Arama sonuçlarınız

1. ALP_ER_TUNGA

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Devam

2. ALP_ER_TUNGA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Fotoğraflar
  3. ALP_ER_TUNGA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Etkinlikte sprinter'ın kar performansını deneme fırsatı buldum, akşam bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara canı gönülden teşekkür ederim.

4. ALP_ER_TUNGA

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Mustafa bey, aracın dönüşümü beni oldukça etkiledi. Elinize sağlık, takipteyiz.
  5. ALP_ER_TUNGA

VW California Beach

Ynt: VW California Beach Paylaşım için teşekkürler. Belçika'da Volkswagen bayindeki fiyatı 50.000 Euro'dan başlıyordu. Kamp için ideal, ülkem koşullarında fiyatı ulaşılmaz gözüküyor.

6. ALP_ER_TUNGA

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Evet resimleri bir video da toparlamıştım. Bu araç 2 çocuklu bir aile için ideal tabi Almanya koşullarında alternatifler çoğalacaktır. Türkiye'de işçilik fiyatı ustalık bilgisi ile kıyaslandığında Almanya'dan çok daha...

7. ALP_ER_TUNGA

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Kardeşim teşekkür ederim sağlıklı sıhatli inşallah...
  8. ALP_ER_TUNGA

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Elimdeki imkanlarla kış kampını es geçmiyorum. Bir iki fotoğraf ile renklendireyim. Fotoğraflar geçen sene yılbaşı yer Bolu Abant.
  9. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Cavid bey, çok teşekkür ederiz. :)

10. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Bende çocuğun bize ayak uydurması taraftarıyım, çocuk 4 duvar arasında değil hayatı dokunarak, hissederek, deneyimleyerek öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuğunu amman birşey olmasın diye düşünerek ninesi, dedesi ile dahi görüştürmeme potansiyeline...

11. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Mustafa bey iyi dilekleriniz için teşekker ederiz.
  12. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Taner bey teşekkür ederiz. Bebekleri ile gezen turistleri hep taktir etmişimdir. Tabi yabancılar ile hayata bakış açılarımızda inanılmaz bir fark var. Sanırım biz çocuk olduktan sonra tamamen hayatı çocuğa endeksliyoruz ve bir takım riskleri gözönünde...

13. ALP_ER_TUNGA

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Taner bey, seyahat notlarınızı ancak bulabildik, bir solukta da okuduk. Elinize sağlık yazıyı ilgi ile takip edeceğiz. İtalya'nın kışın gezilmesi gerektiğine kanaat getirdim.
  14. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Mustafa Bey, şahane özetlemişsiniz teşekkür ederim. Bu arada Yavru Kuşun yolda olduğu haberini aldık. Önümüzdeki sene gezi programını, sanırım ona göre planlamamız gerekecek. ???
  15. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Kamp alanı Venedik’e otobüsle 15 dk mesafede.Bir şehir haritası edinip gezeceğimiz yerleri planlamaya çalışıyoruz.Vakit dar olduğu için bu gezide haritalar hep en büyük yardımcımız oldu.

16. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Kısa bir Verona turundan sonra Venedik’e çeviriyoruz rotayı.Venedik’te bir kamp yerine gireceğiz.Daha önce giden İsmail abinin tavsiyesi ile Camping Rialto’da kalmayı planlıyoruz.Verona-Venedik arası 100 km. Verona-Venedik arası sıcak bir yolculuk...
  17. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... FOTOĞRAF
  18. ALP_ER_TUNGA

19. ALP_ER_TUNGA

20. ALP_ER_TUNGA

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Sabah daha kahvaltımızı bile yapmadan serinlemek için göle girmeye karar veriyoruz.Göl suyu sıcak .Su çok temiz ve berrak,dip taşlık. Sıcak ve nemli hava bizi epey etkilemiş olsa gerek Garda’da neredeyse hiç fotoğraf çekmediğimizi farkediyoruz.Canımızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri