Arama sonuçlarınız

1. A

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Merhaba,bahsettiğiniz bisiletin donanımını bilmiyorum,ayrıntı verirseniz bilgim dahilinde yorum yaparım.Hiçbir bisiklet size fazla gelmez,kalite arttıkça sürüş keyfi artıyor.Tersinin olma ihtimali daha yüksek,sizin fiziksel özelliklerinize(boy,kg...

2. A

Husky - The North Face Karşılaştırması

Ynt: Husky - The North Face Karşılaştırması Merhaba,elbette sektörünün en bilinen markasını seçince,sadece isminin bile alıcıya ektra bir maliyeti oluyor.Ama verdiğiniz modeller arasındaki bu büyük fiyat farkının sadece isimden kaynaklandığını zannetmiyorum. İki çadırdada kullanılan malzemeyi...
  3. A

Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi

Ynt: Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi Çok kısa bir aramayla size bir örnek verebilirim; everestoutdoor da Lafuma summertıme festıval seti var,fiyatı 230 tl. Lafuma çadır,Loup uyku tulumu ve eva mat.Bu sadece ilk gözüme çarpan örnek.

4. A

Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi

Ynt: Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi Merhaba arkadaşlar,Bu konuda benim düşüncem imkanlar doğrultusunda en iyisini almak,ürünleri alanında uzmanlaşmış üreticilerin ürünlerinden seçmek.Çünkü belli bir konuda uzmanlaşan firma,sürekli ARGE çalışmaları yaparak daha iyisine kafa yorar.İsim...
  5. A

Decathlon B'Twin Rockrider 5.2

Ynt: Decathlon B'Twin Rockrider 5.2 Merhaba,verdiğiniz linki inceledim,donanım olarak giriş seviyesi bir bisiklet.Sert kullanımda problem çıkarabilir onun dışında alınabilir.(fiyatı uygunsa)Tanıtımda rockrider olarak bahsedilen parçaları daha önce duymadım.Onun dışında kullanılan...

6. A

Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var?

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Serkan bey teşekkür ederim,çok terleyen bir anatomim olduğu için, kullandığım ürünlerin teri hızla dışarı atması ve çabuk kuruması benim için çok önemli.Doğru ürünleri almaya özen gösteriyorum.

7. A

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Burak bey tekrar merhaba,siz sorduğunuz için ben kullandığım markaları yazacağım ama farklı markaların aynı işi görecek ürünleri var elbette. Pantolon olarak,Millet Drynamic Üst giyim olarak,Patagonia Cap 2 Uzun kollu shirt(malum...
  8. A

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Merhaba Burak bey,listenizde yazılmadığı için almadığınızı düşünerek birkaç giyim tavsiyesinde bulunmak isterim. Yürüyüş pantolonu (mevsime uygun) Yürüyüş esnasında giymek için,iç çamaşırı(kolay kuruyan ve sürtünme sebebiyle vücuda zarar...
  9. A

Ankara'da Yürüyüş Grupları Hakkında

Merhaba arkadaşlar,zaman zaman forumda konuları okurken Doğa yürüyüşüne katılmak isteyenlerin, yardımcı olunmasını talep ettiklerini okuyorum. Kendi tecrübelerimi yazarsam belki Ankarada olan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüm. Ankarada Gezenbilir grubunun düzenlediği doğa yürüyüşleri...

10. A

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Merhaba,Bende Yalın beye katılıyorum.Aldığınız çantanın günlük yürüyüş için büyük,kamp için küçük olduğunu düşünüyorum.Alınan kıyafetlerin mümkün olduğu kadar hafif, su geçirmez ve nefes alabilir olması önemli.

11. A

Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''Refurbished'' Ürünlere Dikkat!

Ynt: Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''Refurbished'' Ürünlere Dikkat! Merhaba arkadaşlar,refurbished ürünlerde dikkat edilmesi gereken husus, factory refurbished olması.Bu tanımlama,ürünün geri iadesinden sonra üretici firmaya gittiği ve firma tarafından gerekli tamir veya yenileme işlemi...
  12. A

Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri Turgay bey,bu yaz Yenice ormanlarında doğa yürüyüşüne katılmak istiyorum.Sizinle nasıl irtibat kurulabileceğini yazarsanız,uygun olduğumda gelmek isterim.Teşekkürler.

13. A

Çadır Tamiri

Ynt: Çadır Tamiri Merhaba çadırdaki yırtık çok büyük değilse,bu tür yırtıklar için satılan yama takımları var.Bunları kullanıp kendiniz tamir edebilirsiniz.Fermuar için ise çadırcı ve bırandacı olarak çalışan esnaflar, yaparlar.Ankarada iseniz itfaiye meydanı tarafında bu tür dükkanlar var.
  14. A

Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri Turgay bey merhaba,daha ayrıntılı bilgi verirseniz faydalı olur.Yürüyüş grubunuz varmı?Web sayfası vs.?Yenice ormanlarında hangi parkurlarda yürüyüş düzenliyorsunuz?Şehir dışından gelmek isteyecekler için hangi konaklama imkanları...
  15. A

Decathlon Spor Mağazası

Ynt: Decathlon Spor Mağazası www.decathlon.com.tr

16. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba,tecrübem dahilinde görüşlerimi yazmak istiyorum.Asıl olanın kullanım amacı olduğunu düşünüyorum.Çok sert parkurlarda giyilmeyecekse,genellikle düz patika,stabilize yol gibi ayakkabıyı çok yıpratmayacak yürüyüşlerde kullanılacaksa üst düzey modellere gerek olmadığını...
  17. A

Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Merhaba,süre var ( tam olarak kaç gün olduğunu hatırlamıyorum)bir önemli husus, orada kaldığı süre içinde depolama ücreti alıyorlar diye biliyorum.
  18. A

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Şunuda mutlaka yazmak istedim,posta yolu ile veya kargo şirketleri ile alışveriş yapmadan önce yürürlükteki mevzuatı incelemek gerekli,sonradan yaşanabilecek sıkıntılardan uzak kalabilmek için faydalı olacaktır.

19. A

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Yenimahalledeki Posta işletmelerinin gümrüğüdür,USPS,Hongkong post vs. gibi bizim PTT nin muadili olan posta işletmelerin gümrük işlemlerini yapar.Size gelen ürün UPS ile gelmiş ise Y.mahalle ile alakası yok.En doğru cevabı UPS den alırsınız,onlarla...
  20. A

Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri

Ynt: Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri Merhaba,şimdilik çantamın içindeki su haznesi bölümüne koyarak kullanılan Nalgene marka bir ürün aldım.Daha sonra fazladan su ihtiyacı olduğunda kullanmak için fiyatına rağmen MSR almak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR