Arama sonuçlarınız

1. tayfunsozer

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ufuk Bey iyi günler. Yol notu Okumasını bilmeyen yüzlerce kişiden biri olarak açıklamalarınız için yine de teşekkür ederim :) Tayfun Sözer

2. tayfunsozer

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Arkadaşlar İyi günler. Meteoroloji'ye göre hafta sonu İstanbul ve çevresi yıldırımlı/yağışlı ??? Sanırım bu durumda gezimizi erteliyoruz. Saygılarımla, Tayfun Sözer
  3. tayfunsozer

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Arkadaşlar sanırım Boluya herkes kolaylıkla ulaşabilir.Sonrası için aşağıdaki haritalardan yararlanılabilir. Cevdet Beycim bir hata varsa geç olmadan düzelteyim :) Tayfun Sözer.

4. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ekinizi göremedim
  5. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Esin Avcı Siz geliniz,parkura girmeden aracınızı şu hale getiririz ;) Sevgiler, Tayfun Sözer

6. tayfunsozer

Sert Engebeli Zeminde Gidecek Lastik Arıyorum?

Ynt: Sert Engebeli Zeminde Gidecek Lastik Arıyorum? Profiline baktım da Barkan Beyin son on-Line oluşu ile soru zamanı aynı :) Cevaplara bakmak için zamanı olmamış sanırım.

7. tayfunsozer

Ofsetli Baskılı Göbek Jant İmalatı

Ynt: Ofsetli Baskılı Göbek Jant İmalatı Can Bey iyi günler. Bir ara telefonla görüşmüştüm.Aracınızla sabah giderseniz istediğiniz ölçüde yapıp yoğunluk yoksa aynı gün alıyorsunuz. Arif beyle görüşüp ürün fotoğrafı,fiyat vb.bilgiler konulursa ilgi göreceğini sanırım. Sevgiler, Tayfun Sözer
  8. tayfunsozer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Erdinç Bey hoşgeldiniz. Anladığım kadarı ile henüz Forester'inizi almadınız.Marka, model bir tercih ve gönül meselesi, biraz da imkan :). Konuyu Off-Road Araçlar bölümüne yazmanızı öneririm. Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar size, seve seve yardımcı...
  9. tayfunsozer

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Cemal Beycim bu güzellikleri bırakıp nasıl İstanbula dönebildiniz ? Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler, Tayfun Sözer

10. tayfunsozer

Sert Engebeli Zeminde Gidecek Lastik Arıyorum?

Ynt: Sert Engebeli Zeminde Gidecek Lastik Arıyorum? Değerli Berkan Bey. Ben de Feroza kullanıcısı olarak aynı sıkıntıyı yaşamıştım.Aracımı allır almaz lastiklerimi değiştirmiştim.Yeni lastiklere düşük hava lastiğe zarar verir diye 30 hava basılmıştı.Sürüş çok rahatsız ediciydi.Daha sonra araç...

11. tayfunsozer

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Değerli Hakan Bey,Değerli Murat Bey,yeni katılan tüm Gezenbilir dostlarımız Hoşgeldiniz. Düzeyli ve dolu satırlarınızla bizleri mutlu ettiniz. :) Sevgi ve Saygılarımla, Tayfun Sözer
  12. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Özkan. Her türlü hitabınızdan mutluluk duyarım.Gençler bizlerden çok daha çabuk öğreniyor.Çok yaşamak her zaman çok biriktirmek anlamına gelmiyor.Sizleri seviyor ve güveniyoruz. Araştırmalara...

13. tayfunsozer

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Bir söz vardır. ''' Plavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın'' :D
  14. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Hornblower. Murat Bey daha iyisini söyliyecektir ama sadece çadırla gelirseniz , gençliğiniz ve sıkı giysilere rağmen Kamp ateşi başında sabahlama ihtimaliniz var diye düşünüyorum. Sevgi ve...
  15. tayfunsozer

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Sevgili Turgut. Kalıcak yer ,kamplı,kampsız buluşma yer ve saati konularını Cemal Beyle siz kararlaştırsanız.Hava durumu ile ilgili linkler aşağıda yıldırım ve yağış gösteriyor.Katılım düşük Mesut Beysiz tadı olurmu bilmem :)...

16. tayfunsozer

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Doğan Bey İyi günler. Üzülmeyin, Yazışmalae konusunda hepimiz ilk günlerde sıkıntı yaşadık.Bu konuda sorularınız olursa yardımcı olucak arkadaşlarımız çıkacaktır. Saygılarımla, Tayfun Sözer
  17. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Murat Bey. Önce size ve Gelin adayımıza Mutluluklar diliyorum. Herzamanki gibi yardımcı kimliğinizle yazdıklarınızı kaydettim iyice okuduktan sonra olursa sorularımızı yönelticem. Sevgi ve...
  18. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Dost. Yazışırken,kültür düzeyimiz,ses tonu,beden dili,yüz ifadelerimizi görmekten yoksun olduğumuz için yanlış anlaşılabiliyoruz.Sizi anlıyor ve sonradan yazdığınız satırlara tamamen katılıyorum...

19. tayfunsozer

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Değerli Littelleader iyi günler. Şenliğe çoluk çocuk katılıyoruz,mangal yerine kamp ateşini tercih ediyoruz.Ben kendi adıma rakı yerine doğa sporları aşığı dostları tanımaya,oradaki etkinliklerden tad ve...
  20. tayfunsozer

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Arkadaşlar 3.Geleneksel Gezenbilir Doğa Festivali 3-4 Temmuzda gitmeyi düşünüyorum. :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706 Sevgiler, Tayfun Sözer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri