Arama sonuçlarınız

1. bariscim

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Sezonun eksiği kalmadı 2015-16 dönemi muayenemiz 10 dakikada tamamlandı. Hazırız, okullar kapansın yeter...

2. bariscim

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Güzel oluyor, en güzeli de Vahit Bey ile birlikte paralel gidişatınız. Nerdeyse aynı koşullarda başlayıp yine neredeyse aynı şekilde yol alan keyifli bir yapımcılık izliyorum kendimce. Ve bence çok başarılı... Yanlış anlaşılmasın bir bilen değil...
  3. bariscim

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Güzel oluyor, en güzeli de Hasan Bey ile birlikte paralel gidişatınız. Nerdeyse aynı koşullarda başlayıp yine neredeyse aynı şekilde yol alan keyifli bir yapımcılık izliyorum kendimce. Ve bence çok başarılı... Yanlış anlaşılmasın bir bilen değil...

4. bariscim

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Elinize sağlık...
  5. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Güzel seçim...

6. bariscim

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Çok güzel olmuş, güle güle kullanın...

7. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Oralarda yeni bir karavan kampı olup olmadığına gelince, Gümüşdere Belediyesi varmış, küçücük bir ofis :) onlar bilmiyor. En azından Gümüşdere'de yok dediler. Sahile inip Kısırkaya'ya doğru, aşağıda ilk foto. Dönüşte Sarıtepe Üniversite alanından Plaj yazısını takip edip bir...
  8. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Bugün sözümü tutup, Gümüşdere ve Kısırkaya taraflarına gittim, oğlanı sabah okula bıraktıktan sonra. Bana da değişiklik oldu der bitirirdim ama sinirlerim de bozulmadı değil. O taraflarda insanın yolu sürekli 3.köprü güzergahı ile kesişiyor yada yakınından geçiyor...
  9. bariscim

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Tertemiz, sanırım en steril karavan bu karavan olacak :D Kolay gelsin...

10. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato İstanbul'dan Ankara'ya ancak sanal oluyor kusura kalmayın... :D :D :D

11. bariscim

Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor!

Ynt: Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor! Güzel karar olmuş, hayırlı olsun...
  12. bariscim

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Bitmiş gözüküyor, hayırlı olsun. Sağlıkla, keyifli geziler dilerim...

13. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay gelsin... Güzel gözüküyor...
  14. bariscim

Türkiye Karavancılığın Hangi Ürününde Kalitede Dünya Birincisi ?

Ynt: Türkiye Karavancılığın Hangi Ürününde Kalitede Dünya Birincisi ? Mesut Bey, Zaman geçti ama aklımdaydı... Nihayet öğrenebildim ki, söz konusu lastikler tamamen yurtdışına ihraç ediliyor yurt içinde satışa sunulmuyormuş. Ne yazık ki hatırlı bir irtibatımızın kalmamış olması nedeniyle de...
  15. bariscim

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Elinize sağlık, temiz işçilik buna denir...

16. bariscim

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Atölye iyiymiş... :) Astardan seramikler de payını almış... :D Ama karavanın maşallahı var güzel gidiyor... Havalar ısınıyor... ;D Kolay gelsin...
  17. bariscim

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Teşekkür ederim Vahit Bey... :)
  18. bariscim

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Çok teşekkür ederim Kadir Bey, İsteyen herkesin daha iyilerine sahip olması dileğiyle...

19. bariscim

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Merhaba Hüseyin Bey, Henüz uygulayamadım ama tıpkısını ben de tavsiye olarak almıştım. Uzun zaman beklemede kalan karavanın aküsü alarm gibi sürekli devrede olan gereçler nedeniyle ister istemez düşüyor. İki kez takviyeyle çalıştırmak zorunda kaldım. Diyot olarak...
  20. bariscim

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Erdal Bey'e ve tüm katkı verenlere kendi adıma teşekkürler ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR