Arama sonuçlarınız

1. E

Lincoln Navigator Alınır Mı?

Evet 35 ten baslayanlari var ama onlar bitik olanlar Duzgun bisey istiyorsaniz 42 43 u gozden cikarmaniz lazim 7 kisilik olanlari oldugu gibi 8 kisi olanlari da var En arkadaki koltuklar tam katlanmiyor Ama komple yerinden cikitor ve cok buyuk bir bagaj oluyor Ben en arka koltuklari soktum oyle...

2. E

1999 Navigator Tekleme

Yardiminiz icin cok sagolun Yarin dediklerinize baktiricam Saygilar
  3. E

1999 Navigator Tekleme

Evet beyefendi var

4. E

1999 Navigator Tekleme

Cevabiniz icin sagolun Ama bogaz kelebegi olsa en azindan ariza lambasini yakmaz mi Saygilar
  5. E

1999 Navigator Tekleme

Sayin arkadaslar 20 gun once aracimla gezerlen(1999 lincoln navigator) birden titremeye basladi ve ariza isigi yandi Hemen bir cihaza baglattim ve 1 ve 2. Silindirde atesleme hatasi yazdi Kaputu actik lpg hortumu patlamis ve bir miktar suyu bu iki bobinin ustune atmis 2 tane bobin siparis ettim...

6. E

Lincoln Navigator Alınır Mı?

4 aydir bu araci kullanan biri olarak elimden geldigince yazayim 5.4 v8 lerin 2 tip motoru vardir 16 valf 232 hp olani 32 valf 305 hp olani 1998 ve 1999 un bazilari 16 valf tir 1999 un bazilari ve ustu 32 valf 305 hp olandir Servisi cok azdir ama yedek parcasi boldur En kucugunden en buyugune...

7. E

1999 Lincoln Navigator 4×4

Arkadaslar merhaba Bundan 4 ay once 1999 navigator 5.4 cc v8 32 valf 305 hp aldim Dun yol sartlarindan dolayi aracimi 4h moduna aldim 70 80 km hizlarda cok hafif virajli uzun yolda 25 km gittim Hicbir sikinti vuruntu ve degisik bir ses olmadi Ama sehir icine girdigimde ara yollarda direksiyonu...
  8. E

LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ TAMAMDIR ÇOK SAĞOLUN
  9. E

Hangisi Amerikan Hangisi Avrupa?

Ynt: Hangisi Amerikan Hangisi Avrupa? beyefendi bende sizinle aynı şeyleri merak eiyorum ama malesef bu konuda cevap yazan hiç yok bu arada izmir torbalı daki araç benim aracım

10. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ sayın üyeler galiba tam anlatamıyorum ben de 1 inç in 2.54 cm olduğunu biliyorum benim merak ettiğim 35x12.5x15 bir lastiğin kaç ölçüye tekabül ettiği sizin hesaba göre yola çıkarsak 35x12.5x15 lastiğin tabanının 35x2.54=89 cm eder ki lastiğin...

11. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ ACİLLL GÜNCEL
  12. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ SİZ 15X8 E TAKTIĞINIZDA LASTİKLER JANTA GÖRE ÇOK MU DIŞARDA KALDI JANT İÇERİ ÇOK MU GÖMÜLDÜ ACABA

13. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ güncel acillll
  14. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ sayın üyeler bir sorum daha olacak 15 inçx10 bir janta yani 15x10 bir janta 35x12.5x15 bir lastik sığar mı çok büyük yada küçük mü gelir yoksa tam mı olur
  15. E

Ynt: LASTİK İNÇ ÖLÇÜSÜNÜN CM YE ÇEVRİLMESİ hepinize çok teşekkürler sağolun

16. E

SAYIN ÜYELER aracımda jant lastik değişimine gidicem fakat benim bildiğim ölçülerin dışında bazı lastik ölçüleri var mesela benim bildiğim 285-75-15 ama birde 33x12.5x15 gibi lastik ölçüleri var bu ölçülerin cm olarak karşılığına nasıl bulabilirim benim istediğim lastik 315-75-16 mt bunun...
  17. E

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında benim aracım bu araçtan 10 kat daha iyi ben bile 23 istiyorum bu arada jip satıp jip takas yapıyorsa bu işte bir çapanoğlu vardır
  18. E

Ford Explorer İzmir yardım..

Ynt: Ford Explorer İzmir yardım.. benim aracım 98 model yani bugün itibari ile 15 yaşında(araçlar kaç modelse o zaman 1 yaş sayılır,yani 2012 model bir araç 1 yaşında sayılır)benim aracımda 98 model 15 yaşında vergi sınıfına göre 2450 kusur yapıyor ama devletin sağladığı bazı avantajlarla...

19. E

Ynt: Ford Explorer İzmir yardım.. HAYIR MEKANİK OLRAK BİR FARKI YOK SADECE DIŞ KAPORTADA UFAK FARRKLILIKLAR VAR AMA BAZEN YEDEK PARÇALARI FARKLILIKLAR GÖSTEREBİLİYOR BİR DE BU SENEYE KADAR 97 VE ALT MODELLER DAHA AVANTAJLI İDİ YAŞTAN DOLAYI AZ VERGİLERİ VARDI AMA ARTIK BU DA ORTADAN KALKTI...
  20. E

Ynt: Ford Explorer İzmir yardım.. VAR BEYEFENDİ BORNOVA 3. SANAYİİ USTAELLER FORD SERVİSİ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri