Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekim ayı itibariyle hafta sonu havanın güzel olduğu bir gün hopadan yola çıkıp batumu günü birlik bisikletle gezmeyi düşünüyorum yaklaşık 80 kmlik bir etap olacak sanırım, katılmak isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz.
Ynt: Bisiklet Link Rehberi
google plus da oluşturduğum bisiklet hakkından bulabildiğim video ve blogları paylaştığım bir site https://plus.google.com/b/116052469473142357712/116052469473142357712/posts
Ynt: 2013 Yazı Ege turu için yoldaş aranıyor
bende seneye vaktim olursa kuşadasından antalya ya kadar bir tur düşünüyordum. kuşadasında oturuyorum kuşadasından öncesi için söz veremeyebilirim ama kuşadasından sonra devam ederseniz katılabilirim.
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
merhaba ben tolga kuşadasından 86 doğumluyum. artvin çoruh üniversitesinde 4. sınıf sosyoloji okuyorum, aranıza yeni katıldım bisikletim carraro 420. bu yaz kuşadasından çıkıp kaş a kadar bisikletle çadır konaklamalı bir tur yapmayı düşünüyorum...