Arama sonuçlarınız

1. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ben o zaman internetten uygun fiyatlı ve hoşuma giden bi 110x160 sepet alayım öncelikle, sepet geldikten sonra da iyi bi usta bulup atkı yaptırayım. Sonrasında da sepetin atkıya montajı. Peki atkıyı monte ederken aracın üstündeki plastik aksam...

2. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Oradan fiyat aldım ama biraz pahalı geldi açıkçası, bir de gelirseniz o şekilde yapabiliriz dendi ama farklı şehirdeyim ben. 110 x 160 bir tavan barı alsam internetten, atkıyı bulunduğum sanayide hallettirsem olur mu peki? En uygun 110 x 160 ölçüleri mi bizim...
  3. C

Dodge Nitro Araç Için Şnorkel Arıyorum

Konuyu hortlatayım :) bulunursa ben de arıyorum nitrom için.

4. C

Dodge Nİtro Değİşİm

Aracınız gayet güzel olmuş, güzel günlerde kullanın. Tavan için ben de komple kaplayan bir tavan barı/sepeti düşünüyorum ama bulamadım bir türlü. Bu tavan sepetini nereden aldınız? Çok güzel görünüyor.
  5. C

DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ?

Onu bunu bilmem de ben ilk defa bu kadar çok güven hissi veren bir arazi aracına biniyorum bu segmentte. Uzun yolda benzer yaşlarda ve meblağlardaji spor araçlardan daha atik ve hissettirmiyor. Ha odun gibi bir araç, konfor ve iç tasarımı yok, klasik amerikan. Temizini bulursanız affetmeyin.

6. C

Tiptronik Vites Çalışmıyor

Pahalı bi parçaysa hiç gereği yok ne yapalım 190 binde araç.

7. C

Triptonik Çalışmıyor. Normalde Ise Bir Sorun Yok?

Arkadaşlar merhaba. Dodge Nitro satın aldım geçenlerde, dizel otomatik. Detaylı kontroller sonucu motor şanzıman sıkıntısız denildi. Ancak vites kolunda +/- işaretleri ve hareketi olmasına rağmen çalışmıyor. Ekranda bir işaret de çıkmıyor artıya ya da eksiye gittiğimde. D pozisyonunda sorunsuz...
  8. C

Tiptronik Vites Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dodge Nitro satın aldım geçenlerde. Detaylı kontroller sonucu motor şanzıman sıkıntısız denildi. Ancak vites kolunda +/- işaretleri ve hareketi olmasına rağmen çalışmıyor. Ekranda bir işaret de çıkmıyor artıya ya da eksiye gittiğimde. D pozisyonunda sorunsuz çalışıyor...
  9. C

Liberty Cherokee 2.4 Alt Merkez

Slave cylinder :blush:

10. C

Slave cylinder :blush:

11. C

Malum paypal sorunu yüzünden ebay'de artık çok az kişi var gönderim yapan. Onda da 30 dolarlık ürüne 60 dolar kargo yazmışlar. Güvenilir gönderim yapan yerleri biraz daha araştırayım o halde. fakat şimdi türkiyeden bu parçayı bulabilsem çok iyi olacak :/
  12. C

Selamlar. Ben de öyle yapıyorum da parçanın biraz aciliyeti olduğu için sormak istedim. Bir de ebay'de artık seçeneklerimiz çok az. Hangi siteyi kullanıyorsunuz?

13. C

Selamlar. Benim aracın debriyaj balata seti değişti, benim viteslerdeki geçiş sertliği değişmedi... Usta kendinden gayet emin şekilde alt merkezin değişmesi lazım dedi. Ama bu parçayı bulamıyorum. Arkadaşlar nereden temin edebilirim, konu hakkında bilgisi olan var mı?
  14. C

2004 2.4 Cherokee (liberty) Manuel Şanzıman Yağı - Geçiş Sorunu

On bin ya da bir yıl olmadı daha ben aracı alalı. Yağ bilgisini antep jeep servisinden aldım, yağı da malatyada rastgele bir ustaya değiştirttim.
  15. C

Evet biraz kemikli ama benimki ilk yarım saat hiç geçmiyor. Kontağı kapattıktan sonra ancak değiştirebiliyorum. Yağ için 75le başlayan tüm yağlar olur dedi jeep servisi. Değiştirdik ama sorun düzelmedi maalesef. Komple seti değiştireceğiz gibi yine maalesef...

16. C

Çok sağolun bilgiler için. Benimki kısmetsizlik oldu bence biraz, 5.000 km'de bitmez ama farklı bi arıza oluştu sanırım. Değişimden sonra bitmesi halinde söylediğinizi araştırıp onu yapacağım. İyi günler.
  17. C

Aynen debriyajda da sertlik var. Bir kaç yere daha gösterdim ben ilk mesajımdan sonra ama debriyaj balatası değişecek dediler hep. Söylediğiniz olay nasıl oluyor tam olarak? Balata çaktırmayı ilk defa duydum. Geçen değiştirdiğimde geç kavramasından başka sıkıntı yoktu. Hiç de söylemiyorlar...
  18. C

Yani aslında debriyaj balatasının bittiğini düşünmüyorum bu kadar kısa sürede çünkü debriyajda öyle bir sıkıntı yok ama arıza yaptı sanırım. Ha altı ayda bir debriyaj değişimine gireceksek gidip biz de 3.7 alalım hem piyasası da iyi iki tona yakın kasayı çekerken zorlanma derdi de yok bizimkiler...

19. C

Yeni de değiştirdik debriyaj balatasını, tekrar bozulmuş mudur sizce? Az bir ihtimal ama işte bir deneyelim dedik yağ olayını da. 1100-1500 arası bir miktat yeni debriyaj balatası maalesef.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri