Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya gezileri..
Antalyada bu tür faaliyetler düzenleyen TODOSK klübü var. Onlar ile iletişime geçerseniz haftasonlarında düzenlenen faaliyetlere katılabilirsiniz.
TODOSK TOROSLAR DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
www.todosk.org.tr/
Ynt: Dijital termometre kalibrasyon (yardım)
Rica ederim. Olayı çözmenize sevindim. İşim gereği bu tür şeyler ilgimi çekiyor. Ayrıca fabrikalarda bile hala kalibrasyon olayını anlamamış o kadar çok insan var ki...
Ynt: Dijital termometre kalibrasyon (yardım)
Merhaba BBOYTED,
Cihazı kalibrasyon yapmak demek; referans değerlerle karşılaştırmak demektir. Senin yapman gereken cihazı farklı bir kaç sıcaklık değerinde karşılaştırma yapıp tüm ölçümlerde aynı değerde kayma var ise ona göre ayar potu ile...
Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?
Bende Adanada yaşıyorum ve Mersin - Adana - Osmaniye bölgesinin Bolkarlar ve Aladağlarıda kapsayacak şekilde haritalarını edinmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? ysyavas@gmail.com
Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?
Pazar günü Hasandağındaydık. Hava çok güzeldi sadece sabaha karşı çok soğuk vardı. Kar durumu karışıktı bazı yerlerde batak kar bazı yerlerde sert kar vardı. Kar araziyi tam örtmemiş hala kayalıklar gözüküyor ve yürürken kramponunuz kayalara...
Ynt: Android Sistemler için GPS Programları
O anki trafik durumunu nereden alıyor. İnternet bağlantısı gerekiyor mu? Trafik durumu ile ilgili avrupada radyo sinyalleri ile çalışan sistemler var ama Türkiye de böyle bir altyapı yok.
Ynt: 27 Ekim 2012 SAKARYA AYYYILDIZ DOĞA YÜRÜYÜŞ GURUBU YEDİGÖLLER KAMP'I
Çok güzel yerlerde çok keyifli olduğunu düşündüğüm bir faaliyet yapmışsınız. Tebrik ederim Hasan bey...
Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler
Çok güzel ve etkileyici bir yazı olmuş. Umarım böyle gezilere çıkmak isteyenler için cesaret verici olur...
Gerçekten mühteşem kareler. ellerinize sağlık... Birde bu fotoların çekildiği güzerğahların google earth üzerinde işaretlerseniz muhteşem bir arşiv ve rehber olacaktır...
Ynt: Adana'da doğaya çıkmak
Hakan bey,
Adanada birçok doğa ve dağcılık klübü faliyat gösteriyor. Bu klüplere üye olarak yada yaptıkları faliyetleri takip ederek katılabilir ve kamp tecrübelerinizi artırabilrisiniz. Benim üyesi olduğum ÇUDOSK klübüde bu tür faliyetleri yapıyor. ayrıntılı bilgi...
Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk
OruxMaps adında bir program var. Bu proğramın içersinde hem online hem de offline harita kullanabiliyorsunuz. Ofline haritaları yaratıp cihaza yükleyebiliyorsunuz. Biraz komplex bir program ama baya kapsamlı. Tavsiye ederim...
Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110
Merhaba Reha bey,
Sitede bende bu tür konularda sıkıntısı olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istiyorum. Öncelikle bahsi geçen ilandaki resimleri Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımda Internet Explorer 9 ile göremiyorum ancak yine...
Ynt: Karadeniz Gezisi İçin 5 Ay Önceden Hazırlık
Büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kaza geçirmişsiniz. Dediğiniz gibi yol arkadaşının olması insana büyük güven veriyor. İnşallah bu talihsiz olay sonrası hedeflediğiniz programı uygun bir zamanda gerçekleştirirsiniz. Ara uzadıkça olayın etkisi ile...