Arama sonuçlarınız

1. UnderWater

Nokia E72'de Google Maps uygulaması çalışmıyor

Ynt: Nokia E72'de Google Maps uygulaması çalışmıyor Telefona format attıktan sonra uygulama çalıştı.

2. UnderWater

Nokia E72'de Google Maps uygulaması çalışmıyor

Merhaba herkese, Geçenlerde bir Nokia E72 telefon aldım. Garmin, NavFunPro gibi uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum. Hatta içinde yüklü gelen Nokia Maps uygulamasını bile çok geliştirmişler. Ancak telefona Google Maps uygulamasını yükleyemedim. Yüklendi gibi gözüküyor ancak uygulama bir...
  3. UnderWater

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Çok güzel bir paylaşım, teşekkür ederim.

4. UnderWater

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Burak Bey programın kendi sitesinde şöyle bir açıklama mevcut: "Runs on most modern mobiles (MIDP2.0, CLDC 1.1), and most Blackberry devices." Ben daha önce hiç Android işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Android...
  5. UnderWater

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Merhabalar, Herhangi bir Java destekli (ve GPS'li) cep telefonuna NavFunPro programını yüklerseniz hem Google Earth hem Google Maps hem Google Terrain hem de yükleyeceğiniz herhangi bir harita ile tracking yapabilirsiniz...

6. UnderWater

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Bilemiyorum malesef.. Opera Mobile'ı denedim. Flash ve Active X desteği var çok güzel.. Yine de Skyfire'ın yerini tutmaz zira üniversitenin ağına bağlanırken açamadı sayfaları.. Nokia'nın mail uygulamasını kullanmıyorum. Gmail çok daha pratik..

7. UnderWater

Ankara da 50 Metrede Off-Road

Ynt: Ankara da 50 Metrede Off-Road Bu arada off-road kısmı haricinde Mustafa Abi'nin Selahattin Abi'yle olan efsane tavla maçını ve Cihan Abi'nin terbiyelediği hayatımda yediğim en güzel pirzolayı da unutmamak lazım :)
  8. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Benim kullandığım diğer yazılımlar aslında çok değil. Garmin Mobile XT harici şunlar var: - Google Maps: Google Earth'ün navigasyon eklenmiş hali diyelim, çok işime yarıyor - Solitaires: Fal :) - SymTorrent: Wifi üzerinden torrent indirebiliyorsunuz...
  9. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor "youtube yüklü" derken neyi kastediyorsunuz? Youtube için bir cep programı mı var? Ben de denemek isterim.. Çünkü benim telefonum servisten geldiğinde Youtube ile ilgili herhangi birşey yoktu..

10. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Youtube için Skyfire adında çok güzel bir program var şiddetle tavsiye ederim. Program bir web tarayıcısı ama şöyle açıklayayım, bilgisayardaki Firefox programını aynen telefona entegre etmişler. Yani tüm web sitelerini direk bilgisayar gibi açıyor. Opera...

11. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor www.getjar.com adresinde güzel programlar var..
  12. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor O şekilde eski tip symbian telefonlara hard format atılırdı ancak E71'de çalışıyor mu bilmiyorum. Benim demek istediğim: Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Orij. tel. ayarları şeklinde atılan soft format.

13. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Yok hayır güncellemeniz gerekmez telefonunuz güncel zaten. Ben yalnızca telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp karta da format atarsanız ve Garmin'i yeniden yüklerseniz sorun çözülebilir belki demek istedim. Telefonu fabrika ayarlarına getirmek firmware...
  14. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Merhaba, Bu bağlantı hatası aynı benim güncellemeden önce karşılaştığım hata. Güncelleyince geçmişti. Şu anda benim de firmware sürümüm 400.21.013. Bu arada 2009.06 harita güncellemesi de var kullanabileceğiniz. Size tavsiyem, boş bir zamanınızda...
  15. UnderWater

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet evet ;D

16. UnderWater

Arkadaşımız Can Ataç'ın (UnderWater) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Can Ataç'ın (UnderWater) Doğum Günü Kutlu Olsun Traş makinesi falan çıkarsa kötü olur tabi :D önce kontrol etmekte fayda var..
  17. UnderWater

Arkadaşımız Can Ataç'ın (UnderWater) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Can Ataç'ın (UnderWater) Doğum Günü Kutlu Olsun Kemal Bey çok teşekkür ederim :) 3 Gündür orta Karadeniz bölgesinde ufak çaplı bir gezi yaptım arkadaşımla beraber, ancak şimdi cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.. Eve daha yeni girdim.. Çok teşekkürler herkese.. Ben de...
  18. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Garmin mobile xt 5.00 kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Hatta şu anda onunla orta Karadeniz gezisi yapıyorum. Piyasadaki navigasyon cihazları gibi kaliteli ve ayrıntılı..

19. UnderWater

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) :) :)
  20. UnderWater

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Teşekkürler. Güncellemeden sonra çok hızlı da bağlanıyor ayrıca. Eskiden 1-2 dakikada sinyal alabiliyorken şimdi 20-30 saniye arası bağlanıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri