Arama sonuçlarınız

1. UnderWater

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hatırladım :) merhabalar..

2. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar O zaman tekrardan: Mete Amca hoşbulduk :D Cihan abi sana da merhaba :)
  3. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk Mete Bey, ninjalar artıyor önleminizi alın :D Ama itiraf etmem gerekir, defender da çok çekici bi araç.. :)

4. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk Ufuk Abi :)
  5. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk :)

6. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk Altuğ :) Şimdilik benim beyaz ninjadan memnunum ama dediğin gibi abim ne yapar bilinmez.. Saf değiştirebilir paintball maçındaki gibi ;)

7. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk Yunus Bey :) Karşılaşmış mıydık sizinle daha önce gezilerde?
  8. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir Capon daha aranıza katıldı :D
  9. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Merabalar Kerim abi :)

10. UnderWater

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk Onurcum :) Herkese selam :) Biraz gerilerden okuya okuya geliyorum sonlara doğru..

11. UnderWater

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Sorun çözüldü. Telefonun programını günelleyip programları tekrar yükleyince GPS bağlanmaya başladı. :)
  12. UnderWater

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Doğru evet.. Muhtemelen bizimkisi de değişecek çok. Sadece plan. Evdeki hesap sonuçta..

13. UnderWater

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Almanya'da bişey yok olur mu arkadaşlarımız ve partiler var ;D Şaka bir yana İspanya güzel olabilir gerçekten. Zaman yeterse ekleriz rotaya. Geriye de Polonya kalıyor ki orada Lodz'da sinema okuyan bir arkadaşım var ve aynı şeyi orası için diyor. Gönül isterdi ki her...
  14. UnderWater

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Ben de bir arkadaşımla bu sene interrail yapacağım bir aksilik çıkmazsa. 8) Rotamız şimdilik şöyle: Yunanistan'a gidip ordan gemi ile Adriyatik üzeri İtalya'ya; daha sonra Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan, Sırbistan ve...
  15. UnderWater

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Merhaba herkese, Nokia E71 telefonuma yüklediğim Garmin Mobile XT programını, Nokia'nın kendi içinde bulunan "Yer İmleri" programını ve Google Haritalar'ın mobil versiyonunu sorunsuz bir şekilde telefonumun entegre GPS'i ile kullanabiliyordum geçen haftaya kadar. Ancak telefonum şarj yerindeki...

16. UnderWater

Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçi Çok güzel fotoğraflar ellerinize sağlık..
  17. UnderWater

Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçi Kesinlikle :) Tonguç komutanıma ve geziye katılan herkese çok teşekkürler, çok güzel bir gün geçirdik.. Nice böyle keşif yolculuklarına diyorum :) Bundan sonraki şöyle karlı olursa tadından yenmez ama ;)
  18. UnderWater

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçi Ben de ne zamandır sesini değiştireyim diyordum arabanın Harley Davidson gibi bağırsın diyodum, sağolsun Tonguç komutanın emriyle bedavadan hallettik bir ağaç kütüğüyle :D (Bakınız: Videdaki son gelen beyaz...

19. UnderWater

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) Pek bir eğlenceli geçmiş.. Çok üzüldüm gelemediğime :-\
  20. UnderWater

Bildiğiniz, Rüzgar ve Hava Tahmin Siteleri

Ynt: Bildiğiniz, Rüzgar ve Hava Tahmin Siteleri.. Çok teşekkürler, özellikle turkish.wunderground.com çok hoşuma gitti.. Ah bir de dikey rüzgar hareketlerini veren bir site olsa :-\ Çok şey istiyorum herhalde :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri