Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Yaycı

Yaban'ci Adam Lİkya Yolunda

Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma... Köküm sağlamdır sarsılsam da kopmam dalımdan... Öyle kolay değil, rüzgarın önüne kapılıp gitmem... Son ana kadar `vazgeçmem` yaşamaktan... Ne fırtınalar koptu, benim hayat dallarımda... Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan... İçimde...

2. Mehmet Yaycı

Dost dün gece çok uğraştım lakin fotoğrafları sizlerle paylaşabilmenin yolunu bulamadım maalesef :-( Galiriden bahsediliyor ama galeriye girdiğimde menü seçeneğini göremiyorum..Eğer bu konuda ayrıntılı bir yol yöntem bana izah edebilirseniz seve seve foto ve videolarımı sizlerle paylaşırım.Bu...
  3. Mehmet Yaycı

Dostlar,(Şubat-Mayıs)aylarında Likya Yolunda keyifli bir trekking yaptım.Becerebilirsem fotoğrafları ve videolarımı sizlerle paylaşmak isterim.Ayrıca Likya Yolu ile ilgili ve Trekking ile ilgili soruları olan dostların sorularını seve seve cevaplıyabilirim.

4. Mehmet Yaycı

Haziranda Likya Yolu

Uzun bir aradan sonra merhabalar bahsi geçen Likya Yolunu kısa süre önce baştan başa solo olarak yürüdüm.(Şubat -Mayıs)arası..Haziran ve sonraki daha sıcak aylarda da yürünebilir,ancak kesinlikle gerekli ekipmanlarınız eksiksiz olarak yanınızda bulunmalı.İki parkur arasında ki su kaynakları...
  5. Mehmet Yaycı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aranıza katılmamı mesajları ve temennileriyle karşılayan tüm dostlar hepinize teşekkür ederim.Vakit buldukça sitemizi (artık sitemiz diyorum)geziniyorum inanın çok faydalandığım yerler oldu bu nedenle site kurucu dostlara ve katılımcılara teşekkür ederim.Bol...
  6. Mehmet Yaycı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Çok Teşekkür ederim Rıfat bey,bende sizlerin aranızda bulunmaktan büyük keyif alacağımdan eminim.

7. Mehmet Yaycı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Gerçekten Hoşbuldum;sizlerle paylaşımlarda bulunmaktan mutlu olurum
  8. Mehmet Yaycı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba; son 20 yılımı işim gereği Ülkemizin hemen hemen her yerini gezme,görme ve buraların az da olsa tadını çıkararabilme şansına sahip oldum.Kişilik yapımdan olsa gerek kendimi bildim bileli devingen bir yapıya sahip oldum.Bu nedenle Av,Doğa ve Yaban hayatının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri