Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kronik Hararet
Aladağlar'a ben de katılmayı düşünüyorum.Daha zaman var bence sorunu çözmeden gitmeyi düşünmeyin.Bolu Aladağ arası virajlı ve bol rampalı imiş.Gitmeyi düşünüyorsanız görüşmeyi dilerim.0532 5729717
Römork Off-Road Pilotu Mehmet Becce özel yapımı.
Saygılar
Tayfun Sözer
Sistemdeki suyun bu kadar eksilmesini anlayamıyorum.Bu arada motor yağı seviyesine de baktınızmı ? Karışma varsa yağ seviyesi yükselir deniyor.
Ahmet Bey iyi akşamlar.
Cenk Beyin yukarıda söylediği gibi contalar yanmış ise soğutma sistemine ne yaparsanız yapınız hararet düşmez ve daha büyük problemlere neden olabilirsiniz.Fan termiğinizin bozuk olduğundan eminseniz oradan başlamanızda yarar var.Ayrıca sıcak suyun...
Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010
Cemal Bey İstanbula bizim araçlarla 2-2.5 saat mesafede imiş.Aşağıya bir link koydum.Çok güzel bir yere benziyor.
http://saadettopcu.blogspot.com/2008/06/izmit-yuvack-ky-meneke-yaylas.html
Sevgiler ,
Tayfun Sözer
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?
Değerli Sinan Bey.
Pozitif enerjinizi hissettiren satırlarınız bizleri mutlu ediyor.En kısa süre içinde Sakaryalı Dostlarla tanışmayı umut ve temenni ediyorum.
Saygılarımla,
Tayfun Sözer
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Öznur Hanım iyi günler.
Sadece katılımcı olmayı planlayan biri olarak size düşüncelerimi yazıyorum. Çadırı tercih edicekseniz belki orada bir çözüm bulma şansınız olabilir.Ama haddi olmayarak size önerim...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Ebru hanım,bir değişiklik yoksa Sedat Bey topiğin açılışında şunları yazmıştı.
Saygılar,
Tayfun Sözer
Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli.
İsmail Bey iyi günler.
Çözünürlük yüksek olduğu için sanırım ilk yüklenenler başarılı olmamış.Salih Beyin ikinci mesajındaki linklerden ben ulaştım.Belki bu arada siz de ulaşmışsınızdır. :)
Saygılar,
Tayfun Sözer