Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: samurai-vitara
1. araç çok kurcalanmış gibi orjinal görüntüsünden eser kalmamış her yeri uydur kaydır işin özü çirkin olmuş işe yaramaz bir araba :)
2. araç alınır hard toplu oluşu bir +katar kaportası güzel görünüyor motor şanzumanda güzelse tadından yenmez :)
almaya karar verirseniz...
Ynt: samurai-vitara
suzuki samuraiyi tek geçerim arazideki başarısı tartışılmaz vergisi desen yok :) yakıt desen kokluyor arıza desen bozulucak parçası yok :) ( 1 motor 4 teker ) birde niva vardır samuraiye emsal onuda düşünebilirsiniz biraz daha işlevseldir hidrolik direksiyon vs kapalı...
Ynt: samurai direksiyon amortisörü
içim rahatladı abi ya çok teşekkürler bilgilendirmen için .
sert amortisör bulmaktan kolay ne varki sanayi doluu :) bayramdan sonraki ilk işim olucak
suzuki samuraimi yükselttigim için direksiyonun kendini bir canlı sayaraktan saga sola sallanmasından :D ve rahmetli azer bülbül gibi titremesinden dolayı amortisoru takmak istiyorum ama ne kadar parçacı varsa dolaştım direksiyon amortisörü diye bişey olmadıgınını söylüyorlar acaba boyu uyacak...
Ynt: JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım
araçlar aynı olmayabilir ama benim suzuki samuraimdede aynı sorun var motor sıcakken marş gayet hızlı çevirmesine ragmen çalışmıyor gaz ayarını biraz kurcalıyayım bakayım :) bilginiz için teşekkürler