Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GMC Jimmy Motor Isınma ve Radyatör Problemi
Radyatör pervanesi motor çalıştıktak kısa bir süre sonra devreye giriyor özellikle gaza biraz dokunur dokunmaz , motorun yeterli ısıya ulaşmasını beklemeden, buda yaklaşık 110 fhrnyt yani yaklaşık 40 derece cıvarında motorun çalıştığını...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhaba ben Burak gmc jimmy sahibiyim doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum makro fotoğraf çekiyorum .... :) :D :o
Herkese Merhaba
Bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim , benim 96 model gmc jimmy aracım var , araç tam olarak ısınmıyor daima 110 - 120 fahr. derecesini gösteriyor, normalde 210 fhrnt. derecesini göstermesi lazım buda yaklaşık 98 derece eder ustanın söylediğine göre pervane...