Arama sonuçlarınız

1. tayfunsozer

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet Aladağlar'a ben de katılmayı düşünüyorum.Daha zaman var bence sorunu çözmeden gitmeyi düşünmeyin.Bolu Aladağ arası virajlı ve bol rampalı imiş.Gitmeyi düşünüyorsanız görüşmeyi dilerim.0532 5729717 Römork Off-Road Pilotu Mehmet Becce özel yapımı. Saygılar Tayfun Sözer

2. tayfunsozer

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Linki vermeyi başaramamışım.Tekrar yazıyorum. ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57341.0
  3. tayfunsozer

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet Sistemdeki suyun bu kadar eksilmesini anlayamıyorum.Bu arada motor yağı seviyesine de baktınızmı ? Karışma varsa yağ seviyesi yükselir deniyor.

4. tayfunsozer

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet Ahmet Bey iyi akşamlar. Cenk Beyin yukarıda söylediği gibi contalar yanmış ise soğutma sistemine ne yaparsanız yapınız hararet düşmez ve daha büyük problemlere neden olabilirsiniz.Fan termiğinizin bozuk olduğundan eminseniz oradan başlamanızda yarar var.Ayrıca sıcak suyun...
  5. tayfunsozer

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Aşağıdaki Linkten takip edebilirsiniz. Saygılar Tayfun Sözer

6. tayfunsozer

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Gezimize katıılrak yakın takip etmenizi öneririm. :D

7. tayfunsozer

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavit Bey Teşekkür ederiz.Paylaşım çok güzeldi. Tayfun Sözer
  8. tayfunsozer

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Yeni sezon, hepsi çok güzel .Havadaki kelebek müthiş. Teşekkürler Cevdet Bey. Tayfun Sözer
  9. tayfunsozer

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Cemal Bey,Karar verirsek erken çıkmak lazım.Bulancak'a selamlar,Anne, Baba'ya saygılar. Tayfun Sözer

10. tayfunsozer

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Cemal Bey İstanbula bizim araçlarla 2-2.5 saat mesafede imiş.Aşağıya bir link koydum.Çok güzel bir yere benziyor. http://saadettopcu.blogspot.com/2008/06/izmit-yuvack-ky-meneke-yaylas.html Sevgiler , Tayfun Sözer

11. tayfunsozer

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Arkadaşlar hayırlı kandiller. 25-26 haziranda Kemerburgazda Yerel OFF-Road yarış organizasyonu varmış.Çok kalabalık olurmu ? Ne dersiniz ? Tayfun Sözer
  12. tayfunsozer

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Değerli Sinan Bey. Pozitif enerjinizi hissettiren satırlarınız bizleri mutlu ediyor.En kısa süre içinde Sakaryalı Dostlarla tanışmayı umut ve temenni ediyorum. Saygılarımla, Tayfun Sözer

13. tayfunsozer

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. Sevgili Turgut Özlettiniz kendinizi,ara sıra sesinizi duyurun :D Sevgiler Tayfun Sözer
  14. tayfunsozer

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 ? :) Size özelden yazdım. Sevgiler , Tayfun Sözer
  15. tayfunsozer

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Öznur Hanım iyi günler. Sadece katılımcı olmayı planlayan biri olarak size düşüncelerimi yazıyorum. Çadırı tercih edicekseniz belki orada bir çözüm bulma şansınız olabilir.Ama haddi olmayarak size önerim...

16. tayfunsozer

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ebru hanım,bir değişiklik yoksa Sedat Bey topiğin açılışında şunları yazmıştı. Saygılar, Tayfun Sözer
  17. tayfunsozer

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. İsmail Bey iyi günler. Çözünürlük yüksek olduğu için sanırım ilk yüklenenler başarılı olmamış.Salih Beyin ikinci mesajındaki linklerden ben ulaştım.Belki bu arada siz de ulaşmışsınızdır. :) Saygılar, Tayfun Sözer
  18. tayfunsozer

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. Yüzlerdeki ifadelere bakılırsa,Vinç Montajı değil ,Mutluluk ve Dostluğun resmi olmuş. :) Ersan Bey ellerinize sağlık,Salih Bey güle güle kullanınız. Sevgiler , Tayfun Sözer

19. tayfunsozer

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) '''Orda Bir Köy Var Uzakta''' :) Teşekkürler Cevdet Bey Tayfun Sözer
  20. tayfunsozer

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? En iyisini ,'''hem okuyup ,hem gezen '''bilir. ;) Saygılar Tayfun Sözer.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri