Arama sonuçlarınız

1. A

Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Kendimde Jimny almayı düşündüğüm için,tercihimde önemli olacak noktaları yazabilirim. 1.Modifiye edilmemiş olması.Yapılacak herşeye kendim karar verebilmek için(değişecek parça,marka,model,ebat vs.) 2.Mümkün olduğu kadar az km. yapmış olması...

2. A

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Benim arazi araçları konusunda tavsiye verecek kadar tecrübem yok,kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Tercihinizin hayırlı olmasını dilerim.
  3. A

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Gezenbilir forumlarında okuduğum kadarıyla, 2006 öncesi modellerde 4WD seçeneği kollu olarak üretilmiş.Modeller arasındaki en belirgin farkın bu olduğunu yazmış arkadaşlar.

4. A

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Bir düzeltme yapayım,yanlış anlama olmasın :) söylediğiniz modelin olmadığını Neziroğlunun satış temsilcisi söyledi. Benim yorumum değil.
  5. A

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Merhaba, WD, wheel Drive ın kısaltması. 2WD veya 4WD olarak geçer genelde (2 tekerden çekiş,4 tekerden çekiş).Satıcılar acaba resmi olarak olmayan, ama kendi aralarında genel kabul görmüş bir kısaltma olarak kullanıyor olabilirlermi? Tamamen...

6. A

Ynt: Suziki Jimny 4WD CD ile JLX arasındaki fark Merhaba,ellerinde olup olmadığını sormak için(otomatik Jimny)Ankara Neziroğlunu aramıştım,sizin sorunuzuda aklımdaydı sordum.Oradaki satış temsilcisi Türkiyeye ilk ithal edildiğinden beri WD CD uzantılı araç gelmediğini söyledi.Belki yurt...

7. A

Yurt Dışından Gerber LMF II Alma!

Ynt: Yurt Dışından Gerber LMF II Alma! Mücahit bey merhaba,elbette sizin söylediğiniz uygulamada olan şeyler,benim 30 dolara aldığım saat gümrüğe takılırken(posta ile),başkasının aldığı 2200 dolarlık Nikon D300 fotoğraf makinesi sorunsuz geçebiliyor.Benim yukarıdaki, hakaretlere maruz kalmama...
  8. A

Ynt: Yurt Dışından Gerber LMF II Alma! Aşağıda internette yaptığım araştırmada ilgili kanun maddesinden yaptığım alıntıyı buldum,okuyun isterseniz...
  9. A

Ynt: Yurt Dışından Gerber LMF II Alma! Benim bildiğim;kesici,delici,patlayıcı ve yanıcı malzemelerin posta ile gönderimi yasak.Sorduğunuz soruların muhatabı ben değilim,birinci elden bilgi alacağınız yer yetkili mercilerdir,internet forumları değil.

10. A

Ynt: Yurt Dışından Gerber LMF II Alma! Merhaba, yasal olarak yurtdışından bu ürünü almanız mümkün değil.Ama ben alırım derseniz, paket gümrükte açılmazsa elinize ulaşır.Eğer açılırsa yasal prosedürle uğraşmanız gerekir.Gümrük müsteşarlığının web sayfasından, yurtdışından posta yoluyla...

11. A

Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk.

Ynt: Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk. Merhaba,sorunuzu tam anlamadım ama,nereden bulabileceğinizi soruyorsanız,spot elektronik ürünler satan yerlere bakmanızı öneririm.(İstanbulda Tahtakale ve benzeri ürün satışı yapılan yerler olabilir veya Ebay da oldukça çok çeşit var.)Performansını...
  12. A

Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri

Ynt: Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri Erkin bey,benimde dikkatimi çekti fakat su torbası için fiyatı yüksek geldi.Daha uygun fiyatlı birkaç seçenek üzerinde duruyorum.

13. A

Ynt: Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri Yalın bey teşekkür ederim.Bende dün ,aynı markanın çift bardaklı olan modelini aldım.Telsiz ve su haznesinide belirledim.Benim üzüntüm,muhtemelen bu foruma giren herkesin bir şekilde aşina olduğu bu tür malzemeler konusunda, forumda bilgi...
  14. A

Merhaba arkadaşlar,sorduğum ürünlerle ilgili teorik araştırmamı yaptım,ama herzaman kullanıcı önerilerinin daha doğru yönlerdirme yapacağına inanırım. Tek satılan pmr el telsizi(arabam olmadığı için yürüyüşlerde daha çok tercih edildiği kanısına vardım.)Termos ve katlanabilir su haznesi önerisi...
  15. A

Kampçılar için İndirimli Çadır; Lafuma Alpine 3 Çadır 4 Mevsim

Ynt: Kampçılar için İndirimli Çadır; Lafuma Alpine 3 Çadır 4 Mevsim Murat bey bilgilendirme için teşekkürler,çadır açıklamasında yazan "Lafuma’nın bu sene ürettiği zorlu doğa şartlarında hızla kurulabilen sisteme sahip 2+1 pollü 4 mevsim dağcılık çadırı özellikle fiyatı ile dikkati çekiyor."...

16. A

Decathlon Spor Mağazası

Arkadaşlar bilmeyenler için yazmak istedim,Decathlon Ankara Kentpark şubesi bugün açılmış.Biraz önce geldim.Kendi markaları olan ürünlerin fiyatları gerçekten uygun.Alışveriş yaptım ama daha önce kullanmadığım için kaliteleri hakkında birşey söyliyemem,Ankarada outdoor ürünlerde önemli bir...
  17. A

Navking Maxi HD / harita sorunu

Ynt: Navking Maxi HD / harita sorunu Merhaba,bende farklı bir marka var ama,menülerin ve özelliklerin genelde aynı olduğunu biliyorum.Cihazdaki navigasyon menüsünde rota seçeneği,onun içindede rota kaydet seçeneği olması lazım.Topografik harita yüklemesi konusu için, Teleatlas harita üreticisi...
  18. A

Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı

Ynt: Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı Merhaba,bahsettiğiniz konu malesef farklı sektörlerdede var.Personelin eğitimine önem verilmiyor,halkla ilişkiler ve profesyonellik ile ilgili yeterli dikkat gösterilmiyor.Uzun süre çalıştığım mağazacılık sektöründe ilk öğretilen,her müşteriye aynı...

19. A

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Merhaba,bende yeni aldığım çantalar dolayısı ile araştırdım.Malesef kaliteli çantaların fiyatları yüksek,onun için doğru seçim önemli.Ben 50lt. çantayı Loup marka diğerini Vaude marka aldım.İkisinide içini doldurarak denedim.Sırtımda en rahat ettiğim modelleri...
  20. A

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Merhaba,bu konuda ürünün kullanılacağı ortama uygun seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bilinen, kullanıcılar tarafından kalitesi onaylanmış markalardan seçmek sonradan yaşanması muhtemel sorunlarıda ortadan kaldıracaktır.Fakat şunuda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri