

Ynt: Defender Motor İşletme Osman abi Düz dizelin performansı iyide yarışdan önce ustam arabaya bi sibob ayarı yaptı bide pompa ayarı defenderin içinden bi defender daha çıktı araba acayip devir çevirmeye başladı. Filitrede düz bağlıydı Güzel gaz yiyordu araba :) Ama bi 6 silindir mercedes...

10. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender Motor İşletme

Merhaba GEZENBİLİR AİLESİ. 91 model defenderime 300 TD OM603 kodlu Mercedes motoru atmak istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olsunlar. Moturu takdıkdan sonra ruhsata nasıl işleteceğim ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

11. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin A
  12. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Teşekkür ederim ufak tefek bişeyler yaptık kendi kendimize bi macera yaşıyoruz bakalım. en iyileri sizlerin olsun tekrardan teşekkür ederim

13. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Biraz daha resim ekleyeyim ;)
  14. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin Abim ben makine imalatı yaptığım için hiç hesaplamadım malzeme surekli kendi kullandığım malzeme olduğu için 2 saatte yaptı ustalarım ;)
  15. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

şanzıman arızası

1991 model defenderim var ve aracımı aldığım günden beridir 2. vitesi sürekli cırtlıyordu. şanzımanı söktük frezeli mil`in frezesi gitmiş sekromeçler gitmiş frenlemeler gitmiş.. Adanadan bi çıkma şanjıman aldım arabaya bugün taktık teste çıktık bu şanzımanda çırtlıyor. geri söktük iade ettik...

16. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti

Ynt: Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti hidrolik dreksiyonun maliyeti ne oluyor acaba?
  17. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin teşekkür ederim zeynel bey. Defenderime ufak ufak birşeyler yapmaya çalılşıyorum ;)
  18. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin resimler mevcutta yüklemede sıkıntı çekiyorum

19. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı. 4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine iyice balatayı sıyırdım :) Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum...
  20. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin

Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı:) 4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine balatayı sıyırdım :)) Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum defender`i...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR