Arama sonuçlarınız

1. S

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX herkese selam 2001 1.6 jlx im var kars sarıkamış şartlarında şuan yoğun bi kar var şehirdışı bölgelerde,buzda ve karda performans olsun,-30 lardan söz ediyorum tek marşta çalışma olsun,kaloriferin bu eksilere göre terletici olması olsun her konuda vitara bambaşka bi...

2. S

Aracın yolda dalma yapması

Ynt: Aracın yolda dalma yapması mrb denge kolunu komple değişmenize gerek yok önce burçları değiştirmeyi öngörün(arka denge kolları için söylüyorum)sıkıntının %70 i ordan kaynaklanıyor ben aynı sorunu yaşadağım için tecrübe edindim,bende şu an kısmen dalma var yine fakat onunda ön tabla...
  3. S

Aracın yolda dalma yapması

Ynt: Aracın yolda dalma yapması slm kıymet arkadaşlar konu konuya gelince bende katılmak istedim :) aynı sorun bendede var sağa sola çok dalıyo, arabayı şerit ortasında tutamıyorum, yol eyimine girincede sağa veya sola direksiyonu ağırlaştırıyo sordum ustaya ön tavla burçlarının değişmesi gerek...

4. S

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? mrb murat bey bende kars sarıkamışta yaşıyorum adım sabri mustafa beyin dediği gibi burdan benımde parça ihtiyacım olduğunda istanbuldan ahmet bey yardımcı oluyo offroad araçları ve suzukiler hakkında çok fazla bilgisi ve parçaları...
  5. S

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) herkese selam benni 2 defa yazmışsınız sabri elagöz 99 nolu sıra sabri elagöz 218 nolu sıra ;) ;D

6. S

Suzuki Aracımın Fotoğrafını Ekleyebilme Yardımı?

Ynt: Suzuki Aracımın Fotoğrafını Ekleyebilme Yardımı? tşk ederim (suzukiciler )kelimesi biraz ayrımcı gibi oldu ama düzeltiyorum bütün herkese slmlar :)ayrıca konuya katılan herkese tşk ediyorum

7. S

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) tşkler hakan ustam 99.ncu sıraya layık olmaya çalışıcım sizleri tanımak güzel saygılarımla sabri elagöz
  8. S

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İkitelli / İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) Küçükyalı / İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Hopa / Artvin 06- Onur Ayaz...
  9. S

Suzuki Aracımın Fotoğrafını Ekleyebilme Yardımı?

bütün forumdaki suzukicilere slm hürmetler ve saygılar resim yüklememe yardımcı olurmusunuz (tarif) :)

10. S

Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça herkese mrb neyseki bugün yoğun bi uğraşın ardından forum üyelerimizden onur beyin vasıtası ile istanbuldan ahmet usta diye çok kalender bi insanla görüşüp kırılan frezenin resimlerini gönderdim kendisiyle görüştük okeyi verdi bana hemde 25 tl gibi çok uygun...

11. S

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça serkan bey bana yardımcı olucak diye sevinirken parça kırılanın küçüğüymüş neticede olmadı ama yinede serkan beye tşk ediyorum saolsun :)
  12. S

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça çok tşk ediyorum katılan herkese tmm serkan abi,abi demem gerekiyor yaşım 27 :) arıyayım tekrar seni uyumlu olup olmayacağınıda garantileştirdikten sonra senden spariş edelim istanbulun vitara frezesi meşhurmuş karsında karakovan balı ve eski kaşarı...

13. S

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça su ile araba çalıştırlan bu memlekette bi parça freze plastiğini de yapamazsak ne işe yararız yapılır herşey yapılmasınada ucuz parçaya kimse yanaşmıyo normali 7 ila 9 tl arası değişiyo hadi bununki aşırı 20 tl olsun daha ötesi ama olmadığı için kara borsa...
  14. S

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça kaçmak nerde hasan abi sözünü ettiğim silgi frezesine adam komplesine 400 tl tek parça halinde bulunmuyomuş bulunsa bile 100 tl civarı dedi oysa aynı parçayı başka araçlar üzerinden bakıyorum en pahalısı 9,00 tl yaa kafayı yedim bi tornacı tavsiye ettiler...
  15. S

Ynt: Suzuzki Vitara 2001 Yedek Parça çok tşk ederim arıcam şimdi verdiğiniz bilgi için saolun ii günler saıkamıştan sevgilerimle

16. S

herkese mrb ii günler diliyorum kars sarıkamışta yaşıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum. dün kar yağışı nedeniyle ani çalıştırmam nedeniyle aracın ön sol silgi frezesini ve donma sonucu zorlayarak açtığım sol arka kapı iç elceği kırdım kendi imkanlarımı zorladım fakat...
  17. S

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) sabri elagöz 2001 suzuki vitara sarıkamış/KARS

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri