Arama sonuçlarınız

1. moğuz

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı Selamlar ; Ankara'dan Oğuz ben . Her nekadar eş engelini aşıpta bir LR sahibi olamadıysamda böyle bir ortamda bulunmayı ve sizleri yakından tanımayı çok isterim.

2. moğuz

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.
  3. moğuz

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) Ahmet Bey selamlar , Ben Ankara'dayım.Ürününüz harika ,gezi resimlerinden sanki yurt dışı üretimi gibi görmüştüm ama bu konu başlığını okuyunca inanın çok sevindim ellerinize sağlık . Benim arabam 88 Transporter DOKA. Montaj detaylarını göremedim ama...

4. moğuz

Ruhsatla Uyuşmayan Tadilat Yurtdışında Sorun Yaratır mı?

Ynt: Ruhsatla Uyuşmayan Tadilat Yurtdışında Sorun Yaratır mı? Selamlar; Yurt dışını bilmiyorum ama yurt içinde eğer muayene tarihiniz yakınsa sorun olabilir. Yeni TÜV araç muayenesinde 9+1 olan araçlarda 9 kişilik oturma yeri ve yine 9 adet emniyet kemeri istiyorlar.
  5. moğuz

2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Selamlar Özdal Bey Bu geziye bende katılmak istiyorum.Banada mail atarsanız memnun olurum.

6. moğuz

Satılık Kamaz 4326

Ynt: Satılık Kamaz 4326 Ercüment Bey; 40 civarı diye kullanan arkadaş söyledi.Resimleri gönderirim

7. moğuz

Kamaz

Ynt: Kamaz Arkadaşlar selam ; Satılık ilan panosuna bir firmanın satmayı düşünebileceği Kamaz 4x4 96 model bilgilerini verdim. İlgilenirseniz Araç Ankara'da,resimlerini mail atabilirim. (Araç konunun başında Murat Beyin resmini koyduğu araç)
  8. moğuz

Unimog 1300 L Sarı Kanaryam

Ynt: Unimog 1300 L Sarı Kanaryam Mehmet Bey ; hayırlı olsun. Sarı Kanarya Bu hali ile bile harika görünüyor. Ankara' da bir tanesi daha satılık hala duruyorsa tabi.Erdoğan usta 'da, 28 diyordu.
  9. moğuz

Satılık Kamaz 4326

Karayolları muayene istasyonunda karşılaştığım araç Kamaz 4326 96 Model tüm yürüyen aksamı faal, 0 dev gibi lastiklerin yeni yedeklerininde olduğunu söyledi kullanan arkadaş. Araç bir peyzaj firmasına ait (ANKARA 'da) . İlgilenen offroadçu arkadaşlar olursa resimleri bende, mail...

10. moğuz

Unimog

Ynt: Unimog Nadir Bey ; selamlar. Her nekadar kendimce Camper'cı vede Amerikancı olsamda forumdan bulaşan offroad ve özelliklede Mog virüsü beni haftada en az 1 kere ivedik hurdacılar sitesine yolumu düşürüyor. ;D Bu gün , o Mog' lardan birini görmek ümidi ile Erdoğan ustaya...

11. moğuz

Unimog

Ynt: Unimog Arkadaşlar selam; O araçlar 16.000.- ytl -19.000.- arası fiyatlara satılmışlar. Gerçekten edermi ??? Oradan çıkış rakamları dediğiniz oranlarla çarpılırsa 35-40 arasına gelir.
  12. moğuz

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Sayın Taiga ve Rüzgar ; Teşekkür ederim Yalnız gelme konusunda haklısınız galiba.Kızım 2,5 yaşında ve eşimin hiç kamp, çadır gibi tecrübesi malesef yok. Ekipteki arkadaşların tecrübeleri bana güven veriyor ama araba konusunda...

13. moğuz

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Selamlar ; Camper'ımı sonunda teslim aldım.Biraz detay işleri var ama ilk defa karavan sahibi ve tecrübesi olacak olan ben inşallah bu gezinize katılabilirim. Sizlerle tanışmayı ve tecrübelerinizden faydalanmayı dörtgözle bekliyorum. Eşim ve kızım...
  14. moğuz

Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Selam Taiga ; Camper Ankara'da Fazer Motorkaravanda imal ediliyor. 91 model ChevyVan, Sağlık Bakanlığından alınma bir ambulans. Başlangıç için yeterli ve ucuz olacağını düşündüm ama tabi Amerikan arabası olması biraz maddi...
  15. moğuz

Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Ankara'dan merhaba ; Ben M.Oğuz Akıncı Resimlere bakarken, bu siteyi keşke daha önce kaşfedebilseydimde aranıza katılabilsem demekten kendimi alamıyorum. Camper'ımı Subat sonunda teslim alabilirsem aranıza katılmayı...

16. moğuz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ; Ben Mehmet Oğuz AKINCI . Ankara'dayım. Karavancılık hevesi ile sitenize tesadüfen girdim. İnanılmaz konular ve bilgi paylaşımınız beni gerçekten etkiledi. Aranıza katılmaktan çok mutlu oldum. Selamlar... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri