Arama sonuçlarınız

1. asker

1957 Dodge Power Wagon

Ynt: 1957 Dodge Power Wagon izmir çamdibi sanayide görmüştüm siyah gayet orjinal duruyordu fotoğraflayabilirsem paylaşıcam

2. asker

Canon A580 Hakkında Yardım

Ynt: Canon A580 Hakkında Yardım teşekkürler fatih bey aradığım bunun gibi birşeydi alternatiflerini araştırıp bakıcam artık selamlar
  3. asker

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? patriot bencede güzel bi araç çizgileri çok hoş hem klasik jeep çizgileri hem modern yapı

4. asker

Jawa

Ynt: Jawa salih bey dediğiniz motorları biliyorum bahsettiğiniz fotolar bende mevcut ancak arşivim yanımda değil en kısa zamanda eklerim kara jawa diye bahsettiğiniz jawa california dır gerçek adı toronto93 arkadasımızda var ilgileniyorsanız detaylı bilgiyi ondan alabilirsiniz :) saygılar
  5. asker

Jawa

Ynt: Jawa bikaçda ben ekliyim:) en alttaki peugeot veya mobylette tanıdık manzaralardan olduğu için koydum:D

6. asker

Jawa

Ynt: Jawa güzel olmuş eline sağlık:)aman yanlış bilgi vermede:) ali bizim california 2. olanmı 4. olanmı ya da ikiside aynımı?

7. asker

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi bende balıkesirliyim forza edroo (edremit):) gerçekden yaşanacak yer egenin bir numarası!!!
  8. asker

Ynt: Canon A580 Hakkında Yardım teşekkürler ömer bey ancak daha amatör ve biraz daha ekonomik bişey arıyorum kılıf işine gelince pek emin olamıyorum
  9. asker

Ynt: Canon A580 Hakkında Yardım su altı kamerası olarak ne önerebilirsiniz arkadaslar **??

10. asker

Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!!

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bugün şirinyerde jawa gördüm ali (ceylan jawa) özelliklerinden biraz bahsetsene tam bişeyler bilmiyorum:D

11. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! tamam ali elmden gelei yapıcam işte
  12. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! neyse forumdan atçaklaar kendi muhabbetimiz için kullanmaalım:D:D

13. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! bilmiorum biraz düşük ihtimal ama getrmeye çalşcam
  14. asker

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı saolun hocam
  15. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! zaman olmadı birine vercek ali biliosun durumları işte en kısa zamanda ulaştırmaya çalşcam sana

16. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! gelmeye çalışcam oraya onun dışında ulaştırmam imkansız:(:(
  17. asker

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları :d eğer aldıysa tebrik ederim arkdasımızı
  18. asker

Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! aga asenadaki evde kaldı onlar benimde aklımda ama nasıl ulaştırcam sana???:(::( gitmeden önceki gün aradım seni ama yoktun işte edro da kaldığın gün)

19. asker

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı arkadaslar zıpkın ın çok tehlikeli olduğu söylenir hep taşdan sekerek kendini vuranların bile olduğunu duymuşdum sizce doğrumu nelere dikkat etmemiz gerek???
  20. asker

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları planet mi aldı yoksa jawa mı onu diyorum yani

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas