Arama sonuçlarınız

1. bariscim

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Karar verirseniz, kameranın enerjisini geri lambasından alıyorsunuz, sürekli enerjide kalmaması için. Yok yol alırken her durumda arkamı isteğe bağlı göreyim derseniz, ön konsoldan kontrollü bir besleme düşünülmeli o zaman. Kameranın görüntü kablosu...

2. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Özür, resimlerinize tekrar bakarken gördüm, siz yazmışsınız o stop lambasıymış... Kamera mutlaka koyun derim...
  3. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Merhaba Vahit Bey, Kırmızı muhafazada kameraya rastlamadım ama o arka bagaj kapılarının üzerindeki kırmızı görüntülü şey umarım kameradır. Eğer değilse, arkaya tam da o kırmızı park/fren lambası görüntülü sanırım lambanın olduğu yere kamera düşünün...

4. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hoşgeliyorsunuz... Ben Gümüşdere'ye yakınım. Konunun linki varsa, verebilirseniz nereye bakacağımı bilir, kontrol etmeye çalışırım.
  5. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bu yaz bu karavana kesin binilecek, gidiş o gidiş...

6. bariscim

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sayın Erdal Bey, - Bunu yapmaya başlıyor muyuz, buradan bunu anlamalı mıyım? -Dilekçenin faydalı olacağı umulan son hali Buğra Bey'in hazırlamış olduğu dilekçe örneği midir? Günceli sigorta olmayanların bu konu paylaşımına girmemesi ve...

7. bariscim

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hızınıza engel çıkmasın, bayağı keyifle yol alıyorsunuz. Güzel de oluyor, kolay gelsin...
  8. bariscim

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sayın Buğra, Çok belli ki bu sorun hepimizin sorunu. Ancak ne yapılacağı konusunda şahsen fikrim yok. Bir çok arkadaşın da aynı durumda olduğuna kuşkum yok. Ben sizin konuyu daha iyi biliyor olduğunuzu düşünsem de, fikre katılımı çoğaltmalı...
  9. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay gelsin, güzel oluyor ve iyi gidiyor. Sırada ne var merakla bekliyoruz...

10. bariscim

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Resimlerden kötü gözükmüyor. Umarım yakınlarında bir karavan meraklısı dostumuz vardır da daha fazla yardımcı olur. Hayırlısı olsun...

11. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hafta sonu İznik'teydik, karavansız. Dostlarımın karavanları olmayınca :) Bu arada öğrendim ki internetten bulduğum 2012 Mayısında açıldığı duyurulmuş olan İznik gölü kıyısındaki karavan kampı geçen yıl kapanmış. İlgi azlığından sürdüremediklerini söylediler telefonda.
  12. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Geçmiş olsun, en kritik havalar, bir ısınıyor bir soğuyor...

13. bariscim

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Belki bir sokak giderine denk getirilebilmesi için olabilir, benimki şoför tarafında, yani yandan. Kolay gelsin...
  14. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mesut Bey, protestolar her zaman Hüseyin Beyin içinde olduğu kadar sakin olmayabiliyor demiş kanımca. Ben hala kendi adıma, o klipte bile, ülkemdekiyle arasında ciddi bir fark olduğunu gözlemleyebildim. Ancak konuyu getiren Hüseyin Bey'in ve Gezenbilir'in de bu tür sohbetlerin...
  15. bariscim

Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız Siz işlerinizi ayarlayın hiç problem değil, tekrar tekrar çizeriz. Ben yaptıklarımdan keyif alıyorum, yeter ki birazcık faydalı bir şey çıksın. Ayrıca dostların yorumları ve katılımlarıyla bende farklı fikirler, düşünceler ediniyorum. Hak konusu...

16. bariscim

Türkiye Karavan Fuarı

Ynt: Türkiye Karavan Fuarı Teşekkür ederim...
  17. bariscim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Harikasınız! :) Bir gün umarım bizlerde aynı düzeye gelir protestolarımızı kavgasız ortamlarda yapabilmeyi başarırız. :(
  18. bariscim

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 Katılmak isterim. Umarım işler, güçler de uygun olur. Düzenleyenlere ve emek verenlere şimdiden teşekkürler...

19. bariscim

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız İnşallah yanılırım, ancak tavan izolasyonunuzdan yana biraz endişem var. Mobilyalar artık karavanın yolda olduğunu müjdeliyor...
  20. bariscim

Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır...

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Ferhat Bey, doğru, görüntü o ama bu işlev için yapıldığından hareketle, mutlaka bildiğimiz klips malzemesinden daha farklı bir malzeme olmalı. Öte yandan tabii ki zincir bu işin çıkış noktası ve doğru olanı olsa da, kısa mesafeli, belki karın çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR