Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

Baofeng Vhf|uhf Telsiz Kullanımı

Ynt: Baofeng Vhf|uhf Telsiz Kullanımı tam olarak hangi bölgedesiniz? il ilçe? 73

2. ilkerilker

Baofeng Vhf|uhf Telsiz Kullanımı

Ynt: Baofeng Vhf|uhf Telsiz Kullanımı Sayın cengizsekiz telsiziniz hayırlı olsun,,,.. Ben de BAOFENG UV-5RE Plus kullanıyorum,,,... Bulunduğunuz bölgeye göre bağlanmak istediğiniz röleyi seçip frekansını girmeniz yeterli olacaktır sanıyorum. linkteki liste işinize yarayacaktır. 73...
  3. ilkerilker

265 - 75 - 16 Federal Çamur Lastik Ve Jant

Ynt: 265 - 75 - 16 Federal Çamur Lastik Ve Jant Hayırlı satışlar,,, 205-80-16 ebatlarını kullanıyorum, çamur için harika lastikler,,,...

4. ilkerilker

Cj7'ye Wıllys Motoru Takılır Mı?

Ynt: Cj7'ye Wıllys Motoru Takılır Mı? Sayın vistonlayt öncelikle yeni sevdanız hayırlı olsun,,,... Bahsettiğiniz 1,6 willys motoru nedir bilmiyorum, sizin kastetdiğiniz cj serilerinde kullanılan Hurricane (biz Türkler ona harikan deriz) motorun 1.6 cc olanı yok. Sanırım kastetdiğiniz cj...
  5. ilkerilker

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum Kolaylıklar dilerim... takip...

6. ilkerilker

Pajero, Bisiklet Ve Mini Karavan

Ynt: Pajero, Bisiklet Ve Mini Karavan gerekirse sürükler bile,,, :)

7. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  8. ilkerilker

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım bulunması çok zor birşey değil, hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz arkadaşlar ona göre yardımcı olacaktır,,, Adana veya Osmaniyede iseniz ben yardımcı olurum,,,...
  9. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. ilkerilker

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Hidrolik mercedes yapmak istesek bize maliyeti ne olur acaba?

11. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Rotlardaki ve çataldaki boşluğu giderdik. Direksiyon kutusunun içindeki sektör denilen şeyleri de hurdacıdan bulup değiştirmiştik ama pek verim elde edemedik... boşluk direksiyon kutusunda ama ne yapsam kararsızım.. Bi aklım mercedes e çevir diyor bir...
  12. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Aracın çamurluk içlerine ve altına tamamen pütür sıktıktan sonra muayene istasyonunun yolunu tuttuk ve çok şükür alnımızın akıyla çıktık... Tescilimizi yaptırıp plakamızı taktık ve artık trafikteyiz... ... Araçta hala ufak tefek eksiklikler var...

13. ilkerilker

Acil Satılık Cj5..22.000tl

Ynt: Acil Satılık Cj5..22.000tl Hayırlı satışlar,,,...
  14. ilkerilker

Shark Cj5 İtinayla Toplanmış Göz Alıcı Bir Araç

Ynt: Shark Cj5 İtinayla Toplanmış Göz Alıcı Bir Araç Hayırlı Satışlar,,,...
  15. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon iş işten geçti artık,, yaptırdık bi kere... direksiyon çatalındaki boşluk için tornacının yolunu tuttuk,,, direksiyon çatalını söktük ortasından geçen milin yenisini tornada yaptık, çatalın ortasındaki bilyaları değiştirdik,,, (bu arada aracın üstünde söküp de...

16. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon devam,,,
  17. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon İşten güçten biraz yavaşlatsak da çalışmalarımızı vazgeçmiş ya da tamamlamış değiliz,,, Aracımıza roll bar yapmayı düşünürken tesadüfen hurdacıda aşağıdaki bordo cip i gördük... tabi fırsat bu fırsat deyip saldırdık hurdacıya,, Şaseden aşağı makaslarla...
  18. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

19. ilkerilker

Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a

Ynt: Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a fotoğraflara devam,,,...
  20. ilkerilker

Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a

Ynt: Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a GÜNCEL 9.500

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas