Arama sonuçlarınız

1. K

29/01/12 şile-incirliboğaz

arkadaşlar merhaba görüşmeyeli uzun zaman oldu. gemideydim yeni geldim ve arkadaşlarla gezmeye gittik 3 doç 1 toyata 1 tanede land vardı landımızı yeni aldık oda bizim landa 900/16 lastikle deneme yaptık. çamurda gerçekten güzl verim aldık. tastikleri tavsiye ederim son olarak hadi gidelim...

2. K

satılık dizel dodge 4x4

3000 motor dizel 105 hp 3 kapı muanesi yeni yapılmışitır 03-12-2011. HER HANGİ BİR SORUNU YOKTUR. elektirikli ön vinç , kilitli difransiyeller , 25.000.00 tl detaylı bilgi için arayın. arsa ve american başta olmak üzere otomobil takaslarınız da değerlendirir. 0535 625 52 52
  3. K

Karakiraz Mini Off-Road Gezisi (14 şubat 2010)

merhabalar yeni almış olduğumuz çift kabin arazili dodgemizle mini bir offroad gezisi düzenledik performansı gayet iyi çıktı onuda yavaş yavaş diğer dodgemize benzeticez :D diğer araçların kaldığı yerlerden zorlanmadan geçti iyi seyirler

4. K

Sezon Açılışı Kumda Başladı; Kurna Koyu Gezisi (28 Haziran 2009)

merhabalar yazın gelmesi ile sezonun açılışını kurna koyunda yaptık aramızda kuma batan arkadaşlarda oldu kumda şov yapanlarda ama herşeye rağmen güzel bi gün geçirdik resimlerdende belli olur zaten görüşmek üzere herkeze selamlar
  5. K

Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009)

merhabalar bugun doçumla tek başıma sırf kuma girmek için evden çıkıp kendimi şilenin o eşsiz yeşilliği ve hırcın karadenizin dalgalarını vurduğu 100lercesinden sadece bi tanesi olan kumsalında kendimi buldum...

6. K

Şile Gezisi (15 Mart 2009)

merhabalar dün her zamanki gibi arkadaşlarımla toplanıp şile de kurtlarımızı döktük bu seferki zemin bol bol çamurluydu ama nafile :) sanırım daha öncesinden yarış yapılmış bir parkurdu bide dünkü yağmurun etkisi ile çamur kendini iyicene koyverdi çamurlu yerleri geçtikten sonra sahile inip...

7. K

Honda V-Tec

8. K

Yayla Gezisine Davet Duyurusu

-YAYLA GEZİSİNE DAVET- Kastamonu Hanönü Belediyesinin yöreye ait yaylasında bulunan on kişilik kapasiteli yayla evi bulunmaktadır. Tercih edenler orada yatabilir. Tuvalet, duş, elektrik mevcuttur. Yörede gölet ve yer altı nehirlerinin olduğunu bilinmektedir. Yaylada konaklandığı müddetce...
  9. K

Beykoz Köylerinde Off-Road Gezisi (22 Şubat 2009)

off road yaparak iyi bir hafta sonu geçirdik ;) yorumsuz...

10. K

1986 Dodge Wagoner 4x4

merhabalar dodgemizin jant lastik değiştirme zamanının geldiğini düşündüm ve bugun sanayiye gidip yaptırmış olduğum ofsetli jantım ve yeni almış olduğum lastiğimi denedim sürten veya oturmamazlık yaptımı diye ve bi sorun ile karşılaşmadık hafta içi kısmet olursa yeni jant ve lastiklerimi...

11. K

4x4 Dodge

4x4 dodge arka difransiyel 8 bijon 250 lik jant 8 bijon 400 lük jantlar satılıktır
  12. K

Ağlatan Dodge, Ağlayan ise Cherokee

ümraniye fatih sanayi sitesindeki arkadaşlarımız iddalaştılar cheroke ile dodge yi arkadan birbirlerine bağlayarak start verdiler vidyoda görüldüğü üzere cheroke ki ağlamaya başladı aynı zamanda da sürüklenmemk için frene basıyordu ama sonuç vidyoda görüldüğü gibi...

13. K

Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

evde mutlu mutlu otururken yağmurun yağmasını bekleyip ve yağdıktan sonra kendimizi şile karakiraz köyü incirli koyunda bulduk yağmurun durmamasına ve çamurların kaçamassınız demesine rağmen güzel bi pazar günü geçirdik ;) fotograf makinasının günü ayarlı değil bir kaç tanesi ctesinin...
  14. K

Kaplumbadan Bozma Bugy ler

merhaba şile karakiraz köyünde çoğunluğu vw kaplumba tofaş ve anadolun yürür aksamlarını kullanıp kaporta aksamını kendileri yapmış oldukları bugy resimlerini paylaşmak istedim iiyi forumlar
  15. K

Transit Eski Kasa

merhabalar daha önce yaklaşık 12- 13 seneönce kullandığım aaracım biraz küçük geliyordu arkasına römork taktım ve hemen hemen akdeniz bölgesini dolaştım denilebilir ii formlar

16. K

Spor Otomobiller

merhabalar amatör olark çekmiş olduğum fotograf galerimi sizinle paylaşmak istedim iyi formlar dilerim
  17. K

Benim Karavanım; Ford Transit İndigo Alkovan - (A.kadir)

merhabalar A.KADİR kullanıcının ford karavanı kadir abi biraz geç oldu resimler ama :)
  18. K

1986 Dodge Wagoner

merhabalar ikinci kullandığım aracımdır yürür aksam yeni model dodge nindir 2kişilik yatak ve profosyonel müzik sistemi mevcuttur diğer aracımda olduğu gibi aracım AKA (arama kurtarma araştırma) ya bağlıdır üzerinde çakar lamba ve siren sistemi mevcuttur önünde ise elektirkli makaram mevcuttur

19. K

Dodge 4x4 Dizel Karavan

merhabalar 2 seneden beri kulllandığım karavan dodgem motor aksamı : Turbo dizel 2.8 lt. 4x4 ön dingil havalı çıs çıs mersedes ünimıoglardaki gibi düğme ile iç aksamı : mutfak banyo (duş wc ) 4 adet yatak süspansiyonlu masa tv (lcd) dijital uygu ( giderkende tv izlenebiliyor özel anten )...
  20. K

otomobil

merhabalar amatör olarak fotografla ile ilgileniyorum ama branşım otomobiller üzerine eğer yayınlamakta bir yasağı yoksa çekim yaptığım karelerden paylaşmak isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri