Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese,
Geçenlerde bir Nokia E72 telefon aldım. Garmin, NavFunPro gibi uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum. Hatta içinde yüklü gelen Nokia Maps uygulamasını bile çok geliştirmişler. Ancak telefona Google Maps uygulamasını yükleyemedim. Yüklendi gibi gözüküyor ancak uygulama bir...
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Burak Bey programın kendi sitesinde şöyle bir açıklama mevcut:
"Runs on most modern mobiles (MIDP2.0, CLDC 1.1), and most Blackberry devices."
Ben daha önce hiç Android işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Android...
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Merhabalar,
Herhangi bir Java destekli (ve GPS'li) cep telefonuna NavFunPro programını yüklerseniz hem Google Earth hem Google Maps hem Google Terrain hem de yükleyeceğiniz herhangi bir harita ile tracking yapabilirsiniz...
Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor
Bilemiyorum malesef..
Opera Mobile'ı denedim. Flash ve Active X desteği var çok güzel.. Yine de Skyfire'ın yerini tutmaz zira üniversitenin ağına bağlanırken açamadı sayfaları..
Nokia'nın mail uygulamasını kullanmıyorum. Gmail çok daha pratik..
Ynt: Ankara da 50 Metrede Off-Road
Bu arada off-road kısmı haricinde Mustafa Abi'nin Selahattin Abi'yle olan efsane tavla maçını ve Cihan Abi'nin terbiyelediği hayatımda yediğim en güzel pirzolayı da unutmamak lazım :)
Benim kullandığım diğer yazılımlar aslında çok değil. Garmin Mobile XT harici şunlar var:
- Google Maps: Google Earth'ün navigasyon eklenmiş hali diyelim, çok işime yarıyor
- Solitaires: Fal :)
- SymTorrent: Wifi üzerinden torrent indirebiliyorsunuz...
"youtube yüklü" derken neyi kastediyorsunuz? Youtube için bir cep programı mı var? Ben de denemek isterim..
Çünkü benim telefonum servisten geldiğinde Youtube ile ilgili herhangi birşey yoktu..
Youtube için Skyfire adında çok güzel bir program var şiddetle tavsiye ederim.
Program bir web tarayıcısı ama şöyle açıklayayım, bilgisayardaki Firefox programını aynen telefona entegre etmişler. Yani tüm web sitelerini direk bilgisayar gibi açıyor. Opera...
O şekilde eski tip symbian telefonlara hard format atılırdı ancak E71'de çalışıyor mu bilmiyorum.
Benim demek istediğim:
Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Orij. tel. ayarları
şeklinde atılan soft format.
Yok hayır güncellemeniz gerekmez telefonunuz güncel zaten. Ben yalnızca telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp karta da format atarsanız ve Garmin'i yeniden yüklerseniz sorun çözülebilir belki demek istedim.
Telefonu fabrika ayarlarına getirmek firmware...
Merhaba,
Bu bağlantı hatası aynı benim güncellemeden önce karşılaştığım hata. Güncelleyince geçmişti. Şu anda benim de firmware sürümüm 400.21.013. Bu arada 2009.06 harita güncellemesi de var kullanabileceğiniz.
Size tavsiyem, boş bir zamanınızda...
Ynt: Arkadaşımız Can Ataç'ın (UnderWater) Doğum Günü Kutlu Olsun
Kemal Bey çok teşekkür ederim :)
3 Gündür orta Karadeniz bölgesinde ufak çaplı bir gezi yaptım arkadaşımla beraber, ancak şimdi cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.. Eve daha yeni girdim..
Çok teşekkürler herkese.. Ben de...
Garmin mobile xt 5.00 kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Hatta şu anda onunla orta Karadeniz gezisi yapıyorum. Piyasadaki navigasyon cihazları gibi kaliteli ve ayrıntılı..
Teşekkürler.
Güncellemeden sonra çok hızlı da bağlanıyor ayrıca. Eskiden 1-2 dakikada sinyal alabiliyorken şimdi 20-30 saniye arası bağlanıyor.