Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi
Ersan Bey , Kemerburgaz önerisi yöreyi bilen ve önren arkadaşlar tarafından ilgili topikte ayrıntılandırılırsa iyi olur diye düşünüyorum. :)
Saygılar
Tayfun Sözer
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57341.0
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hüseyin Bey iyi günler.
Fotoğraf yükleme işi halloldu mu ? Gerekiyorsa biraz daha yardımcı olmaya çalışabilirim.
Sevgiler,
Tayfun Sözer.
Ynt: Feroza Aydınlatma
Ersan By İyi akşamlar.Çok dikkatlisiniz. :) O lelepçelerin yan tarafında vida var.Öne çevrilip Kolomlarımı bağladığım MDF ye takılıp taşıyıcı oluyor. ;)
Sevgiler
Tayfun Sözer
Değerli cassandra Hoşgeldiniz.
Tek bir paragrafla kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz sizi kutlarım. :) . Özgürlük çok önemli bir değer.Bunun önünde sadece yaşınız ve ebeveynlerinizin çizdiği sınırlar yok.18 inizde sonra da sizi çevreleyen...
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?
Ahmet Bey Hoşgeldiniz.
Tecrübeli bir Ferozacı olarak topiklerimizde yazılanlara katkı yapmanız bizi mutlu edecektir.
Tanışmak,görüşmek dileği ile.
Saygılar,
Tayfun Sözer
Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...
Gündüz Doğayı yeterince paylaştıktan sonra gece sinema hiç de fena fikir değil :)
Yalnız görüntü büyük, volümü çevreyi rahatsız etmiyecek gibi açmak gerekir.Varsa kablosuz kulaklık ya da kablolu 5.1 kulaklık da keyifli olur.
Sevgiler.
Tayfun Sözer
Değerli Dostlar.Yine ilham geldi ve Uzman olmadığım bir konuda daha topik açıyorum. :D
Aydınlatma ile ilgili kendi aracımda yaptığım uygulamalardan çıkarak öğrendiklerimi paylaşmayı amaçladım.Katkılarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Tayfun Sözer...
Yeni katılan arkadaşlar.Hoşgeldiniz. :)
Aktif Katılımcılar olmanızı diliyorum. ;)
Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....
Bende net'ten (Gitti gidiyor) aşağıdaki farları aldım.Piyasa fiyatı 65 tl civı idi.Açık arttırmada bende kaldı 26.20 tl iki adet röle, bir adet ışıklı anahtar ve uzun kablolar dahil .İyi alışveriş oldu diye düşünüyorum.Dış etkenlerden yalıtarak,ön korumanın iç...