Arama sonuçlarınız

1. burcinhan

Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Aslında Kutaisi çok daha sakin ve düzenli bir şehir, benim zevkime bu tip karmaşadan uzak yerler çok daha fazla hitap ediyor, gece eğlenceleri konusunda açıkçası çok bir fikrim yok ama tahminim Batum gib olmadığıdır.

2. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Gürcistan'dan kısa bir video.. http://www.youtube.com/watch?v=uqXT-4pUxLg&feature=youtu.be
  3. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna 2011 senesinde Kırm'a gittiğimde Yalta ve Sivastapol'u detaylı gezmiştim, bu yüzden bu sene vakit ayırmadım. Feribot iki günde bir oluyor, motosiklet+yolcu 350 USD

4. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Beğenmenize sevindim, teşekkürler.
  5. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Sudağa doğru giderken yolda, daha önceden misafir olduğumuz, Sadove köyünden geçtiğimizi farkediyorum, hemen rotamı Reşat abilerin evine doğru çeviriyorum, çat kapı süprizin tadı da süpermiş :) Bir gece orada kalıp, ertesi gün...

6. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Bugün artık gezimizin son durağı eşimin anavatanı Kırım'a doğru inmeye başlıyoruz. Rotamız.. Yola çıktıktan sonra, 200 km sonra benzin aldığımız yerdeki kafede Türk bayrağı olduğunu görüp duruyoruz, İşletmecileri Türkiye...

7. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Bol sohbetli neşeli bir gecenin ardından, sabah erkenden kalkıyoruz. İki gün boyunca bize ev sahipliği yapan Volgograd'daki evimizi derleyip topluyoruz. Bu arada evde çamaşır makinasının olması, bizim için büyük nimetti. Kirlenen...
  8. burcinhan

Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer?

Ynt: Ermeniler Nasıl İnsanlar?ermenistan Nasıl Bir Yer? Yanılıyorsunuz, Kafkasya'nın en delikanlı milleti Ermeniler..
  9. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Müze gezmesinden sonra, Telman abi öğlen yemeği için bizi kendi evine götürdü. Ev ahalisi Ve nefis yemekler... Yemeklerde, özelliklede salatalarda kişniş kullanıyorlar, açıkçası ben çok sevemedim :) Yemekten sonra Telman...

10. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Mamayev Tepesinden sonra Panorama müzesini gitmek için troleybüse biniyoruz. Troleybüsü genelde yaşlılar kullanıyor.

11. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Güzel bir sohbetin ardından vaktin epey ilerlediğini farkedip, geceyi geçirmek için bir yer bulmak için izin istiyoruz. Victor ve arkadaşları, her ne kadar dost canlısı olsalarda kalıncak yerlerin hali bizim için pek iç açıçı değil...
  12. burcinhan

Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü

Ynt: Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü Yemek hadisesi beni başka alemlere götürdü resmen ;D Esas merak ettiğim bu adamlar, hayvanın ciğerini, dalağını, yüreğine çala kaşık dalarlarken, pirzolaya, antrikota, bifteklere ne olduğu

13. burcinhan

Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü

Ynt: Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü Okumaya başladım, çok keyifli...
  14. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Sıkıcı bir yolunun sonunda nihayet, Volgograd'a ulaşıyoruz. Volgograd, Volga nehrinin etrafına kurulumuş boydan boya uzunluğu 100 km yi bulan ve toplam da 1 milyon civarında insanının yaşadığı büyük bir kent. Volgograd'ı bu kadar...
  15. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Gürcistan hariç diğer ülkelerde en büyük problem tuvalet. En lüks benzinliğe de girseniz, göreceğiniz manzara malasef farklı değil. Sanırım bu yüzden insanlar ihtiyaç gidermek için öncelikli olarak yol kenarlarındaki çalı çırpıların...

16. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna İlginiz için teşekkürler, beğenmenize sevindim.
  17. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Ertesi sabah süprizin büyüğü bizi dışarıda karşılıyor. Pencereyi açmamla birlikte, kesintisiz yağan sağnak yağmuru görmem bir oluyor. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü desem tam yeridir, benim botlarım su alıyor ve malasef yapacak...
  18. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Budennovsk, Çoğunlukla Ermeni nüfusun yaşadığı eski bir şehir. Aslında şehirden daha çok kooperatif evleri gibi yapılmış büyük bir siteyi anımsatıyor. Şehirde ilk işimiz otel aramak ama ilk gittiğimiz otel çok berbat. İkincisini...

19. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Ertesi sabah rotamız Kalmukya'nın başkenti Elista. Bu yöne doğru iki tane yol var. Birincisi Hazar Denizini paralel kuzeye çıkan 530 km'lik yol, diğeri ise Budennovsk üzerinden 625 kmlik daha uzun bir yol. Birinci rotanın yolunu hiç...
  20. burcinhan

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna Grozni-Mahaçkale arası 165 km. Yoğun sayılabilecek bir trafik var. Mahaçkale'nin hemen girişinde şehir merkezini sormak için durduğumuzda, bir motorcu yanımıza geliyor, otel aradağımızı söylüyorum, kendisini takip etmemimizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri