Arama sonuçlarınız

1. tayfunsozer

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Ersan Bey , Kemerburgaz önerisi yöreyi bilen ve önren arkadaşlar tarafından ilgili topikte ayrıntılandırılırsa iyi olur diye düşünüyorum. :) Saygılar Tayfun Sözer http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57341.0

2. tayfunsozer

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Arkadaşlar Kemerburgaz gezisinin ayrıntılarını İstanbul yakasındaki arkadaşlardan bekliyoruz :D Sevgi ve Saygılarmla Tayfun Sözer
  3. tayfunsozer

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Ersan bey iyi günler. Kemerburgaz'a hiç gitmedim .Ayrıntıları İstanbul yakasındaki arkadaşlardan beklyoruz. ;) Saygılar. Tayfun Sözer

4. tayfunsozer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hüseyin Bey iyi günler. Fotoğraf yükleme işi halloldu mu ? Gerekiyorsa biraz daha yardımcı olmaya çalışabilirim. Sevgiler, Tayfun Sözer.
  5. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma Ersan By İyi akşamlar.Çok dikkatlisiniz. :) O lelepçelerin yan tarafında vida var.Öne çevrilip Kolomlarımı bağladığım MDF ye takılıp taşıyıcı oluyor. ;) Sevgiler Tayfun Sözer

6. tayfunsozer

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Sinan Bey Teşekkürler. Tüm arkadaşlara selam ve sevgiler, Tayfun Sözer

7. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma HELLA HYDROLUX 1000 FF AYDINLATMA TABLOSU
  8. tayfunsozer

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Değerli cassandra Hoşgeldiniz. Tek bir paragrafla kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz sizi kutlarım. :) . Özgürlük çok önemli bir değer.Bunun önünde sadece yaşınız ve ebeveynlerinizin çizdiği sınırlar yok.18 inizde sonra da sizi çevreleyen...
  9. tayfunsozer

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ahmet Bey Hoşgeldiniz. Tecrübeli bir Ferozacı olarak topiklerimizde yazılanlara katkı yapmanız bizi mutlu edecektir. Tanışmak,görüşmek dileği ile. Saygılar, Tayfun Sözer

10. tayfunsozer

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Arkadaşlar Feroza Aydınlatma başlıklı topiğe Fotoğraflı katkılarınızı bekliyorum :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57676.0 Sevgiler Tayfun Sözer

11. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma DERİN SU GEÇİŞLERİNDEN ETKİLENMEYEN HELLA HYDROLÜX 1000 FF
  12. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma OFF-ROAD TAVAN SETİ ÇİN(Estetik ve fiyat fayda oranı iyi)

13. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma Bazı Aydınlatma Gereçleri HELLA 1000 Beyaz 600 Metre
  14. tayfunsozer

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Gündüz Doğayı yeterince paylaştıktan sonra gece sinema hiç de fena fikir değil :) Yalnız görüntü büyük, volümü çevreyi rahatsız etmiyecek gibi açmak gerekir.Varsa kablosuz kulaklık ya da kablolu 5.1 kulaklık da keyifli olur. Sevgiler. Tayfun Sözer
  15. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma Uygulama Şeması

16. tayfunsozer

Feroza Aydınlatma

Değerli Dostlar.Yine ilham geldi ve Uzman olmadığım bir konuda daha topik açıyorum. :D Aydınlatma ile ilgili kendi aracımda yaptığım uygulamalardan çıkarak öğrendiklerimi paylaşmayı amaçladım.Katkılarınızı bekliyorum. Saygılarımla. Tayfun Sözer...
  17. tayfunsozer

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Mesu Beycim,Allah nazardan saklasın çok güzeller. :) Saygılar Tayfun Sözer
  18. tayfunsozer

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar.Hoşgeldiniz. :) Aktif Katılımcılar olmanızı diliyorum. ;) Sevgi ve saygılarımla Tayfun Sözer

19. tayfunsozer

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bende net'ten (Gitti gidiyor) aşağıdaki farları aldım.Piyasa fiyatı 65 tl civı idi.Açık arttırmada bende kaldı 26.20 tl iki adet röle, bir adet ışıklı anahtar ve uzun kablolar dahil .İyi alışveriş oldu diye düşünüyorum.Dış etkenlerden yalıtarak,ön korumanın iç...
  20. tayfunsozer

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan Bey aracınız çok yakışıklı.Mercekli Sisler yeni mi benmi farketmedim ? Sevgiler Tayfun Sözer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri