Arama sonuçlarınız

1. R

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

merhaba, Bende Nazilli deyim, yeni Hilux sahibi oldum, ile 4*4 aracım, görüşmek üzere.

2. R

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

merhaba, Bende Nazilli deyim, yeni Hilux sahibi oldum, ile 4*4 aracım, görüşmek üzere.
  3. R

VX100 V8 4.7'ye Ne Marka LPG Sistemi Takılmalı? Yoksa Takılmamalı mı?

merhabalar, VX 100 kullanıcıları güncel LPG tüketimleri hakkında, lt/100km olarak bilgi verebilirler mi, özellikle uzun yolda tüketimleri hakkında ve varsa yaşadıkları LPG ile ilgili promlemleri hakkında. teşekkürler.

4. R

Yeni vx100 sahibiyim

Merhabalar, LPG de yakıt tüketiminiz 100km de kaç lt öğrenebilirmiyim, özellikle uzun yol ve normal kullanımda, teşekkürler.
  5. R

Vx 100 'de Lpg Takılınca Istepne'nin Yeri ?

Merhaba, LPG de uzun yolda normal kullanım 100km de kaç lt yakıyorsunuz ve LPG markası nedir ? LPG nin motor üzerinde olumsuz bir etkisini gözlemlediniz mi ? Teşekkürler.

6. R

Alınık 3.0 V6 Toyota 4runner

Merhaba,3 litre v6 toyota 4runner arıyorum, ilgilenen arkadaşların özelden mesaj atması rica olunur.

7. R

97 Pathfinder Lastik Seçimi

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi Cevabınız için teşekkür ederim. 4runner ve Pathfinder arasında hala kararsızım :)
  8. R

97 Pathfinder Lastik Seçimi

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi Merhaba Aracınızı alalı baya bir zaman geçmiş, güncel yorumlarınız nedir: - uzun yol Yakıt tüketimi - arazi kabiliyeti - yaşadıysanız araç ile ilgili arızalar Bende path düşünüyorum ama 2.6 pajero ve 4runner da ilgilendiğim diğer araçlar. Asfaltta pathfinder...
  9. R

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik cevabınız için teşekkürler, hayırlı olsun, ben arayışa devam ediyorum ama temiz bir şey bulacağımı ben de zanntemiyorum, geçen İzmir'de baktım bir tane, altından akan yağ damlaları bile gözüküyordu, galerici hala temiz diyordu :) (özel mesaj atamıyorum, yeni...

10. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Aydın'dan Özgür, yaş 36, doğa gezilerini seviyorum, deniz, dalış, vs. Özellikle kamp faliyetlerine başlamak istiyorum, herkese iyi forumlar.

11. R

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik Merhaba, 300TDI alabildiniz mi ben de bakıyorum, alım süreci deneyimleriniz hakkında bilgi alıç verişinde bulunmak isterim. teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR