Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Meindl Softline Ultra GTX Bot
Teşekkür ederim. Umarım bir an önce satılır. Çok isteyerek aldığım bir ürünü kullanamadan öylece durmasına dayanamıyorum.
Küçük bir ekleme yapayım. Bot ne kadar da Men modeli olark geçsede Lady modeli ile aynı. İki model arasında sadece numara...
Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız
Çok güzel ve kullanışlı bir ürüne benziyor. Ancak soğuk zeminde şişme matların içersindeki süngersi katmandan dolayı daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Yinede her açıdan avantajlı bir ürün. Bende iki adet sipariş edeceğim.
Arkadaşlar,
Çok hoşuma giden bu botu İngiltereden bir arkadaşıma aldırdım. Ancak numara konusunda yanlış tahminde bulunduğum için ayağıma ufak geldi. Çok sevdiğim bu botu satmak zorunda kaldım. Bot hiç giyilmedi. Sadece bir kez deneme amaçlı şehirde giyildi. Bu botu satarsam yine ayın modeli...
Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı
Bende outdoor aktivitelerimde Android telefonumu kullanıyorum. Oldukça başarılı programlar var ve bugüne kadar yirmiden fazla aktiviteyi bu telefon ile kaydettim. Ancak bazı sıkıntılarıda var. En önemlisi batarya sıkıntısı GPS devamlı aktif...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Bir türlü fırsatını bulamadım. Hep faliyet öncesi aklıma geliyor ama zamansızlıktan ilgilenemiyorum. Ama bu sefer gitmem gerekli bahar faliyetleri daha uzun olacağı için ayakların bakımı önemli. sonuçta tüm yükü onlar taşıyor.
Meindl dan çok memnunum hatta yurtdışından bir...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Bende yaklaşık 6 aydır Meindl Island pro MFS botu kullanıyorum ve bugüne kadarki tüm kış faliyetlerinde en ufak bir ıslanma olmadı. Benimle aynı faliyete katılıpta ayakları sırılsıklam olan bir çok arkadaş oldu. ayakkabının tek dezavantajı bira altı sert olduğu için...
Ynt: Shengen vizesi olanlara müjde Bulgaristan'a vize kalktı
Shengen vizesi varsa zaten Bulgaristana girebilirsiniz. Farkı tam anlayamadım. Acaba daha önce vize almış olmak mı yetiyor.
Ynt: cennet cehennem
Gidip gördüğüm çok güzel bir yer. Mersine yolu düşenlerin mutlaka ziyaret etmesini tavsiye ederim. Cennet mağrasının içersinde gün ışığı çok güzel gözükür. Paylaşım için ayrıca teşekkürler...
Mustafa bey, Konu ile ilgili lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. Çünkü burası paylaşım yeri ve bir çok insan buradan fikir sahibi olarak alışveriş yapıyor. Sizin vereceğiniz ufak bir tiyo ile binlerce TL kazanç sağlayıp size minnetar olacakalardır...Bu durum benim içinde geçerli.
Ynt: Yeni Forum? :)
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Tabiki eksikler olacak ve burada paylaşılarak giderilecek. Forum mantığı bu olsa gerek. Benimde renk kontrasları için bir talebim olacak. Alıntı kısmı ile forum fonu uyum sağlamıyor ve gözü çok yoruyor. renk tonlaması biraz daha yakın olabilir...
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
Aman dikkat yanık yağ dökmek çevreye çok zaralı bir hareket olur. Lütfen bu tür uygulamaları yapmayalım, yapanları uyaralım. Eminim sürüngenleri uzak tutmak için başka yöntemler vardır (Sprey veya losyon gibi).
Ynt: Dikkat, Avrupa’yı Gezerken Çarpılmayın
Prag tam bir keşmekeş. Özellikle para bozdururken dikkatli olun. Çek kronu yerine başka paralar veriyorlar. Döviz bürolarında bozdururkende kura dikkat edin...
Ynt: lisans ve 2012 dağcılık eğitim programı hakkında
Emre bey,
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Evet 17 Temmuzdaki Medetsiz zirve tırmanışında beraberdik. Daha sonra başka zirve tırmanışı yapmak mümkün olmadı. İnşallah 2012 yılında bir kaç zirve faliyeti yapmak istiyorum...
Ynt: lisans ve 2012 dağcılık eğitim programı hakkında
Güzel bir konu açmışsınız. Bende aynı konuda bilgi sahibi olmak istiyorum. Bu tür eğitimleri nereden takip edebiliriz ve eğitimlerin bir standartı var mı? Ben Adanada yaşıyorum bu bölge içersinde nerelerden yardım alabilirim? Bu konularda...