Arama sonuçlarınız

1. C

Çocuklarla Doğaya Çıkmak

Ynt: Çocuklarla Doğaya Çıkmak Aslında ilkbaharda sanki sırf çocuklu aileler bir araya gelip güzel bir organize yapabilsek ne güzel olurmuş.Bugüne kadar denediğimiz halde bir kaç kere hadi dediğimiz halde cesaret edip,başaramadık.Umarım yapanlar olursa onlara katılarak biz de bu acemiliğimizi...

2. C

Yenice Ormanları 23-10-2010

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Böyle bir kampı yapmam ne aracımla mümkün, ne de tanıdığım insanlarla... O yüzden keşke sizlerle arkadaş olsaydım da buraları görme şansım olsaydı... Benim için de gezin oraları. Sağlıcakla,
  3. C

Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Estağfurullah ne demek üstad.Maksat birbirimize destek olmak. Senden ricam bana mail atarsan bu konuyu özelden görüşelim.

4. C

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Bu arada unutmadan 2 hafta sonra Amerika'ya uçuş personeli yakınımız gidecek. Bana söylediği ; Eğer fotoğraf makinesi veya (BH newyork) mağazasından sipariş vermek isteyen varsa bu konuyu ayrıntılı görüşebiliriz dedi. "Ufak kârlar ile...
  5. C

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Arkadaşlar bir süredir siteye girişimle ilgili yaşadığım teknik bir sorundan dolayı sorular birikmiş kusura bakmayın,cevap veremedim.Açıkçası bugüne kadar benim yaptığım alışverişlerde hep USPSS amerikan ulusal posta servisini kullandım.Ürün...

6. C

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Teşekkürler, Eğer ilgileniyorsanız mail atmakta fayda var.Daha dün Nagivasyon cihazım geldi,gayet güzel çalışıyor , 229 dolarlık cihaz için 40 dolar ödedim kargo dahil gönderimi için.Toplamda İrtibat için kendisine mail atıp nasıl...

7. C

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Bunlar güzel paylaşımlar kontrol edeceğim lakin amerikadaniste.com sitesi ile ilgili yanılmıyorsam forum donanımdı orada okuduğum bir yazıdan sonra kaybolan kargo gibi konularda sorun yaşadıklarını okumuştum.Net bir link bulamadım şu anda ama...
  8. C

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Tekrar merhabalar, Ben bugüne kadar Amerika'dan 1 kalem de çok yüklü olmamak kaydıyla (hem kargoda kaybolması , hem de orada arkadaşın duruma nasıl tepki vereceğini bilmediğimden) 8-9 kere alışveriş yaptım.Sorun yaşamadım.Kargoda genelde çok...
  9. C

Merhabalar, Herkesin ortak sıkıntısı bazen Türkiye'de bulamadığımız doğa sporları ürünlerinin Amerika'da veya farklı ülkelerde bolca ve ucuza olması canımızı sıkar. İşte bu durumlar için bazen yurtdışında tanıdık olsa da gönderse deriz. Ben yaklaşık 2 yıldır bu konuda güvenilir,Amerika'da...

10. C

Çocuklarla Doğaya Çıkmak

Ynt: Çocuklarla Doğaya Çıkmak uda4a gerçekten çok teşekkürler,fotoğraflarınızı da kızımla paylaştım,çok mutlu oldu sanırım önümüzdeki hafta gideceğim Amerika seyahatinde oradaki ucuz kampçılık malzemeleri satışı yapan mağazalardan malzemeleri tamamlayıp, sonra da bu 7göller kampını...

11. C

Oceanic V-Drive marka Palet

Geçen yıl Amerika'dan Leisurepro mağazasından 104 dolar verip ,satın aldığım, Oceanic marka Medium "37- 40" patiksiz ,palet satılıktır.V-drive tasarım özelliği ile derinlerde kas gücünüzü çok kullanmadan çok az hareketlerde çok yol almanızı sağlayan ödüllü bir tasarımdır. Eşime satın...
  12. C

Çocuklarla Doğaya Çıkmak

Ynt: Çocuklarla Doğaya Çıkmak Merhabalar, Kızım 4 yaşında ve Calliou isimli izlediği çizgi filmde babası ile kamp yapan çocuğun maceraları sonrasında tutturdu her gün baba beni kampa götür,çadırda yatalım,kuşların seslerini dinleyelim diye.Belki de sadece 2 saat sonra sıkıldım diyecek...

13. C

İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? açıkçası orada kamp olup olmadığını bilmiyorum genelde herkes çadırını kendisi getirip oradaki düzlükte kuruyor önü billur bir su ve çok dalış okulunun karavanı ve dalan onlarca insan görebilirsiniz.yani...
  14. C

İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Dalış ve kamp dediğiniz için aklıma ilk gelen yer KÖMÜR LİMANI - SAROS oldu. Orayı da deneyebilirsiniz.
  15. C

Bu Çadır Nasıl ?

Ynt: Bu Çadır Nasıl ? Madem Amerika'dan getirtme şansın var o zaman sana çadır tavsiyem.Bu markaya güven,bu işi biliyorlar. http://www.amazon.com/Coleman-Hooligan-2-Backpacking-Tent/dp/B0016HMBN0/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1269988367&sr=8-16

16. C

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Hiç kamp yapmamış biri olsam bu başlığı okuduktan sonra bir daha doğaya ayak basmazdım.Eğer daha fazla insanın gelmemesi hedefleniyorsa, başlık yerini bulmuş. Lütfen paylaşımlarımızda, başlıklardan hiç hayatında doğayı görmemiş insanların da yararlandığını...
  17. C

Yurtdışı Web Sitelerinden Alışveriş Tecrübesi Olan Var mı?

Ynt: Yurtdışı Web Sitelerinden Alışveriş Tecrübesi Olan Var mı? Son yıllarda kampçılık malzemelerimin çoğunu,dalış malzemelerimin tamamını Amerika'dan sipariş ediyorum,kargosuna tuzlu bir para ödüyorum ama kapıma kadar da geliyor hiç bugüne kadar sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.Bu malzemelerin...
  18. C

The North Face

Ynt: The North Face istinye park içerisinde girişin 1 üstünde yürüyen merdiven başında "solda" kalan dükkan camında bugün gördüm markaları ve de camda avrupanın en ucuz outdoor markaları yazıyordu... hani istinye park ortamında verdiği kira ile bunu nasıl başarır bilmiyorum ama hani...

19. C

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında www.cabelas.com www.rei.com http://www.usoutdoorstore.com/ Bu mağazalardan alışveriş yapıp,yakınınızın Amerika adresine gönderip,ondan da size vergisiz USPS kanalı ile PTT'den 12 günde size teslim edilecek şekilde siparişinizi...
  20. C

Çanakkale Gökçetepe de Kamp Kurulabiliyor mu?

Ynt: Çanakkale Gökçetepe de Kamp Kurulabiliyor mu? Gökçetepe kampı ağaçlardaki böcek istilası sebebiyle ve yazın çıkan orman yangınlarını önlemek adına kamp olarak hizmet vermiyor.Lakin kamp yapmak için Keşan orman müdürlüğüne telefonla ulaşıp orada kamp yapmak için müsaade istediğinizde sorun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR