Arama sonuçlarınız

1. C

Dodge Nitro Çok Yakıyor - Benzer Segment Araçlar Için Yakıt Düşürme Tavsiyeleri?

5-6 ay önce kontrolde tamdı yağı. Toplam 6 litre alıyordu sanırım. Baya fazla miktar.

2. C

Dodge Nitro Çok Yakıyor - Benzer Segment Araçlar Için Yakıt Düşürme Tavsiyeleri?

1.5 litre yağ ilavesiyle normal seviyesine getirebildim. 6 ay için çok fazla. Ben de hem yağ lambasına hem de geçmişte böyle bir sorun yaşamamama dayanarak kontrol etmiyordum epeydir ama işte, yakmadı lamba. Yarın iş çıkışı bir ziyaret edeceğim ustayı.
  3. C

Sorunu üzülerek çözmüş bulunuyorum. Arabada yağ kalmamış :( baya baya bitmiş yani çubuğun ucuna ya bulaşıyor ya bulaşmıyor. Umarım çok masraf çıkartmaz. Şimdi çok da yorum yapamayacağım konuya gelelim, nedir sizce sebebi?

4. C

Teşekkür ederim hocam sağ olun tekrar. Yakıt noktasında bi çalışma yapayım ben öncelikle bakalım :)
  5. C

Aynen öyle hocam. Çinden on dolara bir obd cihazıyla ben de o kontrol edebilirim ama detaylı kontrol yapabilen daha farklı cihazı olan kimse yok maalesef Malatya’da. En azından benim araç için.

6. C

O çok iyiymiş ama Malatya’da o iş zor :)

7. C

Chip tuning dediğimiz yazılım mı oluyor ekstra cihazla yapılan işlem mi?
  8. C

Ben öncelikle filtreyle, su ve yağ kontrolüyle başlayayım o halde. Sonrasında buji ve enjektörler için sanayiye gideyim. Agresif olmayan sürüş yöntemlerine ilaveten yapabileceğim farklı bir şey kalmamış sanırım :confused:
  9. C

Her türlü o sanayiye gideceksin diyorsunuz anladığım kadarıyla :)

10. C

Geçmişte yüzeysel bi kontrolde usta söylemişti. Ve temizlemesi için birkaç depoya katkı koydum ancak pek işe yaramadı. Sonrasında yaz gelince çok üstünde durmamıştım. Bakımları elbette düzenli yapıyorum. 12-13 sene aktif araç kullanan ve son 5-6 yıldır bu ayarda farklı jeepler kullanan biri...

11. C

Genel anlamda soruyorsanız su eksiltmesi yok, bir ay kadar olmuştur suyuna bakmadım ama bakarım yarın mutlaka etkisi varsa. Araç 205 binde şu an. Yağının da durumu iyiydi yakın bi tarihte ustaya kontrol ettirmiştim. En maliyetsiz yöntem ilk olarak hava filtresi değiştirmek olacak sanırım...
  12. C

Benim araç dizel hocam. Teşekkür ederim ilginiz için. Soruyu sorma amacım hani şuna dikkat et, hava filtreleri önemlidir bu konuda gibi kendi başıma halledebileceğim daha doğrusu tespit edebileceğim şeyler öncelikle :) sanayiye girince çıkamam diye buradan sordum, orada illa bi masraf çıkarırlar...

13. C

Benim enjektörlerin temizlenmesi/değişmesi lazım zaten sanırım. Özellikle soğuk havalarfa sabahları zor çalışmasından anlıyorum bunu. Farkedilir bi yakıt artışına da sebep olur mu bu durum?
  14. C

Hocam 2.8 motor. Fabrika verileri de epey düşük. Üzerindeki 19 jantlar yakıtı epey etki eder elbette ama orijinal jantları ve bu jantlarla kullanıp daha az yakanlar da var etrafımda.
  15. C

Arkadaşlar merhaba. Benim nitronun yakıtı günden güne artıyormuş gibi hissediyorum. 13.5 gösteriyor şu an göstergesi. Bence bu normal değerlerinden epey fazla şehir içi kullanımda olsa dahi. İlla nitro için değil, benzer cc dizel araçlar için de yakıtı etkileyen unsurlar nelerdir...

16. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Ve son hali
  17. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Bence güzel oldu benimki de :) ben kendi üzerindeki plastik kaplı somunlara göre L şeklinde demir kaynattırdım ve o somunları çıkartarak oraya bağlattım. Şimdi rahat rahat sepet modellerine bakabilirim.
  18. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Doğru, iyi düşünmüşsünüz onu. Evet atkıyı biraz yüksek yaptırmak lazım sanırım. Teşekkür ettim tekrar detay fotoğrafları için, yaptırdıktan sonra fotoğraflarını atarım ben de buraya :)

19. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Çok sağ olum hocam, evet bu detaylı fotoğraflar çok iyi oldu. 160 uzunlukta alsam daha iyi olmaz mı? Daha fazla alanı kapsar böylece, ilave demir yaptırmışsınız siz de sanırım led kısma kadar. Şu ürün hem fiyat hem de görsel olarak işime yarar sanıyorum, atkıyı yaptırdıktan sonra sipariş edeyim...
  20. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Anladım sanırım hocam, tamamdır ben de anlattığınız şekilde yaptırmaya çalışayım. Çok geçmiş olsun bu arada, umarım çok fazla masraf çıkarmaz aracınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri